سر صبح یه نخ سیگار تا چشما باز شد ...
روی میز تیکت با پول نقد و پاسپورت
یه کبریت، یه بنزین، یه رویا، یه خونه
یه کوله خاطره که باید جا بمونه...
اولا تبريزيا چه توهيني به شما كردن كه اين همه ازشون بد ميگين؟؟؟ چه توهيني كردن...ها؟
شما واقعا فك كردين از مردم تبريز بد بگين...همه چيز درست ميشه؟
شما با اين پست هايي كه گذاشتين...به من و هم شهري هام توهين كردين...حالا چه بسا منظورتون عده اي از تبريزيا هست...اونام هم شهري منن و شما حق نداري به هم شهري هام توهين كني
و اين بدنامي هايي كه ميكني از تبريزيا...انتظار نداشته باش باهات خوش برخورد باشن...منم تا حالا خيلي محترمانه ازتون خواستم بدنامي هايي كه كردين رو پاك كنين و شما هم ديروز تو پ.ب گفتين سرعتم كمه و فردا پاك ميكنم...اما انگار شما دگر آزاري و مشكل دارين
حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من! نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من ! چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من ! هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من ! هوس برای تو ! عفاف برای من ! هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !! همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من .. براستی زن بودن کار مشکلی است : مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛... .
"سیمین دانشور"
دوست عزیز ما به تبریزی ها توهین نکردیم ما خیلی دوست تبریزی هم داریم که خیلی دوستشون داریم
فقط رفتار یک عده مردم تبریز رو گفتیم! و گفتیم که این رفتار بدیه!
همه جا آدمِ خوب و بد داره!
من خودم از همه تیپ دوست دارم ترک لر فارس هر چیزی که فکرش رو بکنی باهاشون هم یه جا زندگی میکنیم تو محلمون!
از هر عده یک سری آدم بد هستند!
ما گفتیم تو تبریز همچنین اتفاقی افتاده و زشته که تکرار بشه!
همین!![]()
پراکنده شیدد پراکنده شیددددد![]()
سر صبح یه نخ سیگار تا چشما باز شد ...
روی میز تیکت با پول نقد و پاسپورت
یه کبریت، یه بنزین، یه رویا، یه خونه
یه کوله خاطره که باید جا بمونه...
حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من! نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من ! چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من ! هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من ! هوس برای تو ! عفاف برای من ! هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !! همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من .. براستی زن بودن کار مشکلی است : مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛... .
"سیمین دانشور"
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)