کنکور قابل پیش بینی نیست. ممکنه درسی رو که پارسال 80 زدی امسال 60 بزنی و یکی رو که 20 زدی امسال 60!! به خیلی مسائل بستگی داره. مثلا آمادگیت تو اون درس روز کنکور، سطح سوال اون درس، این که درس چندم بزنیش و...
اما در مورد اینکه حتما باید پزشکی تهران قبول بشی...ببین هدف داشتن خیلی خوبه، به شرطی که خود هدف دست و پای آدم رو نبنده. الان این موضوع باعث شده شما استرس بگیری پس فایدش چیه؟! به جاش بگو من سعی می کنم بهترین رتبه ای که می تونم بیارم. یه چیزی رو من از کسایی که اطرافم هستن و پزشکی می خونن شنیدم و بهت می گم، حالا درست و غلطش با خودشون
میگن تو دانشگاه تهران شما وقتی به عنوان استیجر میری بیمارستان، بالاتر از تو اینترن هست، رزیدنت هست، فلو (دانشجوی فوق تخصص) هست و کلی فوق تخصص که اصلا تو رو به حساب نمیارن!! و فکر نکن چون طرف فوق تخصصه میاد چیزی بیشتر بهت یاد میده. تو پزشکی همه چیز به خودت بستگی داره اگه توی دانشگاه متوسط باشی ولی بخوای یاد بگیری شرایطش شاید مهیا تر باشه.
البته اگر دلیل دیگه ای داری که میگی دانشگاه تهران یا شهید بهشتی نمی دونم ولی اینا رو گفتم که فکر نکنی اگه این دو تا نشد دنیا به آخر می رسه