خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34
    نمایش نتایج: از 46 به 49 از 49
    1. Top | #46
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چند تا مدرک بدم؟ اینم یکی دیگه!

وبسایت webarchive یکی از سایت هایی هست که حتی دادگاه ایران هم قبول داره!

http://web.archive.org/web/20150121015452/http://daryaft-pub.com/sokhani-ba-riasat-e-sazman-sanjesh/

آدرس بالا رو که برین نشون میده که سایت نشر دریافت هنوز پاسخ تشریحی رو نذاشته بوده دقیقا در تاریخی که پاسخ تشریحی بنده توی سایت کانون بوده!

2. Top | #47
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      ببینین کتابهای دبیرستان ما بخصوص زبان از نظر سطح علمی بسیار پایین هستن و درسی مثل زبان یه سری قواعد داره که تو کتاب درسی و جود داره یه سری روشها هم هستن که باز تو کتاب هستن ولی کتاب اونارو زیاد باز نکرده و دبیران محترم لطف میکنن برای ما مطلبو باز میکنن...ولی یه چن تا تکنیکم هست که خب اونارو همه دبیرا میگن همه ما هم میدونیم و اینطور نیست که یکی بیاد بگه این مال منه...اگه اقای اناری کپی کردن پس چرا کلوز تست اینطور بوده و بقیه اینطور نیست؟؟حتما میگید نه بقیه هم 90 درصد شبیهه.خب برادر من تو ریاضی حل یه سوال معادله چند تا روش داره؟فوقش دو تا که صد در صد روشها هم بهم شبیهن شما انتظار داری اقای اناری بیاد یه راه حل فضایی بیاره؟؟خب همونه دیگه درس همونه باید روش هاشم همون باشه دیگه....البته من از نشر دریافت تعجب میکنم که اس داده که چرا از اقای اناری کپی کردین؟؟بابا راه حل ها همش یکین مسخرس که هر کی بگه این مال منه
      حرف شما منطقیه ولی ایشون دیگه خیلی کپی کردن در حد المپیک! ولی خب من همون طور که گفتم متوجه شده بودم و مشکلی هم با این موضوع نداشتم اما نشر دریافت دیگه خیلی پر رو تشریف دارند

3. Top | #48
      مدیر کل

نمایش مشخصات
      0001.png

00002.png

4. Top | #49
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ضمن تشکر از اقای رهبر بابت این که عکس رو گذاشتن من دیگه سند دیگه ای لازم نمیبینم ارایه بدم و خب همه چیز گویا هست قضاوت با خودتون از اقای رهبر عزیز هم میخوام که ترد رو ببندن که بحث و جدل پیش نیاد اینجا قرار نیست دادگاه باشه من فقط میخواستم درد و دل کنم باهاتون
      خیر پیش
      به امید موفقیت شما عزیزان

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)