خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 32
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      من که رزمندگان رفتم پیشنهاد می کنم ان دور و ورا نیای:yahoo (4):

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

من که رزمندگان رفتم پیشنهاد می کنم ان دور و ورا نیای:yahoo (4):

2. Top | #17
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sako نمایش پست ها
      سلام بچه ها.راستش تا آزمون دیروز قلم چی زیاد تحمل این سوالای بی کیفیت و زیادی سخت و غیر استاندارد قلم چی کردم و گفتم عیب نداره مشکلی نیست ، همینجور خودمو گول زدم.درصورتی که بعد از آزمون تا سه روز ناامیدی توی وجودم بود و فشارهای خونواده...با دادن آزمون دیروز دیگه صد در صد میخوام از قلم چی برم.هرچی باشه عیب نداره فقط سوالاش نزدیک به کنکور باشه و استاندارد.الکی از هرچی که میبینن ترکیب نکنن . شنیدم گاج هم سوالاش یکم مثل قلم چیه الکی سخت میکنن...بین گزینه دو وسنجش به نظرتون این موقع سال کدوم برم؟؟تاکید میکنم دیگه قلم چی رو ادامه نمیدم حتی اگه شده اصلا هیچ آزمونی ثبت نام نمیکنم..متاسفانه زوج کتابای من واسه نیمسال دوم شیمی دوم و فیزیک یک و دو و زیست سال دومه..اما توی بودجه بندی گزینه دو خبری ازاینا نیست...واقعا موندم نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنمایی کنین
      عوض نکن. همون قلمو ادامه بده. ايني که ميگي سوالاش غير استاندارده همه آزموناي آزمايشي همينطورن. اگه عوض کني بيشتر سر در گم ميشي هم از برنامه ميموني و هم خودت متوجه ميشي که همه آزمونا غير استانداردن.
      مبنا آزمون سراسري هست و کنکور استاندارد رو تعيين ميکنه. و نميشه گف کنکور استاندارد نيس!(اگه کسي مخالفه به من توضيح بده که به چه سوال يا آزموني ميگه استاندارد؟! حتما همون سوالايي که خودش خوب ميزنه!)
      من سنجش ميرم و راضي هستم از سوالاش . زمان و نسبت سوالاش(نسبت نسبت تعداد مسئله شيمي به سوالاي پارامتري)
      عين کنکوره. و به نظرم به کنکور نزديک تره(غير از زيست و شيمي که نسبت به بقيه درسا انحراف بيشتري داره)
      بازم ميگم که عوض نکن ولي جامع هاي سنجش رو شرکت کن.

3. Top | #18
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      منم دیگه از دست سوالای زیستش خسته شدم توی کنکور دیگه اینجوری غیر استاندارد نمیاد

4. Top | #19
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_NRT نمایش پست ها
      عوض نکن. همون قلمو ادامه بده. ايني که ميگي سوالاش غير استاندارده همه آزموناي آزمايشي همينطورن. اگه عوض کني بيشتر سر در گم ميشي هم از برنامه ميموني و هم خودت متوجه ميشي که همه آزمونا غير استانداردن.
      مبنا آزمون سراسري هست و کنکور استاندارد رو تعيين ميکنه. و نميشه گف کنکور استاندارد نيس!(اگه کسي مخالفه به من توضيح بده که به چه سوال يا آزموني ميگه استاندارد؟! حتما همون سوالايي که خودش خوب ميزنه!)
      من سنجش ميرم و راضي هستم از سوالاش . زمان و نسبت سوالاش(نسبت نسبت تعداد مسئله شيمي به سوالاي پارامتري)
      عين کنکوره. و به نظرم به کنکور نزديک تره(غير از زيست و شيمي که نسبت به بقيه درسا انحراف بيشتري داره)
      بازم ميگم که عوض نکن ولي جامع هاي سنجش رو شرکت کن.
      استاندارد یعنی اینکه سوال از کتاب حذف شده نیارن....یعنی سوال اشتباه توش پیدا نشه....یعنی سوال دو جواب نداشته باشه....یعنی وقتی سایت کانون جوابارو گذاشت از 15 تا معلم جوابا 5-6 نفر مختلف نباشه...یعنی وقت کاملا متناسب با سوالات باشه.....همه اینها تو سوالات عمومی و شیمی و زیست کنکور 93 بود......در نتیجه من به کنکور سراسری میگم غیر استاندارد

ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
      بینوایان-ویکتور هوگو

5. Top | #20
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Arman_b100 نمایش پست ها
      استاندارد یعنی اینکه سوال از کتاب حذف شده نیارن....یعنی سوال اشتباه توش پیدا نشه....یعنی سوال دو جواب نداشته باشه....یعنی وقتی سایت کانون جوابارو گذاشت از 15 تا معلم جوابا 5-6 نفر مختلف نباشه...یعنی وقت کاملا متناسب با سوالات باشه.....همه اینها تو سوالات عمومی و شیمی و زیست کنکور 93 بود......در نتیجه من به کنکور سراسری میگم غیر استاندارد
      اينکه بعضي سوالا چند تا جواب داره کمي پيچيده س.
      بذاريد با يک مثال بگم. مثالم درسي هس که خودم تا حدي يني به اندازه يک اپسيلم ازش سر در ميارم.
      شما در شيمي ميگيد که اتانول نميتونه ترکيبات يوني رو تو خودشحل کنه در صورتي که ميتونه! مثلا سديم اتوکسي در اتانول حل ميشه و نقش باز قوي رو داره.
      حالا تو يکي از سوالا مطرح ميشه که : اتانول نميتواند ترکيبات يوني را در خود حل کند.
      حالا کسي که علمي به قضيه نگاه کنه ميگه اين جمله غلطه ولي کسي که بر اساس کتاب درسي به اين سوال نگاه کنه ميگه درسته!اينجوري ميشه که دو جوابه ميشن سوالات.
      ولي اينا مهم نيستن چون اکثر دانش آموزا متوجه اين تناقض نميشن چون از قضيه سديم اتوکسي خبر ندارن!
      پس اينو نميتونيد بهانه کنيد و بگيد سوالات غلطن چون بر اساس کتاب درسيتون کاملا درستن.
      بله به ندرت پيش مياد که جواب اصلا تو گزينه ها نيس و ... ولي اينا به ندرتپيش ميان.

6. Top | #21
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_NRT نمایش پست ها
      اينکه بعضي سوالا چند تا جواب داره کمي پيچيده س.
      بذاريد با يک مثال بگم. مثالم درسي هس که خودم تا حدي يني به اندازه يک اپسيلم ازش سر در ميارم.
      شما در شيمي ميگيد که اتانول نميتونه ترکيبات يوني رو تو خودشحل کنه در صورتي که ميتونه! مثلا سديم اتوکسي در اتانول حل ميشه و نقش باز قوي رو داره.
      حالا تو يکي از سوالا مطرح ميشه که : اتانول نميتواند ترکيبات يوني را در خود حل کند.
      حالا کسي که علمي به قضيه نگاه کنه ميگه اين جمله غلطه ولي کسي که بر اساس کتاب درسي به اين سوال نگاه کنه ميگه درسته!اينجوري ميشه که دو جوابه ميشن سوالات.
      ولي اينا مهم نيستن چون اکثر دانش آموزا متوجه اين تناقض نميشن چون از قضيه سديم اتوکسي خبر ندارن!
      پس اينو نميتونيد بهانه کنيد و بگيد سوالات غلطن چون بر اساس کتاب درسيتون کاملا درستن.
      بله به ندرت پيش مياد که جواب اصلا تو گزينه ها نيس و ... ولي اينا به ندرتپيش ميان.
      حرف تو درست ولی منظورم از دو جواب بودن مثلا این سوال زیست 93 بود
      bb.jpg

نباید یه سوالی اینجوری اگر داشته باشه .....

ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
      بینوایان-ویکتور هوگو

7. Top | #22

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من پارسال قلم چی بودم و همین مشکلات رو داشتم ولی امسال گاج میدم و خیلی راضیم....هر چی هسست از قلم چی خخخخخییییللللیییی بهتره

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      غیر استاندار روش درس خوندن شما بوده دوست عزیز!
      والا ما هم توی همون کنکور غیر استاندارد 93 رتبمون خوب شد :yahoo (21): اینکه انتظار داشته باشید طراحان طبق میل و انتظار شما سوال بدن غیر استاندارده!!!
      دقیقا کدوما جوابا مشکل داشتند؟
      وقتی دانش اموزان انتظار دارند عددهای محاسبات همشون 2 رقمی در 1 رقمی یا یک رقمی در یک رقمی!!! باشه این استانداره ؟؟
      مشکلات خودمونو گردن سوالات نندازیم!!!
      ملت تنبل/تن پرور/ آسان خواه/ جو گیر/ ریاکار/ دروغگو/ چسان فیسان/ و کلان ..... هست ملت ایران و از این حرفها زیاد میزنه! نباید توجهی بهش کرد.
      با این روحیه کسی سمت دانشگاههای کشورهای بدرد بخور بره پرتش میکنند بیرون میفهمی؟؟؟ بیرون!!!
      داشتم امار ایرانی ها و پاکستانی ها و هندی ها رو نگاه میکردم توی گرد کافه برام عجیب بود موفقیت اونا در برابر ایرانی ها اونم با اون وضعیت درب و داغون کشورشون. و سوال بود برام اما وقتی منطق و توجیه داوطلب کنکور اینه که سوالات غیر استاندارده چون......
      دلیلشو کامل فهمیدم!
      ماییم و رخ یار دل آرام و دگر هیچ... ما راست همین حاصل ایام و دگر هیچ

