خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 49
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      اقای ابراپور بهتره برید زود تر اقدام کنین !
      چون این جور چیزا زیاد درسر میشه ! نه اینکه طرف مقابلتون (الکی الکی ) معروفه ! به ضرر شما تموم میشه !

2. Top | #17
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rasul.professional نمایش پست ها
      اقای ابراپور بهتره برید زود تر اقدام کنین !
      چون این جور چیزا زیاد درسر میشه ! نه اینکه طرف مقابلتون (الکی الکی ) معروفه ! به ضرر شما تموم میشه !
      ممنون نظر لطفتونه ولی خب جای نگرانی نیست من از خدامه که شکایت کنن چون مجبور میشن غرامت بپردازن حتی یک جلسه دادگاه هم بیشتر طول نمیکشه چون مدارک بنده کافی و قانع کنندست

3. Top | #18
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      الان اینکار یعنی چی؟
      اگه چیزی بلدین نشون بدین یباز گیر میدین فلان استاد یکبار یکی دیگه الانم اناری به هر کی گیر داده میشه معروف بوده از قبل .فقط قصدتون اینه که یکیو تخریب کنین خودتون رو بالا بکشین
      اگه چیزی بلدین رو کنید دیگه الان میگین رتبتون 20 بوده پس ثابت کنین کارنامه و... بذارین
      رتبه اناری یک شده همه هم میدونن
      من نه مخالف شمام نه مخالف کسی دیگه اما دیدم اینجور صحبت ها درست نیست

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      الان اینکار یعنی چی؟
      اگه چیزی بلدین نشون بدین یباز گیر میدین فلان استاد یکبار یکی دیگه الانم اناری به هر کی گیر داده میشه معروف بوده از قبل .فقط قصدتون اینه که یکیو تخریب کنین خودتون رو بالا بکشین
      اگه چیزی بلدین رو کنید دیگه الان میگین رتبتون 20 بوده پس ثابت کنین کارنامه و... بذارین
      رتبه اناری یک شده همه هم میدونن
      من نه مخالف شمام نه مخالف کسی دیگه اما دیدم اینجور صحبت ها درست نیست
      دوست عزیز، من زحمتشو میکش میذارم.
      رضا ايرانپور
      آخرین آزمون قلمچی رتبه 1 کشور شده سال 92

5. Top | #20
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Dr نمایش پست ها
      دوست عزیز، من زحمتشو میکش میذارم.
      رضا ايرانپور
      آخرین آزمون قلمچی رتبه 1 کشور شده سال 92
      دم شما گرم
      حالا از کجا معلوم ایشون همون اون شخص هستند؟ اینم بگین لطفا

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اونی که از رتبه ی شارژ ایرانسلی حرف زد و بقیه ، به سادگی میتونید از طریق سایت کانون رتبه ی آقای ایرانپور ببینید. خوبه که از همه بخوایم با مدرک حرف بزنن اما خوب نیست که به راحتی کسی رو زیر سوال ببرید !

7. Top | #22
      کاربر اخراجی

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      دم شما گرم
      حالا از کجا معلوم ایشون همون اون شخص هستند؟ اینم بگین لطفا
      دیگه داری مثلثات با ادبیات ترکیب میکنی..
      مثلثات(سینوس-تانژانت-کتانژانت)
      ادبیات(شعر)
      شمام کارنامه شهاب اناری را بذار راستی

8. Top | #23
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed2357 نمایش پست ها
      ادبیات(شعر)
      خب شما از قاطی شدن درش بیار

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed2357 نمایش پست ها
      ادبیات(شعر)
      آقای دلیجه خیلی خوبه که چند وقت یه بار نقاب از چهره بر میدارین و فرهنگ پایینتون رو نمایان میکنین.
      ویرایش توسط ali555 : 11 اسفند 1393 در ساعت 18:31

10. Top | #25
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali555 نمایش پست ها
      آقای دلیجه خوبه که چند وقت یه بار نقاب از چهره بر میدارین و فرهنگتون رو نمایان میکنین.
      من توهین نکردم به هیچکس گفتم فقط ثابت کنین که ماهم پیرو شما بشیم همین
      حالا یا بگین ثابت نمیکنیم یا ثابت کنین
      دیگه چرا توهین میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اقای مهندس

