خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 17
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

من اعتماد به نفس شرکت کردن در کنکور را ندارم ...

هر چقدر که به کنکور نزدیکتر میشیم این مسئله بیشتر داره روم تاثیر میذاره و باعث شده ساعت مطالعم به شدت افت کنه ...
      مثلا من پارسال ریاضی رو 50 زدم و ادبیات رو 65 و زبان رو 80 ... بقیه درسهام واقعا خوب نبود ... خیلی بد بود ... رتبه ام نزدیک 10000 ... واسه همین موندم پشت کنکور ...
      امسال از اول سال خوب خوندم ... فکر میکنم منطقی باشه که انتظار داشته باشم این درسهایی که پارسال خوب زدم رو امسال 10-20 درصد بیشتر بزنم ...
      اما همش با خودم فکر میکنم نمیتونم ... همش به این فکر میکنم که پارسال بیشتر از وقت خود این درسها سر کنکور زمان گذاشتم واسشون که تونستم اینجوری بزنم ... و امسال که باید همه درسها رو خوب بزنم نمیتونم ... حالا اصلن یادم نمیاد که پارسال وقت اضافه تری صرف این درسها کردم یا نه! واقعا یادم نمیاد ... شاید هم تو وقت خودشون زدم ...
      ی مسئله دیگه ای که هست ... من باید حتما پزشکی تهران قبول شم ... حالا یا دانشگاه تهران یا شهید بهشتی ... اگه نشم زندگیم خیلی تغییر میکنه و شرایطم خیلی سخت میشه ... این مسئله دومی هست که بهم خیلی استرس وارد میکنه ...
      و مسئله سوم این که از زیست به شدت میترسم ... پارسال هیچی نخوندم ... 10 درصد زدم زیستمو ... واقعا هیچی نخونده بودم ... چون رشتم ریاضی بود ... همش با خودم میگم حتی اونایی که رتبه شون 3-4 هزار میشه اکثرا زیست رو 60 میزنن ... پس درس سختی نیست ... اما بازم خودم قانع نمیشم ...
      یا همش با خودم میگم مگه اون ریاضی که 50 زدم که واسه اکثر تجربی ها سخت ترین درسه چقدر واسش وقت گذاشتم ؟! .... حتی اگه الان زیستم صفر باشه ( که نیست ) هم تا کنکور میتونم به 60 برسونم ... ولی قانع نمیشم ...
      از دینی هم میترسم ... چون اینم پارسال کم زدم ...
      بعدم من اینجوری که حساب کردم درسامو هفته اول اردیبهشت تموم میکنم ... بدون اینکه دوره کرده باشم ... همش میترسم یادم بره و سر کنکور نتونم بزنم ... از طرفی هم تو برنامه الانم وقتی واسه دوره کردن ندارم ...

منتظر نظراتتون هستم...
      One Day Someone Is Going To Hug You So Tight, That All Of Your Broken Pieces Will Stick Back Together
      ویرایش توسط sama : 09 اسفند 1393 در ساعت 01:57

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      مورد اول اینکه خب حتما نباید تو اون درسا 20 درصد پیشرفت باشه ک، ببین نگفتم اصلن نباشه، گفتم حتما نباید باشه! چون اگه حتمی بخوایم بگیم باید حتما زبان 100 بزنی چون پارسال 80 زدی امسال 20 درصد بیشتر!
      ولی اگه اونا رو همینقدر بتونی نگه داری و باقی رو بیاری بالاتر خیلی خوبه
      دوم
      اینکه میگی تهران، فک کنم اگه بومی منطقه نیستی باید رتبه ات حدود 200 باشه برا پزشکی تهران!
      اگه بومی باشی حدودا رتبه ی 400 دیگه نهایتش میشه تقریبا
      چون همشهریم منطقه 3 رتبه 400 دختر، پزشکی بهشتی آورد
      سوم
      اینکه زیست 60 بزنی کار سختی نیس کار راحتی هم نیس! نیاز به درک عمیق، تسلط، و یه دید از تمام مباحث کتاب ها لازمه چون ترکیبی میدن
      تست از گوارش میدن ترکیبی با اغازیان هست، ترکیبی با فتوسنتز هست
      ولی در کل نباید بترسی...
      تا هفته اول اردیبهشت خوندی باقیش مروره دیگه
      حالا بازم خواستی دقیق تر بپرس...
      هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
      از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
      حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
      بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
      درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
      درد تنها شدن نیســــــت..............