9. Top | #24
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dynamic نمایش پست ها
      غیر استاندار روش درس خوندن شما بوده دوست عزیز!
      والا ما هم توی همون کنکور غیر استاندارد 93 رتبمون خوب شد :yahoo (21): اینکه انتظار داشته باشید طراحان طبق میل و انتظار شما سوال بدن غیر استاندارده!!!
      دقیقا کدوما جوابا مشکل داشتند؟
      وقتی دانش اموزان انتظار دارند عددهای محاسبات همشون 2 رقمی در 1 رقمی یا یک رقمی در یک رقمی!!! باشه این استانداره ؟؟
      مشکلات خودمونو گردن سوالات نندازیم!!!
      ملت تنبل/تن پرور/ آسان خواه/ جو گیر/ ریاکار/ دروغگو/ چسان فیسان/ و کلان ..... هست ملت ایران و از این حرفها زیاد میزنه! نباید توجهی بهش کرد.
      با این روحیه کسی سمت دانشگاههای کشورهای بدرد بخور بره پرتش میکنند بیرون میفهمی؟؟؟ بیرون!!!
      داشتم امار ایرانی ها و پاکستانی ها و هندی ها رو نگاه میکردم توی گرد کافه برام عجیب بود موفقیت اونا در برابر ایرانی ها اونم با اون وضعیت درب و داغون کشورشون. و سوال بود برام اما وقتی منطق و توجیه داوطلب کنکور اینه که سوالات غیر استاندارده چون......
      دلیلشو کامل فهمیدم!
      منم رتبم خوب شد .... انتخاب رشته نکردم دوست عزیز

یه نمونه سوال زیست گذاشتم 3 تا پست بالاتر
      اینم از نقد شیمی 93 از دکتر رضا بابایی میتونی بخونی بعد نظر بدی....
      شیمی سراسری ۹۳ ریاضی و تجربی دکتر رضا بابایی

بینوایان-ویکتور هوگو

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      منم رتبم خوب شد .... انتخاب رشته نکردم دوست عزیز

یه نمونه سوال زیست گذاشتم 3 تا پست بالاتر
      اینم از نقد شیمی 93 از دکتر رضا بابایی میتونی بخونی بعد نظر بدی....
      شیمی سراسری ۹۳ ریاضی و تجربی دکتر رضا بابایی
      خوب ینی چند؟
      نقدشون از همین سوال اول معلومه چقدر فنیه!!!!!!!!!!
      ایشون مشکلش اینه چرا توی سوال شیمی محاسبات ریاضی اورده شده !!!! بد نیست یک مقدار دپارتمان های رشته شیمی دانشگاه های درست حسابی رو نگاه کنند مخصوصا قسمت علایق رو شاید متوجه نقش محاسبات ریاضی در شیمی شدند!
      والا من غیر استانداردی ندیدم اگرم چیزی نتونستم جواب بدم مربوط به زمان کم و سطح دانش خودم بوده و سعی میکنم هر امتحانی داشتم اتفاقات تکرار نشه دیگه نه اینکه به روش های فضایی برای ایراد گذاشتن روی میزان و تعداد اعشار و ارقام گیر الکی بدم یا به قول یکی از بچه ها
      چرا قانون هس استفاده شده توی فلان سوال که نباید استفاده میشد

11. Top | #26
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      خوب ینی چند؟
      نقدشون از همین سوال اول معلومه چقدر فنیه!!!!!!!!!!
      ایشون مشکلش اینه چرا توی سوال شیمی محاسبات ریاضی اورده شده !!!! بد نیست یک مقدار دپارتمان های رشته شیمی دانشگاه های درست حسابی رو نگاه کنند مخصوصا قسمت علایق رو شاید متوجه نقش محاسبات ریاضی در شیمی شدند!
      والا من غیر استانداردی ندیدم اگرم چیزی نتونستم جواب بدم مربوط به زمان کم و سطح دانش خودم بوده و سعی میکنم هر امتحانی داشتم اتفاقات تکرار نشه دیگه نه اینکه به روش های فضایی برای ایراد گذاشتن روی میزان و تعداد اعشار و ارقام گیر الکی بدم یا به قول یکی از بچه ها
      چرا قانون هس استفاده شده توی فلان سوال که نباید استفاده میشد
      در حد پزشکی شهر خودم( ایلام)
      شما حتی حوصله نداشتی نقدو تا اخر بخونی...تا اخر بخون....با دقت بخون...تامل کن...بعد نظر بده
      بلاخره هرکس نظری داره.........
      شما به علاوه رییس سازمان سنحش تنها کسانی هستین که دارین میگین کنکور ایران مشکلی نداره خیلیم استاندارده

