I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
استارتر تاییدت کرده؟؟
استارتر امام پیغمبر نیست که یه چیزیه تو مایه های مهندس دلیجه خودمون
ثانیا چون من یه راه حل دیگه گفتم یعنی مال شما اشتباهه؟؟ لابد این راه حل من رو اشتباه استفاده کردی و تابع مثلثاتی رو به همراه متغیر ضریبش توی راه حل قرار دادی و دیدی که جواب اشتباه اومده
====
آدم از صبح تا شب میره سر ساختمون واسه 30 تومن ! تا شب با بقیه عمله بناها ها بحث و جدل میکنه و کمرش میکشنه از بیل و کلنگ زدن و میاد نت که محیط علمی رو بررسی کنه اما میبینه که فرمول های اثبات شده ریاضیات رو هم دارن زیر سوال میبرن
خداییش امروز که بالای داربست داشتم ملات میبردم برای نا اگه میافتادم میمردم حداقل زیر سوال رفتن ریاضیات رو نمیدیدم
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
اوه اوه سوتی دادم آقا معذرت
الان یادم اومد این روش کاربردش برای توابع ضریب دار نیست
ببخشید تورو خدا امروز از صبح تا ظهر چاه کندم از ظهر تا عصر هم داشتیم نما میزدیم اصلا انرژی نمونده برام که فکر کنم ببینم کدوم رشو کجا استفاده میشه
ببخشید خداییش
ویرایش توسط SNIPER : 10 اسفند 1393 در ساعت 01:59
Hesam
ادیت کردم پست هامو.
البته راه حلی که من گذاشتم کاملا درست بودا ولی در این سوال کاربرد نداشت. چون در تابع حاص ضرب جواب مشتق یه تابع دوجله ای جدید هست و مجددا باید ازش مشتق گرفت تا به مشتق بالاتر رسید.
Hesam
ویرایش توسط hamed2357 : 10 اسفند 1393 در ساعت 03:51
من میخوام فصل مشتث رو بخونم تا بتونم چند تا سوال جواب بدم حداقل ریاضی رو 10% بزنم
پایه من خیلی ضعیفه. چند تا سوال رو میزارم لطفا کامل پاسخ بدید تا متوجه بشم. ممنون
ابتدا از دو تا سوال ساده شروع میکنم. جواب بدید تا کم کم سوالات رو سخت کنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)