دانلود فایلپاسخ تشریحی بنده
آقای اناری
به نظر من که امکان اثباتش نیست !
مگه نمیشه طرف بگه خب منم همین به ذهنم رسید ؟
چجوری میخواین ثابت کنید که اصلا فایل شما رو دیده یا نه !!!!
One Day Someone Is Going To Hug You So Tight, That All Of Your Broken Pieces Will Stick Back Together
من بلد نیستم تگ کنم شما آقای رهبر رو تگ کنین تا توضیح بدند که من چه تاریخی براشون فرستادم تازه برای کانون زود تر هم فرستادم و میتونین از اقای اسلامی هم بپرسین خودتون هم میتونین ببینین چه تاریخی نشر دریافت پاسخنامه ی آقای اناری رو منتشر کردند مگر این که من رفته باشم خونه ی اقای اناری دزدیده باشم! تازه سبک ترجمه ی من سبک ترجمه ی کلمه به کلمه است که کاملا مشهوده
ببینین کتابهای دبیرستان ما بخصوص زبان از نظر سطح علمی بسیار پایین هستن و درسی مثل زبان یه سری قواعد داره که تو کتاب درسی و جود داره یه سری روشها هم هستن که باز تو کتاب هستن ولی کتاب اونارو زیاد باز نکرده و دبیران محترم لطف میکنن برای ما مطلبو باز میکنن...ولی یه چن تا تکنیکم هست که خب اونارو همه دبیرا میگن همه ما هم میدونیم و اینطور نیست که یکی بیاد بگه این مال منه...اگه اقای اناری کپی کردن پس چرا کلوز تست اینطور بوده و بقیه اینطور نیست؟؟حتما میگید نه بقیه هم 90 درصد شبیهه.خب برادر من تو ریاضی حل یه سوال معادله چند تا روش داره؟فوقش دو تا که صد در صد روشها هم بهم شبیهن شما انتظار داری اقای اناری بیاد یه راه حل فضایی بیاره؟؟خب همونه دیگه درس همونه باید روش هاشم همون باشه دیگه....البته من از نشر دریافت تعجب میکنم که اس داده که چرا از اقای اناری کپی کردین؟؟بابا راه حل ها همش یکین مسخرس که هر کی بگه این مال منه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)