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من معدلم حدود 9 هست. ( 19 نه ها. 9 ! ) ولی شهریور سال بعد قراره کارنامه قبولیم در داروسازی رو همینجا قرار بدم.
      اگه مشکل اعتماد به نفس داری برو عکس رستگار رحمانی رو پرینت کن بزار روی میزت جلوت.

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بنظر من باید به خدا توکل کرد این حرفهای منفی شیطونه که در گوشت میخونه تا تورو دلسرد کنه بهشون توجه نکن خدا همه ی تلاشاتو دیده طبق عدالتش نمیذاره بی نتیجه بمونن خودش هوامونو داره

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ممنون از همه کسانی که تا الان جواب دادن ... منتظر نظرات بقیه هم هستم ...
      One Day Someone Is Going To Hug You So Tight, That All Of Your Broken Pieces Will Stick Back Together

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خودم میدونم توکلم کمه ... یعنی خیلی کمه ...
      جالبه که حتی خودم فکر میکنم اگه تا کنکور روزی 12 ساعت بخونم از الان به بعد به احتمال 60 درصد تهران قبول میشم ... اگه تهران قبول نشم هم مطمئنم 90 درصد رتبه ام دیگه حداکثر 1500 میشه که پزشکی شهرستان قبول میشم ... ولی خب به دلیل همون میزان کمی که احتمال داره قبول نشم نمیخونم ... از طرفی هم روزی 12 ساعت تا حالا نخوندم ... و حس میکنم نمیتونم اینقدر درس بخونم در طول روز ... فکر میکنم مغزم نمیکشه 12 ساعت درس بخونه ...

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      بچه ها من سه روزه هیچ نمیخونم...اصلا حال گریه دارم...نمیدونم چیکار کنم..ناامیدم..هرکی راهی چیزیبلده بگه لطفا...دیگه نمیدونم چمه...روز به روز استرسم بیشتر میشه..میگم نکنه دوباره رتبه پارسالو بیارم که دیگه کارم تمومه

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      خب بخاطر همون شصت و نود درصدی که احتمال میدی بخون تا بیشترشن،من بخودم میگم فقط چن ماه تموم روزو شبو درس بخون کارایی کن که نکردی و بعدش تا آخر عمر راحت باش مطمعن باش مغزت خیلی بیشتر از اونا میکشه

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sako نمایش پست ها
      بچه ها من سه روزه هیچ نمیخونم...اصلا حال گریه دارم...نمیدونم چیکار کنم..ناامیدم..هرکی راهی چیزیبلده بگه لطفا...دیگه نمیدونم چمه...روز به روز استرسم بیشتر میشه..میگم نکنه دوباره رتبه پارسالو بیارم که دیگه کارم تمومه
      مگه مث پارسال درس خوندی که رتبه ی پارسالو بیاری ب این فکرا اهمیت نده بابا... اگه رتبه ی دلخواهتو یا بهتر از اون بیاری چی؟؟؟روزاتو هدر نده

10. Top | #10
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      بچه ها اگه همه درسا رو 50 بزنه یکی رتبش توی منطقه 2 چند میشه؟؟؟؟؟ معدلش هم 16 .80
      این سوال دوستمه ممنون میشم جواب بدید

11. Top | #11
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Itak نمایش پست ها
      بچه ها اگه همه درسا رو 50 بزنه یکی رتبش توی منطقه 2 چند میشه؟؟؟؟؟ معدلش هم 16 .80
      این سوال دوستمه ممنون میشم جواب بدید
      رشتش هم تجربیه

12. Top | #12
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خدایا تقدیرم را آنچنان رقم بزن که دیگران مرا به خاطر سرنوشتم بهم نزنن !!!

بشین بخون ایشالا قبولی ی رشته خوب

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Itak نمایش پست ها
      رشتش هم تجربیه
      زیر 2000 میشه فک کنم ...

