به نظرتون چرا توی کنکور هیچ کس دیگه به دی وی دی های کنکوری اعتماد نمیکنه؟ ولی توی بقیه زمینه ها دی وی دی های آموزشی مورد استقبال مردمه ؟ (مثلا آموزش فتوشاپ یا آموزش برنامه نویسی و ...)
به نظرتون چرا توی کنکور هیچ کس دیگه به دی وی دی های کنکوری اعتماد نمیکنه؟ ولی توی بقیه زمینه ها دی وی دی های آموزشی مورد استقبال مردمه ؟ (مثلا آموزش فتوشاپ یا آموزش برنامه نویسی و ...)
درود!
به نظرم مهم ترین دلیلش تبلیغاتِ حال به هم زنِ بعضی از اساتیده! که وقتی دارن دی وی دی تبلیغ میکنن انگار مثلا دارن ماست میفروشن!
به این جمله دقت کنید {سلطان نورِ کنکور!} خوب این چه معنی میده؟
غیر از اینکه داره خودش رو زیر سوال میبره؟
و اما مهم ترین دلیل!
مهم ترین دلیلش اینه که تجربه خیلی از دوستان ثابت کرده که دی وی دی جواب و نتیجه نمیده! برای همین جو نسبت به دی وی دی ها خراب شده!
یک چیز دیگه اینه که این دی وی دی ها خیلی نا منظم تدریس و توزیع میشند و ممکنه خیلی از مباحث رو ندارند! یک کلام جامع نیستند!
دلیل بعدی قیمت بالای این دی وی دی هاست!
نداشتن تضمین و گارانتی! و عدم پشتیبانی برای دی وی دی ها یک دلیل دیگست!
توزیع قارچ گونه دی وی دی ها! مثل موسسه کنکور آسان است که هیچ ولی خاصی نداره و مشاور هاش با پورسانت دی وی دی میفروشن!
و اینکه! خراب شدن جو! نسبت به دی وی دی ها!
به نظرم بهترین کار کارِ شماست! یعنی تدریس دانشجویان برتر!
بعضی از اساتید بهشون بر میخوره وقتی یک دانشجو وارد کار مشاوره و تدریس میشه!
اما سوالِ من اینه! اگه بده شما چرا خودت وارد این عرصه شدی؟
ولی مثلا دی وی دی های رهپویان هیچکدوم اینارو نداره
تدریسش منظمه.ارزونه..تبلیغات حال بهم زن نداره.جامعه
درکل همه یجور نیستن
فرض شما اشتباه هست اتفاقا خیلی ها به dvd های آموزشی کنکور اعتماد دارن. اون چیزی که کسی بهش اعتماد نداره محصولاتی مثل کنکور آسان است و دکتر رحمانی و ونوس و ... هستن. و الا من که ندیدم کسی به dvd های آفبا اعتماد نداشته باشه.
همه موسسه ها محصولات خوب و بد دارن همین کنکور آسان است فیزیک مسعودی توی محصولات فیزیک ایران بهترینه. یا همین رهپویان که انقدر همه ازش راضی هستن عربی مفهومی هاش رو من خریدم مفت نمیارزید طرف اومده بود توش تمرینای کتاب رو حل کرده بود رفته بود اسمشو گذاشته بود آموزش مفهومی!!
یا آموزش جامع فیزیکش واقعا ***** بود طرف برای کل نور و بازتاب نور فقط 10-12 تا تست حل کرده اسمشو گذاشته آموزش جامع ! در مقابل، عربی جامع و زیست استاد کرامت از همین موسسه عالی هستن.
عجب گیر های میدین شما ها تبلیغات حال به هم زن خخخ شما چیکار تبلیغات دارین ! الان با تبلیغش میخاین تست کنکور بزنین ؟!
هر موسسه ای حتی همونا که از نظر شما بدترین هستن باز هم به درد بخورن مشکل دی وی دی ها اینه که شما فک میکنید چون یک میلیون پول دادید با یه بار نگاه کردین
یا انداختن تو کمد دیگه باید درس رو صد در صد بزنید
اگه دقت کنین میبینین که الان دیگه dvd ها هم داره از مد میفته و به جاش یه چیزای جدید مثل مفاتیح الکنکور و تند خونیو و ... مد شده من تا حالا از dvd کنکور استفاده نکردم چون نیازی نداشتم اگه هم بخوام درسی رو یاد بگیرم میرم پیش یه معلم خوب کلاس چون تو کلاس میتونم ازش سوال بپرسم و از تجربیاتش استفاده کنم...
بنظرم کسی بجای اینکه این فیلم ها رو نگاه کنه بره وقتشو برای کتاب بذاره حتما موفق تر میشه
ویرایش توسط Rick : 25 بهمن 1393 در ساعت 20:46
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)