میخواهی قضاوتم کنی؟؟؟
کفش هایــــم را بپــوش
راهـــم را قــدم بزن
دردهایـــم را بکــش
سـال هایـم رابگـذران
بعـــد قضـاوت کن...!!!
داداش منم قبول دارم که خود این غربی ها داعش رو درست گردن اما مردمشون گناهی ندارن الان یه تفکری اومده میگن چون مردنم عراق و سوریه دارن کشته میشن باید از مردم اروپا هم کشته بشه بخاطر همین هم خیلی سر حمله به فرانسه خوشحال شدن البته من خودم بخاطر اونکاری که فرانسه کرد خیلی ناراحتم ولی نباید بخاطر کشته شدن اونا خوشحال بشیم باید چهر واقعی اسلام رو نشون بدیم .اگه ما از کشته شدن اون ها خوشحال بشیم دقیقا کاری رو کردیم که دولتشون میخواد
هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
درد تنها شدن نیســــــت..............
آمریکا میتونه تو یک روز داعش و جمع کنه اما هیچ وقت اینکارارو نمیکن !!
و بهانه هایی ک میاره و میگ داعش خیلی قوی و به زمان زیاد احتیاج هست تا داعشو از بین ببریم همش حرف !!همش دروغ >> ینی آمریکا نمیتونه با ی داعش مبارزه کنه ؟؟ آمریکایی ک چن سال پیش به عرض 24 ساعت بغداد و از صدام گرفت !!صدامی ک همه ازش وحشت داشتن!!
آمریکا میخاد عراق و کلا کشورای خاورمیانه نا امن بمونن تا دنیا فک کنن همه ی مسلمونا به جون هم افتادن !!
یکی هم این ک چن تا کشور متحد مث ایران و عراق و سوریه و لبنان اگ میتونن واس اسرائیل بسیار خظرناک باشن !!
پس به نفع اسرائیل ک این کشورا خودشون درگیر باشن تا کاری به کارشون نداشته باشن !!
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
وقتی ب مردم ی کشور بیاد باعث تحولات زیادی میشه کافی چندبار دیه مثل اون حمله ای ک صورت گرفت اونم با3نفر اتفاق بیوفته اونوقته ک میبینی مردمشون چ شورشی کنن و اعتراض کنن ک چرا نمیتونه امنیت رو تضمین کنه و مث الان یونان میشه و سیاستاشون از اروپا و غرب جدا میشه....(البته ب این سادگیا هم نیس اوکراین هم خواست سیاست غربی رو بگیره الان نگاه کتلت شده)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)