سلام بچه ها.لطفا هرکس می دونه بهم کمک کنه...به نظرتون فیزیک پایه گاج بهتره یا نشرالگو؟ از نظر درسنامه ،پاسخ تشریحی و تست کدوم کامل تر و بهتره؟ لطفا با ذکر.دلیل توضیح بدین...
سلام بچه ها.لطفا هرکس می دونه بهم کمک کنه...به نظرتون فیزیک پایه گاج بهتره یا نشرالگو؟ از نظر درسنامه ،پاسخ تشریحی و تست کدوم کامل تر و بهتره؟ لطفا با ذکر.دلیل توضیح بدین...
ویرایش توسط lover sick : 20 اسفند 1393 در ساعت 11:58
پایه ی گاج رو بخوای بخونی بیشتر از یه سال وقتتو میگیره...اینم در نظر بگیر که حجمش نسبت به کتابای دیگه بیشتره...یه وقت،وقت کم نیاری...
نشر الگو کار منو را انداخت هم در پیش هم در پایه
سطحشون بالاست و اگه یکم وقت بزاری براشون تستای گاج رو قورت میدی
کسی به اندازه من در فیزیک ضعیف نبوده و نیست...ولی باید درک کنی که درسنامه فقط یه استارته....کار اصلی رو تست میکنه
من خودم با گاج شروع کردم....راضی نبودم...با الگو پیش رفتم و خیلی هم کمکم کرد ... اگه بتونی براش وقت بزاری به نتیجه میرسی اگه وقت نزاری و سطحی بخونی همون بهتر که نخونی
الگو رو بگیر کارت را میفته البته بهتره خودت بری درسنامه کتاب هارو نگا کنی مقایسه کنی بعد تصمیم بگیری اما اگه درسنامه کامل کامل می خوای الگو خوبه
امسال نشر الگو فیزیک پایه رو ویرایش کرده ،منظورت همونه؟ یعنی اگه فقط درسنامه های اول هرفصل رو کامل بخونم وتست ها رو کامل بزنم فیزیک پایه کنکور رو می تونم جواب بدم؟ اگه سوالی رو از نشرالگو بلد نبودی اگه از پاسخنامش بخونی متوجه می شی؟منظورم اینه که پاسخنامش جامع و روونه؟ ببخشید که همش سوال می پرسم،آخه فیزیکم صفرصفره؟
مهر و ماه جدیدا هم پایه و هم پیش داده بیرون... هیچ کدوم ارزش ندارن... خیلی سبز هم فقط دو سه صفحش رو دیدم نمیشه قضاوت کرد ولی الگو یه چیز دیگست
دیگه کسی نظری نداره؟یعنی در مجمع نظر بچه ها فیزیک پایه نشرالگو از گاج بهتره...اگه کسی نظر دیگه ای داره راهنمایی کنه...ممنون می شم.
من هم پایه و هم پیش گاج نقره ای دارم ، تو بخش پاسخنامه درسنامه های خوبی داره.
تست هم به اندازه کافی داره.
ولی بازم انتخاب منبع سلیقه ایه ولی اکثر بچه های به نظرم گاج نقره ای رو میپسندند.
بهترین کار اینه که برید کتابفروشی و خودتون کتابارو ببینید و مقایسه کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)