همون طور که گفتم خلاصه نویسی روشهای زیادی داره....الان فرض ما بر این است که تو تند خوانی کردی و زیر کلمات مهم خط کشیدی و کلمات مهم الان تو دستته
همون طور که گفتم خلاصه نویسی روشهای زیادی داره....الان فرض ما بر این است که تو تند خوانی کردی و زیر کلمات مهم خط کشیدی و کلمات مهم الان تو دستته
در اکثر موارد و در بسیاری از پاراگرافها از خلاصه خطی استفاده میکنی خلاصه نویسی خطی به شکلی است که تا حد توان نباید از فعل استفاده کنی و کلمات مهمو طبق سلیقه خودت پشت سر هم قرار بدی و بین کلمات فلش بداری یه شکلی که الان یه نمونه مینویسم در ضمن بدون خلاصه نویسی یه کار شخصیه و میتونی کلماتی رو برای فهم بهتر خودت کم یا اضافه کنی البته این کلمات نباید کلمات کلیدی باشن
عالللللللللیییییییییی.فک کنم این روشو خیلی خوب انجام میدم.البته شما هم اگه لطف کنین نمونه رو بذارین خیلی خوبه.بالاخره شاید اشکالایی داشته باشم که رفع شه...
هرکه در عشق سر از قله برآرد هنر است
همه تا دامنه ی کوه تحمل دارند
مپلا زیست شناسی ما:: جانداران=>5 فرمانرو=>گیاهان-قارچها-جانوران-باکتریها-اغازیان
(=>ساقه (=>غشا(دیواره*)
=>ریشه =>سیتوپلاسم
=>برگ
پس هنوز خیلی خوب انجام نمیدم.شاید بیشترین مشکل من وسواسم توی مطالعه باشه.میترسم ساختار کلی جمله رو حذف کنم...یعنی فعل ها رو حذف میکنم ولی باز فرضا جمله ی 10 کلمه ای تو 6 کلمه خلاصه میشه
نه نترس اول گفتم که نترس به جمله کاریت نباشه اکثرا دخترا اینطورین با صدای بلند میخونن یا همین که میترسن چیزی رو جا بندازن ولی تو اینکارو نکن
سعی میکنم...اونوقت اینطوری که شما میگین خیلی نیاز به صرف وقت نداره...خوب ما زیر کلمات کلیدی رو خط کشیدیم ولی منظم کردنش وقت گیر نیست؟من فک میکنم این کلمات نیاز دارن توی یه ساختار منظم دسته بندی بشن و گرنه بعدا چیزی ازش یادم نمیمونه...صبر کنین الن میرم نمونه خلاصه هامو میارم
هورمونها ترکیبات شیمیایی هستند که از غدد مترشحه داخلی برای تنظیم اعمال بافت ها به جریان خون ترشح شده و به وسیله جریان خون به سلول های هدف-که عمدتا دارای گیرنده ی اختصاصی هستند می رسند.
خلاصه من:
هورمون ترکیب ش==> مترشح از غدد داخلی به خون ==>for تنظیم اعمال بافت==> رسیدن به cells هدف دارای گیرنده ی اختصاصی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)