14. Top | #14
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اینکه تو این برهه زمانی دچار استرس و کمبود اعتماد به نفس شدی کاملا عادیه ، چون اکثریت همین مشکلو دارن .
      تلاش کن خواهر من ، بخون و بخون . از زیست نترس واسه خودت غولش نکن ، اگه بفهمیش خیلی شیرینه .دین و زندگی اگه ضعیفی آیاتو بخون از کتاب لقمه مهروماه استفاده کن ، من که راضیم ازش .
      بچه ها کم نیارید ، تازه رسیدیم به سخت ترین جاش ، خیلیا کشیدن کنار ، خیلیا کم میارن ، زحمت چند ماهتونو از دست ندین ، تو این چند ماهی که فرصت باقیه از دل و جون مایه بزارید .
      ﺍﺯ ﯾﻪ ﺟــﺎﯾﯽ ﺑﻪ ﺑﻌﺪ . . .
      ﻓﻘﻂ ﯾــﻪ ﺣــﺲ ﺩﺍﺭﯼ، ﺣﺲِِ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺗﯽ !
      ﻧــﻪ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘــﻦ ﻫـــﺎ ﺧﻮﺷﺤـــﺎﻝ ﻣﯿــﺸﯽﻭ
      ﻧــﻪ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺷﺘـــﻦ ﻫـــﺎ ﻧــﺎﺭﺍﺣﺖ ...!

{ ﻋﻠﯿﺮﺿﺎ ﺭﻭﺷﻦ }

15. Top | #15
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sama نمایش پست ها
      هر چقدر که به کنکور نزدیکتر میشیم این مسئله بیشتر داره روم تاثیر میذاره و باعث شده ساعت مطالعم به شدت افت کنه ...
      مثلا من پارسال ریاضی رو 60 زدم و ادبیات رو 65 و زبان رو 80 ... بقیه درسهام واقعا خوب نبود ... خیلی بد بود ... رتبه ام نزدیک 10000 ... واسه همین موندم پشت کنکور ...
      امسال از اول سال خوب خوندم ... فکر میکنم منطقی باشه که انتظار داشته باشم این درسهایی که پارسال خوب زدم رو امسال 10-20 درصد بیشتر بزنم ...
      اما همش با خودم فکر میکنم نمیتونم ... همش به این فکر میکنم که پارسال بیشتر از وقت خود این درسها سر کنکور زمان گذاشتم واسشون که تونستم اینجوری بزنم ... و امسال که باید همه درسها رو خوب بزنم نمیتونم ... حالا اصلن یادم نمیاد که پارسال وقت اضافه تری صرف این درسها کردم یا نه! واقعا یادم نمیاد ... شاید هم تو وقت خودشون زدم ...
      ی مسئله دیگه ای که هست ... من باید حتما پزشکی تهران قبول شم ... حالا یا دانشگاه تهران یا شهید بهشتی ... اگه نشم زندگیم خیلی تغییر میکنه و شرایطم خیلی سخت میشه ... این مسئله دومی هست که بهم خیلی استرس وارد میکنه ...
      و مسئله سوم این که از زیست به شدت میترسم ... پارسال هیچی نخوندم ... 10 درصد زدم زیستمو ... واقعا هیچی نخونده بودم ... چون رشتم ریاضی بود ... همش با خودم میگم حتی اونایی که رتبه شون 3-4 هزار میشه اکثرا زیست رو 60 میزنن ... پس درس سختی نیست ... اما بازم خودم قانع نمیشم ...
      یا همش با خودم میگم مگه اون ریاضی که 60 زدم که واسه اکثر تجربی ها سخت ترین درسه چقدر واسش وقت گذاشتم ؟! .... حتی اگه الان زیستم صفر باشه ( که نیست ) هم تا کنکور میتونم به 60 برسونم ... ولی قانع نمیشم ...
      از دینی هم میترسم ... چون اینم پارسال کم زدم ...
      بعدم من اینجوری که حساب کردم درسامو هفته اول اردیبهشت تموم میکنم ... بدون اینکه دوره کرده باشم ... همش میترسم یادم بره و سر کنکور نتونم بزنم ... از طرفی هم تو برنامه الانم وقتی واسه دوره کردن ندارم ...

منتظر نظراتتون هستم.
      ..

