ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
بینوایان-ویکتور هوگو
اینو هم دقت داشته باشید که کتاب گاج جامع هست و امکان داره عوض بشه!!! منم می خواستم بخرمش اما چون جامع بود نخریدم ! با پاسخ نامه می شه۶۰ تومن اگه عوض بشه مجبوریم دوباره بخریم!
عوض نمیشه داداش منتهی گروه آموزشی ماز، داره یه کتاب جدید زیست برای گاج مینویسه که 15 اردیبهشت میاد و خیلی هم توپه...
در کل من هم تستای گاجو زدم و هم نشرالگو ...
گاج برداشته متن کتابو نقطه چین کرده فقط ولی نشر الگو تستاش، تستای آموزشی هست نه آزمودنی. یعنی بهت یاد میده چجوری کتاب رو بخونی و چجوری میشه از یه متن ظاهرا ساده کتاب چه نکاتی رو درآورد ...
این دکمه رو دیدی---->| َُِBَُِoَُِoَُِsَُِtَُِeَِr|<--- اینو میگما
روش کلیک کن ترازت به توان دو میرسه بعد درصدات هم رو 100% قفل میشن
عزیز جان مگه به غیر از تست زدنو خوندن راه دیگه ای هم واسه ارتقا تراز و درصد هست؟
سلام
آزمون هارو ارزیابی کن، نه اینکه فقط بیای ببینی چه سوالاتیُ غلط زدی، بلکه بیای ببینی چرا غلط زدی! یعنی بعد از اینکه اومدی جواب سوالُ خوندی بیا با خودت فک کن اگه خونده بودی چرا نتونستی جواب بدی، بعد سعی کن مشکلاتتُ برطرف کنی اگه فک میکنی باز بی دقتی میکنی، از کارای اشتباهت لیست بگیر و قبل از تست زدن بهشون نگا کن!
یکی از مهمترین کارا هم اینه که بیای جواب سوالاتُ از تو کتاب پیدا کنی، تا کم کم یاد بگیری چجوری از متن کتاب سوال میدن
یه نکته دیگه اینکه موقع جواب دادن تو آزمون سوالُ با دقت بخونی، همون جوری که متن کتابُ موقع درس خوندن میخونی سوالارو هم با دقت بخون، چون صورت سوال خیلی مهمِ فهمیدش و اونو بفهمی گزینه ی جوابُ به سرعت پیدا میکنی
بیشتر زیست بخون
به جان خودم دروغ نمیگم ولی بار اول که موضوع تایپیک رو خوندم فکر کردم نوشتی "بی****ش**رف" رفع ابهام کن عزیز جان خوبیت نداره...دختر اینجا رفت و آمد میکنه
به نظرم برای سال اولت دیگه کتاب نگیر
همون الگو و خیلی سبز رو کامل تست هاش رو بزن
واسه سال بعد الگو و گاج خاکستری سال دو رو بگیر
گاج جامع رو تو پیش دانشگاهی بگیر
بعد یادت نره تابستون امسال قشنگ زیست 2 رو پیش خوانی کن خیلی مفیده من امتحانش کردم
لاحَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ
من غلام قمرم غیر قمر هیچ مگو
پیش من جز سخی شمع و شکر هیچ مگو
سخن رنج مگو جز سخن گنج مگو
ور از این بیخبری رنج مبر هیچ مگو
اول کتاب درسی رو بخون
بعد درسنامه خیلی سبز
بعد تست گاج جامع
منم مثه تو سال دوم و بالای 80 می زنم همیشه
موفق باشی
تست زیست رو ولش کن نه اینکه کامل بزنی
من خودم اگه سه ساعت زیست بخونم 20 دقیقه تست هس
متن کتاب رو کامل بررسی کن
به عنوان مثال : "پروتئین های مکمل در سلول های پوششی کبد و روده ساخته میشن ..."
خب تو کبد چی داریم : اریتروپویتین و ....
یا مثلا روده : پوششی استوانه ای ، موکوز داره : در نخستین خط دفاعی شرکت داره ، دیواره باکتری ها
رو تخریب میکنه ، پتاسیم ترشح میکنه و ....
بعد اینکه اینا رو قهمیدی کامل متن رو بخون اصل مطلب رو بگیر با این روش قطعا بالای 70 میزنی من از
85 به پاییین نمیزنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)