یکی دوتا رو بازو قشنگ میشه...اینکه میگید اسلام مخالفه یعد چرا زنا ابروهاشونو تتو میکنن؟
همیچین میگی چرا زنا تتو میکنن انگار اورنده دین اسلام این زنایی هستن ک تتو میکنن و حالا خودشون گفتن تتو حرام ولی انجام میدن...
داداش من اسلام اینجور کلی گفته واسه اون عربیای(عربای عربستان نه ایرانیای عزیز خودمون)پرورش دهنده سوسمار چون جاهل و خر بودن...اهدف کلیش اینه ک تتو داره واسه خودنمایی استفاده میشه حالا اگه جنابعالی خودت خوشت میاد بری بازوت رو خالکوبی کنی ک تو چشم نزنه عب نداره ولی بازم داری ب بدنت ضرر میرسونی...
من باخالکوبی مشکلی ندارم ولی از اینکه بعضی بچه ها دارن میگن این همه دکتر مهندس هستن ک خالکوبی دارن ی خورده...
گوشواره هم حکم انگشتر و داره واسه مرد، اگه جایی که زندگی میکنید عادیه مشکلی نیست اینو معلم دینی صنعتی شریف گفت...به هر حال هر کیو تو قبر خودش میزارن...
شاید الان از 1طرحی خوشتون میاد اما بعد 1مدت حالتون از اون طرح بهم بخوره که اون طرح رو بدنتونه ، من دوس ندارم،
Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer... Nehir asla durmaz...duran siz akan hayat olur...
اره ... دوست دارم
تا پایان سال 94 یه طرحی روی بازوی چپم tattoo میکنم بقیشم باشه واسه اونور
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
خیییییییلی دوست دارم...
واسه زدن تتو هم طرحو انتخاب کردم هم هماهنگ کردم با کسی که میخواد واسم بزنه...23 خرداد 94 بعد کنکور:yahoo (4):
https://instagram.com/tattoo_persian
بگو دل را که گرد غم نگردد
اَزیرا غم به خوردن کم نگردد
«مولانا»
من خیلی خوشم بیاد پول بیاد دستم یکی میزنم
البته پشت گردنم چون نمیخوام طرحش جلو چشمم باشه ازش زده بشم
Moments comes
and
life goes
فعلا که قصد ندارم بزنم.
اما اگه خواستم:
شکل زیر رو میزنم سمت چپ سینه ام:
فایل پیوست 23560
اینو هم میزنم سمت راست سینه(چون نماد ماه تولدمه):
فایل پیوست 23561
بازوی راستم:
فایل پیوست 23562
و بازوی چپ:
چندتا طرح مد نظرم هست ولی هنوز مطمئن نیستم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)