++ اینو از دید یه مسیر و تجربه بهش نگاه کن !! ماهی تو دریا میتونه شنا کنه و پرنده تو هوا پرواز !!
      ++ این خودش یه تجربه ی بزرگ هستش که یاد بگیر با واقعیت های زندگی کنار بیار

++ یه بار یاد میگیری، پذیرش واقعیت ها، عین همینه که داره اتفاق میفته رو بپذیری و باهاش کنار بیای
      ++ یه بار یاد میگیری، به هر میزان یه چیزی واسمون مهم میشه استرس داشتن و نداشتنش هم زیاد میشه
      ++ یه بار یاد میگیری، که گاهی میشه بیشتر تلاش کرد
      ++ یه بار یاد میگیری، که گاهی تنهایی و هیج کی درکت نمیکنه و باید خودت خودتو بالا بکشی (با همه ی سختیاش)
      ++ یه بار یاد میگیری، ظرفیت های بیشتری از اونی که فکرشو میکردی در خودت یافت میشی
      ++ یه بار یاد میگیری، که چه جوری میشه از ظرفیت های بیشتری که در خودت یافت میشه بهتر استفاده کرد
      ++ یه بار یاد میگیری، که نباید تنها باشی و باید به یه نفر اعتماد کنی تا اون بهت راهو نشون بدی
      ++ یه بار یاد میگیری، که باید به خدا اعتماد کنی و خیر و صلاحتو در دست اون ببینی (یعنی هرچی اون بخاد رو خیر بدونی، هرچند شاید در ظاهر شر به نظر بیاد)
      ++ یه بار یاد میگیری، که بعضی اشتباهات به خاطر سبک فکر اشتباه خودت بوده (که مثلن فکر میکردی اگه امروز خسته و بی انگیزه ای دیگه نمیشه درس خوند، در حالی که خیلیا تونستن و من هم میتونم)
      ++ یه بار یاد میگیری، فازهای منفی دنیای اطرافت میتونه بیشتر از جنبه های مثبتش باشه و شاید سرخورده بشی
      ++ یه بار یاد میگیری، که چه جوری با یه علامت منفی (-) فازهای منفی رو واسه خودت تبدیل به مثبت کنی و ازشون استفاده کنی
      ++ یه بار یاد میگیری، توانایی ذهنیت خیلی بیش تر از اینه بوده که تا به حال ازش دیدی (منابع مختلفی از توانایی ذهنی هستش که افراد بنا به شرایط مختلف متوجش میشن)
      ++ یه بار یاد میگیری، که چشم ها باید شست، میشه یه جور دیگه به مساله نگاه کرد (مثلن به جای اینکه بگم نمیشه، فقط به شدن فکر کنم، این هم آدم در کل دنیا به دنبال شدن هستن، چرا من دنبالش نباشم : تا زمانی که تو جاده نباشی که متوجه ی بود و نبود قشنگیاش نمیشی، پس اول باید جرات بود در مسیری داشته باشی و انتظاری اینو نداشته باش که تا زمانی که به مسیرهای جلوتر نرسیدی چیزی رو از الان ببینی و دربارش قضاوت کنی)
      ++ یه بار یاد میگیری، که من تنها نیستم !! (شاید اون چیزی که به نظرت سخت میاد از نظر یکی دیگه راحت و ساده باشه : این همون حالتیه که من به تمامی دوستام و کسایی که کنارم هستن، کوچیک و بزرگ میگم، که هیچ زمان فکر نکن مساله از نظر تو سخته، هر مساله ای هستش مطرحش کن، هر مساله ای : و حتی اونایی که خیلی واسم عزیز و محترمن بهشون میگم یاد بگیر که تمام دردت ماله من باشه (تو چه میدونی شاید یه راه حلی واسش داشتم)
      ++ یه یار یاد میگیری، که زندگی همینه :: زندگی بیشتر از آنکه حرکت در یه مسیر صاف مستقیم باشه، شبیه حرکت بر یه مسیر موج سینوسی هستش که دارای نوسانات مختلف هستش و این ماییم که یاد میگیرم که هم فرکانس و طول موج و هم دامنه نوسان رو در یه سطح متعادل حفظ کنیم و از زندگی لذت ببریم)
      ویرایش توسط Mr. ARAD : 30 بهمن 1393 در ساعت 13:52

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن