سلام. این روش ها فقط پیشنهادی هست . من روش های فردی خودم رو نوشتم. شما میتونید این روش ها متناسب با خودتون تغییر بدید
ادبیات : شما 5 مبحث اصلی توی ادبیات دارید. به ترتیب اهمیت :تاریخ ادبیات، قرابت ، زبان فارسی ، آرایه و واژه.
تاریخ ادبیات به این دلیل در اولیت قرار دادم که شما نباید کنکورت با تست های شمارشی واژه شروع کنی که هم وقت زیادی میبره و هم امکان اشتباه زیاده ولی با تست تاریخ ادبیات ساده در 45 ثانیه ( زمان هر تست ادبیات 42 ثانیه ) 3 تست تاریخ ادبیات رو پاسخ داده و 12 درصد شیرین رو تو جیبتون میذارید و کنکور خوبی پیش رو خواهید داشت
شما 5 روز متوالی برای مطالعه این پنج مبحث قرار بدید و روز ششم تا دهم تست های هر مبحث رو بزنید. هیچ نکته ای رو در ادبیات highlite نکنید . هر مبحثی که مشکل داشتید یک روز دیگر برایش فرصت بذارید
دینی : ساده ترین درس عمومیست و فقط کمی فرصت برای مطالعه دقیق آن لازم دارید. عده ای میگویند که آیات و روایات کفایت میکند ولی من خودم آیات و روایات رو با مباحث هر درس مطابقت میدم و اون ها رو همزمان مطالعه میکنم. تست هم جای خود دارد. تست دینی ترفند خاصی ندارد فقط برخلاف ادبیات هیچ نکته رو از دست ندید . چون شما به هیچ وچه نمیتونید مطالب ناقص رو کامل کنید ( حجم زیاد دینی پایه در آزمون مانع شماست )
عربی : تخصصی ترین درس عمومی.... بلافاصله بعد از مطالعه تست نزنید . نکته ها رو به خودتون تدریس کنید. درس های عربی کم حجم و پر مغز هستند. عربی رو باید یادگرفت. حفظ کردن جملات نمونه به شما کمکی نخواهد کرد . بهترین روش یادگیری یاددهی است . به دوستان خودتون عربی درس بدید
زبان : افراد مختلف در یادگیری زبان متفاوت هستند . بعضی ها بخوبی درک میکنند و درصدهایی بالا بدون مطالعه نه چندان زیاد دارند ولی بعضی ها با مطالعه زیاد ، درصد های متوسط کسب میکنند.واژگان سخت ترین قسمت زبان هست. با هر روشی که میتونید واژه ها رو یادبگیرید. گرامر سخت نیست ولی متن و کلوز سخت هستند.ترفند های پاسخگویی رو فرا بگیرید
کنکورتان پیروز .... هر روزتان کنکور
:yahoo (4):