روشی که دیروز بهم گفتین فوق العاده بود توی سی دقیقه یک فصل 11 صفحه ای زیست رو تندخوانی و خلاصه نویسی کردم.یه سوال دیگه؟ تست ها و سوالات رو هم خلاصه کنم و کنار مطلب بیارم یا کار وقت گیریه؟
روشی که دیروز بهم گفتین فوق العاده بود توی سی دقیقه یک فصل 11 صفحه ای زیست رو تندخوانی و خلاصه نویسی کردم.یه سوال دیگه؟ تست ها و سوالات رو هم خلاصه کنم و کنار مطلب بیارم یا کار وقت گیریه؟
هرکه در عشق سر از قله برآرد هنر است
همه تا دامنه ی کوه تحمل دارند
نه تست هارو خلاصه نکن فقط اگه نکته ای توشه که تو کتاب و خلاصه ها نبوده کنار خلاصه ها بنویس؟؟؟اجی مرور هایی که گفتمم انجام دادی فقط راستشو بگو:yahoo (4):
مرورهارو نه.
ویرایش توسط shimidoost : 06 دی 1397 در ساعت 17:14
ردینگ دوتارو میگم بقیرو بعدا میگم چون هنوز اونارو یاد نگرفتم اول سوالاتی که میگن بهترین عنوان برا متن فقط دو خط اول و دو خط اخرو بخون دوم برای ردینگ اول برو سوالو بخون و بعد برو سراغ خود ردینگ به این شکل که کلمات اصلی سولو نگا کن برو ببین کجای متن میتونی اونارو پیدا کنی همونجارو معنا کن البته گزینه هارم ببین هر کدومشونو بررسی کن و زیر اسم ها و فعل ها خط بکش و ببین کدومشون بیشتر با قسمتی از متن که پیدا کردی مطابقت بیشتری داره و اسم ها و فعل های بیشتری رو با متن مشابه داره
باشه ان شاالله بعدا دوباره مزاحم میشم. یه راهنمایی دیگه هم بفرمایید؛ من همیشه دوست داشتم پیوسته درس بخونم یعنی 4 ساعت صبح 4 ساعت بعد از ظهر نباشه.مثلا از 5 شروع کنم تا 13.از 14 تا 20
چه کار کنم؟
ویرایش توسط shimidoost : 06 دی 1397 در ساعت 17:16
بعد اینکه این زبان گفتین زیر مهمها خط بکشم با توجه به حجم کتاب بعدا خوندنش آسون و سریع خواهد شد؟
اولا زیاد خودتو اذیت نکن ثانیا ابزاری که نمیذارن درس بخونیو بحذف گوشی اینترنت دوست خواب ...در ضمن هدف داشته باش و برای رسیدن بهش بجنگ ولی خودتو اذیت نکن روزی 8 ساعت بخواب
اره اگه مرور هایی که گفتمو بکنی میشه ولی میتونی حاشیه نویسیم بکنی یا بعضی صفحاتو تو یه کاغذ کوچیک خلاصه کن بذارش لای کتاب البته بذار اون قسمتی که بهش مربوطه
خط کشی زیر مطالب مهم حاشیه نویسی رمز گذاری تند خوانی تصویر سازی خلاصه نویسی همش وجود داره ولی بعضیشون تو یه درس بیشتر استفاده میشن بعضیا کمتر استفاده میشن این به این معنا نیس که تو زبان فقط خط بکش تو زیست قفط خلاصه کن....همرو تو یه درس استفاده کن تو متناسب با درس از یکی بیشتر و از یکی کمتر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)