11. Top | #26
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezairanpur نمایش پست ها
      آدم چی میتونه بگه؟ از آدم دزدی میکنن تازه طلبکارم هستن؟؟؟
      بنده پاسخ تشریحی زبان انگلیسی کنکور خارج از کشور 93 رو در تاریخ 12 بهمن ماه 1393 برای سایت های کنکور و سایت کانون فرستادم (هم از تاریخ ایجاد فایل میشه این رو فهمید هم میتونین از آقای آراز رهبر بپرسین هم مسئولین سایت کانون!!!) . بعد از 12 روز یعنی تاریخ 24 بهمن 1393 انتشارات نشر دریافت پاسخ تشریحی زبان انگلیسی کنکور خارج از کشور 93 رو با اسم آقای اناری توی سایتشون گذاشتن با مقایسه ی پاسخ تشریحی ایشون با پاسخ تشریحی بنده با این نتیجه خواهید رسید که جناب اقای اناری کاملا پاسخ تشریحی رو (مخصوصا کلوز تست ها و درک مطلب ها ) رو از پاسخ تشریحی بنده کپی زدند!!! بنده این موضوع رو چندی پیش متوجه شده بودم ولی از آن جایی که در دسترس قرار گرفتن پاسخ تشریحی برای کنکوری های عزیز هدفم بود هیچ شکایت حقوقی نکردم (علم چیز انحصاری نیست کپی رایت توی علم معنی نداره به نظر من). اما جالب اینجاست که واحد حقوقی نشر دریافت با وقاحت تمام برای بنده این رو فرستادند :

فایل پیوست 23738

"آقای رضا ایرا‌پور مبارکه
      شما عین پاسخ تشریحی دکتر شهاب اناری را با نام خودتان در سایت‌های بسیاری ارایه‌داده‌اید.
      این کار مصداق روشن وقوع بزه و به سادگی قابل پی گیری قضایی است. شما تا شنبه ۱۶ اسفند فرصت دارید که در تمامی این سایت‌ها نام جناب دکتر اناری را جایگزین نام خود کرده یا این فایل‌ها را حذف نمایید.
      واحد حقوقی نشر دریافت"

قصد تخریب جناب آقای اناری رو ندارم ولی ایشون حتی تحصیلات آکادمیک در زبان انگلیسی ندارند و پزشکی خوندن گویا انقدر در زمینه ی پزشکی ضعیف بودند که به جای دنبال کردن پزشکی تخصصی به زمینه ی کنکور پناه آورده اند! حال آن که بنده دانشجوی زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه تهران هستم و اگر در زمینه ی کنکور فعالیت میکنم بی شک فعالیت موقتی است شاید بپرسید اگر موقتی است چرا آکادمی کنکور دانشگاه تهرانی ها را تاسیس کرده ام و جواب آن این است که خودم هم نمی دانم!!! ولی به احتمال زیاد سهام خودم رو منتقل خواهم کرد
      من حرف شما رو نه قبول و نه رد ميکنم. شما اگه مدرکي براي حرفتون داريد(تاريخ ارائه پاسخ شما و دريافت و خود پاسخ ها به گونه اي که معلوم باشه کپي پاسخ هاي شماست) همينجا قرار بديد و پيدا کردن مدارک رو نذاريد به عهده مخاطبان. اگه اينکارو نکنيد حتي اگه حق هم باشيد باز هم شما رو به دروغگويي متهم ميکنن چون شما با شهاب اناري در افتاديد.

12. Top | #27
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      اقای شهاب اناری انقد تو عرصه تدریس قوی و صاحب سبک هستن که با این چیزا خراب نمیشن شمام سعی کن جوره دیگه خودتو مطرح کنی.موفق باشید.
      بنده قصد تخریب ندارم ایشون با کپی کردن مطالب بنده خودشونو تخریب کردند. بنده احتیاجی به مطرح شدن ندارم چون نهایتا 4 پنج سال دیگه ایران خواهم بود

13. Top | #28
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بنده قصد تخریب ندارم ایشون با کپی کردن مطالب بنده خودشونو تخریب کردند. بنده احتیاجی به مطرح شدن ندارم چون نهایتا 4 پنج سال دیگه ایران خواهم بود

جناب
      اگه حق با شماست قصد داری اعضای انجمن متوجه بشن مدارک همراه با تاریخ و سایر اطلاعات رو اینجا بذار دقیق تا متوجه بشیم حق با شماست
      اگه قصد شکایت از ایشون رو داری به مراجع قضایی مراجعه کن چون اینجا بی فایده اس
      اینکه یک پست بذاری و نام یک شخص رو بگی و علیه اس متن بذاری نمیشه و درست نیست

14. Top | #29
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      حرف جالبی نزدین ... اگه شهاب اناری مدرک زبان نداره ... شما هم هنوز ندارین ! مگه چند سال از زمان تحصیلتون در دانشگاه گذشته ؟!

البته اصلا به نظر من این تیکه رو نباید میگفتین ... دیگه توانایی ایشون واسه تدریس زبان به همه ثابت شده ...
      One Day Someone Is Going To Hug You So Tight, That All Of Your Broken Pieces Will Stick Back Together

15. Top | #30
      کاربر اخراجی

Mashkok
      نمایش مشخصات
      Thats Great
      you can
      I need you coz i ll take TOEFL exam

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)