واسه ریاضیات کنکور رشته ریاضی ابتدا چه تست هایی بزنیم ؟؟ (اولویت بندی کنید لطفا بر اساس منبع های تستی مقابل : 1 - سراسری 2- آزاد 3- قلم چی 4- گزینه دو 5-گاج 6- سنجش 7-تالیفی )
واسه درس فیزیک هم بگید ( اولویت بندی کنید لطفا )
------------------------------------------------------------------------------------------------------
رشته ریاضی هستم
----------
راستی من کتاب های محمد مهربان ( تخته سیاه ) رو دارم . تست های تالیفیش ، در چه سطحیه ؟؟؟؟ سخت ؟؟ متوسط ؟؟ راحت ؟؟؟خیلی سخت ؟؟ کلا بگید .
----------------------------------------------------------------------------
واسه فیزیک هم گاج نقره ای دارم . تست های تالیفی گاج نقره ای در چه سطحیه ؟؟؟؟؟
----------------------------------------------------------------------------------------
من فیزیک گاج نقره ای چاپ سال قبل رو دارم . ( اون فصل هایی که خوندم فقط تست سراسری زدم ) به نظرتون واسه فصلای باقیمونده فقط تست سراسری رو بزنم یا فقط ستاره دار ها رو ؟؟؟ یا ؟؟؟؟ اصلا کلا گاج نقره ای رو چه جوری بخونم ؟؟ بین این دور روش زیر انتخاب کنین یا اگه خودتون روشی میدونین بگین
1- دونه دونه درسنامه ها رو بخونم و بعد از هر درسنامه تست مربوطه رو بزنم و آخر هم تستای یم قدم تا 100 و آزمونی هاشو بزنم .
2- یک دفعه بشینم کل درسنامه هاشو بخونم بعدش کلا تست بزنم + یک قدم تا 100 و آزمونی ها رو بزنم .
-----------------------------------------------------------
راستی تست تالیفی زدن واجبه ؟؟؟؟ نزنیم چی میشه ؟؟؟؟
-------------------------------------------------------------------
از بعضی ها شنیدم که به جای اینکه بری تست تالیفی بزنی برو سوالات سنجش 93 رو بگیر حل کن . بهتر هستش و بیشتر نتیجه میگیری . شما با این حرف موافقید ؟؟؟/
-------------------------------------------------------------------------------------
تمام دبیرایی که داریم میگن واسه ریاضیات و فیزیک فقط تست سراسری بزنین . با این حرف موافقید یا نه ؟؟؟
--------------------------------------------------------
اگه بعد از عید سوالای مرحله ای سنجش رو بگیرم و بخوام آزمونی کار کنم ، دیره ؟؟؟
---------------------
راستی من سه شنبه و 5 شنبه بعد از ظهرها کلاس دارم ( سه شنبه : 15 تا 18:30 و 5شنبه 16 تا 19:30 ) بعد از این که از کلاس میام خونه ، نمیتونم درس بخونم . یعنی اینکه خسته هستم ولی کم ، بیشتر به خاطر تنبلیم هست . چی کار کنم ؟؟؟؟
------
ببخشید اگه سوالای خنده دار و بیخودی پرسیدم .!!!!!