« وقتی عقـــل، عاشـــق شود ...
عشـــق، عاقــــل میشود و ...
شهید میشوی ....! »
•شهید دکتر مصطفی چمران•
متوجه شدم!بالاخره متوجه شدم!!:yahoo (1):
بسیار ممنون
شهید میشوی ....! »
•شهید دکتر مصطفی چمران•
هر سلول مادر هاگ نر موجود در هاگدان در کیسه ی گرده با میوز4هاگ نر(دانه گرده نارس)بوجود می آورد که اینا هاپلوئیدن
بعدش داخل همون کیسه گرده هر دانه گرده نارس 1میتوز میکنه و دانه گرده رسیده یا گامتوفیت نر رو تشکیل میده(گامتوفیت نر: سلول زایشی داره رویشی هم داره)
طی گرده افشانی و لقاح دانه گرده میشینه رو کلاله! رویشی تشکیل لوله گرده میده و زایشی هم تو لوله گرده میتوز میده و 2تا گامت نر یا آنتروزوئید بوجود میاد!
حالا این وقایع رو با 16تا گامت از آخر به اول ترسیم کردم
همونطور که میبینید مجموعا16میتوز و2میوز داریم
الهی العفو!!!
گندم تک لپه ست هااااا!...(میگی نه؟!عید نزدیکه برو سبزه بریز تا ببینی))
سلول زایشی توی لوله گرده میتوز میده و در هر حال2تا آنتروزوئید داره! ربطی به تعداد لپه نداره که!!!
جالبه اون پستی که جواب حل کردم عکس گذاشتم و توضیح دادم نقل قول نمیکنی دقیقا بعد از همین پست که اشتباه شد و بعدش ج دادمشون این پست هم یادم رفت ویرایش کنم...
اینو نقل قول میکنی عجب ملتی هستیم ما
چون همونطور که میبینید هسته ها کنار هم هستن!این یعنی چی؟یعنی همون چیزی که صفحه قبل خودت گفتی یعنی سبتوکینز نداره
اینم بگم که میتوز تقسیم هسته هست نه تقسیم سلول!الزامی نیست که میتوز 2تا سلول ایجاد کنه!اگر چرخه سلولی کامل طی بشه منجر به2سول میشه(یعنی مراحل اینترفاز+میتوز+سیتوکینز)
اولین میتوزی که رخ میده توی کیسه ی گرده هست و طی اون دانه گرده نارس ، میشه دانه گرده رسیده یا گامتوفیت نر! که شامل سلول رویشی و زایشی هست
دومین میتوز توی لوله ی گرده توسط سلول زایشی رخ میده و2تا گامت نر یا آنتروزوئید میده!
بسیار ممنونم از دو بزرگوار![]()
شهید میشوی ....! »
•شهید دکتر مصطفی چمران•
کشتی در ساحل امن تر است ولی برای انجا ساخته نشده است!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)