خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

ترافیک شبانه مخابرات برداشته شد...پیشنهاد برای isp جدید

سلام الان رفتم تو سایت isp اینترنتم (مخابرات گیلان) نوشته بود ترافیک شبانه از دهم یعنی فردا برداشته میشه و فقط برای بعضی اشتراک های ویژه میمونه الان باید چی کار کرد اخه نه سرعت خوب داشت نه کیفیت خوب الان ترافیک شبانشم برداشته دیگه به درد لایه جرز دیوارم نمیخوره واسه شمام اینجوری شده؟ الان میخواین چی کار کنین؟من که تیکت دادم اعتراض کردم شما چه ISP رو پیشنهاد میکنین؟؟یعنی ما از زاغه نشین های برزیل هم بدتریم جام جهانی بهشون واسه اینکه اعتراض نکنن اینترنت رایگان با حجم رایگان پر سرعت داده بودن کدوم ISP ترافیک شبانه داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      ویرایش توسط Rick : 09 اسفند 1393 در ساعت 22:11

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      سلام! ترافیک شبانه رایگان مخابرات ارزشی نداره!

چون دقیقا همون دقیقه ای که رایگان میشه به شدت سرعت رو کم میکنند!

حداقل تو شهرِ ما که اینطور بوده!

شاتل! شاتل چیزیه که کسی ازش ایرادی نمیتونه بگیره:yahoo (3):

همیشه رتبه یکه

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      میدونم شاتل تو استان گیلان شهرستان ما رو پوشش نمیده بقیه سرویس ها کدومش خوبه و ترافیک شبانه داره؟

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rick نمایش پست ها
      سلام الان رفتم تو سایت isp اینترنتم (مخابرات گیلان) نوشته بود ترافیک شبانه از دهم یعنی فردا برداشته میشه و فقط برای بعضی اشتراک های ویژه میمونه الان باید چی کار کرد اخه نه سرعت خوب داشت نه کیفیت خوب الان ترافیک شبانشم برداشته دیگه به درد لایه جرز دیوارم نمیخوره واسه شمام اینجوری شده؟ الان میخواین چی کار کنین؟من که تیکت دادم اعتراض کردم شما چه ISP رو پیشنهاد میکنین؟؟یعنی ما از زاغه نشین های برزیل هم بدتریم جام جهانی بهشون واسه اینکه اعتراض نکنن اینترنت رایگان با حجم رایگان پر سرعت داده بودن کدوم ISP ترافیک شبانه داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      در مورد های وب هم یه کم تحقیق کن ,چندتا ازدوستام دارن , راضی هستن ازش.

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      شاتل عالیه

اگه نشد ، آسیا تک

هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی

Sina
      CEO of Iramrich

by the way here's my channel : @MrRich

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سرعت پارس آنلاین هم فوق العادس
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      شاتل
      هاي وب هم بنظر خوب مياد

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ممنون از همه دوستان های وب فکر کنم خوب باشه پارس انلاین هم قبل از مخابرات داشتم...

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام عزیزم
      با حرف های من و دوستان به جایی نمیرسی
      اینکه پارس آنلاین حرف اول رومیزنه شکی توش نیست - سرعت دانلود الان به 16 مگابایت رسونده
      خودم نصاب 7 تا isp بودم - از وایمکس بگیر تا ای دی اس ال و وایرلس و DVB
      پیشنهاد من به شما اینه که باید تو منطقه خودتون سرچ بکنید - اینکه من بگم شاتل خوبه ، دلیل نمیشه تو محله شما عالی باشه - ممکنه سرعت دانلودش پایین باشه اونجا - یا سرعت Cqq پیج باز کردنش کم باشه - یا نویز داشته باشه و...
      پس اینجا به دنبال چیزی نباش
      بهتره توی منطقه ی خودت پرس وجو کنی -ببین اطراف همشریات چی استفاده میکنند - بهترین رو انتخاب بکن - این طور بهتر و قشنگ تر به نتیجه میرسی

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Yek.Doost نمایش پست ها
      سلام عزیزم
      با حرف های من و دوستان به جایی نمیرسی
      اینکه پارس آنلاین حرف اول رومیزنه شکی توش نیست - سرعت دانلود الان به 16 مگابایت رسونده
      خودم نصاب 7 تا isp بودم - از وایمکس بگیر تا ای دی اس ال و وایرلس و DVB
      پیشنهاد من به شما اینه که باید تو منطقه خودتون سرچ بکنید - اینکه من بگم شاتل خوبه ، دلیل نمیشه تو محله شما عالی باشه - ممکنه سرعت دانلودش پایین باشه اونجا - یا سرعت Cqq پیج باز کردنش کم باشه - یا نویز داشته باشه و...
      پس اینجا به دنبال چیزی نباش
      بهتره توی منطقه ی خودت پرس وجو کنی -ببین اطراف همشریات چی استفاده میکنند - بهترین رو انتخاب بکن - این طور بهتر و قشنگ تر به نتیجه میرسی
      سلام ممنون از توصیتون اره فک کنم همینجوره که میگی...

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rick نمایش پست ها
      من خودم اسیا تک هستم ولی راضی نیستم اونجور .میگن های وب خیییلی عالیه والا تو شهرما کم از های وب گرفتن بعضی وقتا طرف سرعت512گرفته 600دان میکنه....128گرفته باسرعت300دان میکنه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)