با سلام و عرض خسته نباشید
بنده در حال حاضر دانشجوی سال سوم کارشناسی علوم سیاسی هستم. به علت رکود بازار کار رشته علوم سیاسی برای آزمون ورودی کارشناسی ارشد سال 95 قصد ادامه تحصیل در رشته ای را دارم که بازار کار مطمئنی داشته باشد و از آنجایی که ساکن سمنان هستم می خواهم در دانشگاه سمنان ادامه تحصیل دهم.
طبق تحقیقات و مطالعاتی که داشتم به این نتیجه رسیدم که رشته علوم اقتصادی آینده شغلی خوبی دارد و برخی از منابع آن را نیز تهیه کرده ام اما باز هم مطمئن نیستم و نیاز به مشاوره شما دارم به همین دلیل لیست رشته هایی که دانشگاه سمنان در مقطع کارشناسی ارشد علوم انسانی، علوم پایه، مهندسی،علوم کشاورزی و هنر سال 93 پذیرش داشته را برایتان می نویسم تا شما در بهترین انتخاب کمکم کنید. خودم دوست دارم ترجیحا در یکی از زیر شاخه های علوم انسانی مثل اقتصاد ادامه تحصیل دهم ولی باز هم نظر شما برام مهمه
رشته های کارشناسی ارشد علوم انسانی دانشگاه سمنان سال 93:
1زبان و ادبیات فارسی
2طبیعت گردی
3زبان و ادبیات عرب
4فیزیولوژی ورزشی
5رفتار حرکتی
6زبان شناسی
7آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان
8فقه و مبانی حقوق
9دین شناسی
10ادیان
11عرفان اسلامی
12مدیریت آموزشی
13روانشناسی تربیتی
14آموزش زبان انگلیسی
15مدیریت جهانگردی
16حقوق خصوصی
17حقوق عمومی
18حقوق اقتصادی
19روانشناسی عمومی
20روانشناسی بالینی
21حسابداری
22مدیریت بازرگانی
23مدیریت صنعتی
24مدیریت اجرایی
25مدیریت ام بی ای
26 علوم اقتصادی
رشته های کارشناسی ارشد علوم پایه دانشگاه سمنان سال 93:
1شیمی
2فیزیک
3بیوتکنولوژی
4آمار ریاضی
5ریاضی محض
6ریاضی کاربردی
7علوم شناختی
رشته های کارشناسی ارشد مهندسی دانشگاه سمنان سال 93:
1مهندسی برق
2مهندسی پزشکی
3مهندسی مکاترونیک
4مهندسی اکتشاف نفت
5مهندسی مخازن
6مهندسی شیمی
7مهندسی عمران
8مهندسی مکانیک
9مهندسی سیستم های انرژی
10مهندسی مواد
11مهندسی نانو
12مهندسی کامپیوتر
13مهندسی هوافضا
رشته های کارشناسی ارشد علوم کشاورزی دانشگاه سمنان سال 93:
1هواشناسی کشاورزی
2منابع طبیعی
3مهندسی کشاورزی
رشته های کارشناسی ارشد هنر دانشگاه سمنان سال 93:
1ارتباط تصویری
2پژوهش هنر
با عنایت به تجربیات چند ساله ای که در زمینه مشاوره دارید لطفا بفرمایید که:
الف) به نظر شما بهترین انتخاب برای من کدام رشته می تواند باشد؟
ب) آیا زمان انتخاب رشته من (شهریور 95) احتمال داره که تغییر خاصی در رشته ها صورت بگیرد؟ یعنی چند رشته حذف و چند رشته جدید جایگزین آن شود
ج) شما ریاضیات کنکور علوم اقتصادی را برای من علوم سیاسی خوانده که در هیچ کدام از واحدهای درسی مان درس ریاضی نداشته ایم، چگونه ارزیابی می کنید؟ آیا سختی ریاضیات آن در حدی است که صعب و نامفهوم باشد؟
د) به نظر شما بازار کار و آینده شغلی کدام یک از رشته های علوم انسانی که برایتان نوشتم مناسب تر است؟ علوم اقتصادی چطور؟
ه) اینکه کارشناسی فردی یک رشته خاص و کارشناسی ارشدش رشته ای دیگر باشد چقدر در گزینش های استخدامی اهمیت دارد؟
و)معدل کارشناسی علوم سیاسی من تاثیری در کنکور ارشدی که در رشته ای دیگر خواهم داد دارد یا خیر؟
ز) لطفا بعد از معرفی رشته موردنظرتان منابع ارشد آن را نیز برایم بفرستید.
خیلی ممنون متشکر