امید ب زندگیم شد صفر برو بابا با تست روانشناسیت
نوشته اصلی توسط ستاره72 اره تازه زندگی مشترکمم شد تلخ اجیه خودمه ....................همین که زندگیش ارومه کافیه :yahoo (94):
نوشته اصلی توسط ستاره72 امید ب زندگیم شد صفر برو بابا با تست روانشناسیت خووو من چ کار کنم نظرت شده این ..........اخه کی ب موش صحرایی میگه زیبا واقعا خودت بوگوووو؟!
نوشته اصلی توسط fatemeh اجیه خودمه ....................همین که زندگیش ارومه کافیه :yahoo (94): خخخخخخخخخ اخر تعجب بود جوابا اما خدایی خائنه؟؟؟ اها رنگا همش درست بود با حیوونای اول
نوشته اصلی توسط fatemeh خووو من چ کار کنم نظرت شده این ..........اخه کی ب موش صحرایی میگه زیبا واقعا خودت بوگوووو؟! تا حالا دیدی اصلا؟؟؟؟ من لمسش کردم خدایی قشنگه
فاطمه جان من شانس ندارم اومدیم و شد خخخخخ
نوشته اصلی توسط Takfir یعنی من هارم؟:yahoo (19): خخخخخخخخخخخخ خوبه همسرت اینده ات ملوسه زندگیتم خوشمزه اس
نوشته اصلی توسط ستاره72 فاطمه جان من شانس ندارم اومدیم و شد خخخخخ نه چیزی که نیس پس تصور ذهنیه خودته از اون که باید تو ذهنت اصلاح کنی تو فیلما دیدم ........موش ازمایشگاهی دست زدم ولی موش صحرایی کثیف و بزرگ و زشته
نوشته اصلی توسط fatemeh نه چیزی که نیس پس تصور ذهنیه خودته از اون که باید تو ذهنت اصلاح کنی تو فیلما دیدم ........موش ازمایشگاهی دست زدم ولی موش صحرایی کثیف و بزرگ و زشته اونیکه من بهش دست زدم کوپیک بودو نرم اما اگه خواستی دست بزنی مواظب باش گازت نگیره چون بسیار وحشتناکه
عافا گربه خیلی هم ملوس و وفاداره:yahoo (4)::yahoo (4):
خدایی کلی خندیدم یعنی شخصیت بسیار جالبی دارم
نوشته اصلی توسط staar خدایی کلی خندیدم یعنی شخصیت بسیار جالبی دارم شخصیت جالبتون و میزاشتید بقیه هم ببینن
نوشته اصلی توسط staar خدایی کلی خندیدم یعنی شخصیت بسیار جالبی دارم چون خندیدی شخصیتت جالبه؟ برو عامو زندگی اینده من داره میره رو هوا تو میخندی خخخخ
هیچکس مثل من رکب نخورد! خودم هار! زندگیم وحشتناک
نوشته اصلی توسط ستاره72 چون خندیدی شخصیتت جالبه؟ برو عامو زندگی اینده من داره میره رو هوا تو میخندی خخخخ شخصیت خوذم :وحشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)
نمایش برچسبها