نوشته اصلی توسط
sama
هر چقدر که به کنکور نزدیکتر میشیم این مسئله بیشتر داره روم تاثیر میذاره و باعث شده ساعت مطالعم به شدت افت کنه ...
مثلا من پارسال ریاضی رو 60 زدم و ادبیات رو 65 و زبان رو 80 ... بقیه درسهام واقعا خوب نبود ... خیلی بد بود ... رتبه ام نزدیک 10000 ... واسه همین موندم پشت کنکور ...
امسال از اول سال خوب خوندم ... فکر میکنم منطقی باشه که انتظار داشته باشم این درسهایی که پارسال خوب زدم رو امسال 10-20 درصد بیشتر بزنم ...
اما همش با خودم فکر میکنم نمیتونم ... همش به این فکر میکنم که پارسال بیشتر از وقت خود این درسها سر کنکور زمان گذاشتم واسشون که تونستم اینجوری بزنم ... و امسال که باید همه درسها رو خوب بزنم نمیتونم ... حالا اصلن یادم نمیاد که پارسال وقت اضافه تری صرف این درسها کردم یا نه! واقعا یادم نمیاد ... شاید هم تو وقت خودشون زدم ...
ی مسئله دیگه ای که هست ... من باید حتما پزشکی تهران قبول شم ... حالا یا دانشگاه تهران یا شهید بهشتی ... اگه نشم زندگیم خیلی تغییر میکنه و شرایطم خیلی سخت میشه ... این مسئله دومی هست که بهم خیلی استرس وارد میکنه ...
و مسئله سوم این که از زیست به شدت میترسم ... پارسال هیچی نخوندم ... 10 درصد زدم زیستمو ... واقعا هیچی نخونده بودم ... چون رشتم ریاضی بود ... همش با خودم میگم حتی اونایی که رتبه شون 3-4 هزار میشه اکثرا زیست رو 60 میزنن ... پس درس سختی نیست ... اما بازم خودم قانع نمیشم ...
یا همش با خودم میگم مگه اون ریاضی که 60 زدم که واسه اکثر تجربی ها سخت ترین درسه چقدر واسش وقت گذاشتم ؟! .... حتی اگه الان زیستم صفر باشه ( که نیست ) هم تا کنکور میتونم به 60 برسونم ... ولی قانع نمیشم ...
از دینی هم میترسم ... چون اینم پارسال کم زدم ...
بعدم من اینجوری که حساب کردم درسامو هفته اول اردیبهشت تموم میکنم ... بدون اینکه دوره کرده باشم ... همش میترسم یادم بره و سر کنکور نتونم بزنم ... از طرفی هم تو برنامه الانم وقتی واسه دوره کردن ندارم ...
منتظر نظراتتون هستم...