اقای ابراپور بهتره برید زود تر اقدام کنین !
چون این جور چیزا زیاد درسر میشه ! نه اینکه طرف مقابلتون (الکی الکی ) معروفه ! به ضرر شما تموم میشه !
اقای ابراپور بهتره برید زود تر اقدام کنین !
چون این جور چیزا زیاد درسر میشه ! نه اینکه طرف مقابلتون (الکی الکی ) معروفه ! به ضرر شما تموم میشه !
الان اینکار یعنی چی؟
اگه چیزی بلدین نشون بدین یباز گیر میدین فلان استاد یکبار یکی دیگه الانم اناری به هر کی گیر داده میشه معروف بوده از قبل .فقط قصدتون اینه که یکیو تخریب کنین خودتون رو بالا بکشین
اگه چیزی بلدین رو کنید دیگه الان میگین رتبتون 20 بوده پس ثابت کنین کارنامه و... بذارین
رتبه اناری یک شده همه هم میدونن
من نه مخالف شمام نه مخالف کسی دیگه اما دیدم اینجور صحبت ها درست نیست
دوست عزیز، من زحمتشو میکش میذارم.
رضا ايرانپور
آخرین آزمون قلمچی رتبه 1 کشور شده سال 92
اونی که از رتبه ی شارژ ایرانسلی حرف زد و بقیه ، به سادگی میتونید از طریق سایت کانون رتبه ی آقای ایرانپور ببینید. خوبه که از همه بخوایم با مدرک حرف بزنن اما خوب نیست که به راحتی کسی رو زیر سوال ببرید !
ویرایش توسط ali555 : 11 اسفند 1393 در ساعت 18:31
من حرف شما رو نه قبول و نه رد ميکنم. شما اگه مدرکي براي حرفتون داريد(تاريخ ارائه پاسخ شما و دريافت و خود پاسخ ها به گونه اي که معلوم باشه کپي پاسخ هاي شماست) همينجا قرار بديد و پيدا کردن مدارک رو نذاريد به عهده مخاطبان. اگه اينکارو نکنيد حتي اگه حق هم باشيد باز هم شما رو به دروغگويي متهم ميکنن چون شما با شهاب اناري در افتاديد.
جناب
اگه حق با شماست قصد داری اعضای انجمن متوجه بشن مدارک همراه با تاریخ و سایر اطلاعات رو اینجا بذار دقیق تا متوجه بشیم حق با شماست
اگه قصد شکایت از ایشون رو داری به مراجع قضایی مراجعه کن چون اینجا بی فایده اس
اینکه یک پست بذاری و نام یک شخص رو بگی و علیه اس متن بذاری نمیشه و درست نیست
حرف جالبی نزدین ... اگه شهاب اناری مدرک زبان نداره ... شما هم هنوز ندارین ! مگه چند سال از زمان تحصیلتون در دانشگاه گذشته ؟!
البته اصلا به نظر من این تیکه رو نباید میگفتین ... دیگه توانایی ایشون واسه تدریس زبان به همه ثابت شده ...
One Day Someone Is Going To Hug You So Tight, That All Of Your Broken Pieces Will Stick Back Together
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)