بینوایان-ویکتور هوگو

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arman_b100 نمایش پست ها
      در حد پزشکی شهر خودم( ایلام)
      شما حتی حوصله نداشتی نقدو تا اخر بخونی...تا اخر بخون....با دقت بخون...تامل کن...بعد نظر بده
      بلاخره هرکس نظری داره.........
      شما به علاوه رییس سازمان سنحش تنها کسانی هستین که دارین میگین کنکور ایران مشکلی نداره خیلیم استاندارده
      خوندم!
      بنده شیمیم طبیعتا در سطحی بوده که تونستم المپیادی باشم! و این خزعبلاتی که این آقا نوشته رو خیلی سریع بخونم!!!و به نظرم پوچ و فاقد نقد علمی و فنی هست.
      البته به علاوه طیف عمده ای از همکلاسهام و طیف عمده تری از دوستانم در دانشگاههای دیگه تهران مثل بهشتی و ایران و .....
      یه آزمونی هست اسمش هست sat سرچ کن اگه انگلیسی بلدی البته! یکمی سطح مسخره کنکور ایران در مقابل اون میاد دستت . برای فهم بهتر میتونی mcat هم سرچ کنی و ببینی به چه روز سیاهی میندازه دواطلبانش رو! و بعد میبینی سطح کنکور ایران در قیاس با اونها اتفاقا آبکیه! طبیعتا اینکه بنده رتبم تک رقمی نشده به دلیل سطح علمی خودم بوده نه کنکور!!!
      ژان پل سارتر: اگر یک فلج مادر زاد در مسابقه دو صد متر نفر اول نشون مقصر هیچ کس نیست غیر از خودش
      به جای جملات کورلئونه اینا رو بخون!
      :yahoo (1):نمونه:
      طیف گسترده ای از رتبه های تک رقمی ایران رو میشناسم برای mcat اپلای کردند و قشنگ هیکلشون قهوه ای شده بعد از دو سال امتحان دادن و دست از پا درازتر یا رفتند یه لیسانسی چیزی خوندن یا برگشتن!
      ویرایش توسط Dynamic : 14 اسفند 1393 در ساعت 00:37

13. Top | #28
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خوندم!
      بنده شیمیم طبیعتا در سطحی بوده که تونستم المپیادی باشم! و این خزعبلاتی که این آقا نوشته رو خیلی سریع بخونم!!!و به نظرم پوچ و فاقد نقد علمی و فنی هست.
      البته به علاوه طیف عمده ای از همکلاسهام و طیف عمده تری از دوستانم در دانشگاههای دیگه تهران مثل بهشتی و ایران و .....
      یه آزمونی هست اسمش هست sat سرچ کن اگه انگلیسی بلدی البته! یکمی سطح مسخره کنکور ایران در مقابل اون میاد دستت . برای فهم بهتر میتونی mcat هم سرچ کنی و ببینی به چه روز سیاهی میندازه دواطلبانش رو! و بعد میبینی سطح کنکور ایران در قیاس با اونها اتفاقا آبکیه! طبیعتا اینکه بنده رتبم تک رقمی نشده به دلیل سطح علمی خودم بوده نه کنکور!!!
      ژان پل سارتر: اگر یک فلج مادر زاد در مسابقه دو صد متر نفر اول نشون مقصر هیچ کس نیست غیر از خودش
      به جای جملات کورلئونه اینا رو بخون!
      :yahoo (1):نمونه:
      طیف گسترده ای از رتبه های تک رقمی ایران رو میشناسم برای mcat اپلای کردند و قشنگ هیکلشون قهوه ای شده بعد از دو سال امتحان دادن و دست از پا درازتر یا رفتند یه لیسانسی چیزی خوندن یا برگشتن!

وقتی یه نفر به نقد شیمی دکتر بابایی بگه خزعبلات معلومه چقد المپیادی بوده !

وقتی توی کنکور داره از مباحثی که از کتاب حذف شدن سوال میدن یعنی استاندارد

وقتی تو 35 دقیقه مجبور باشی به 35 سوال جواب بدی که 17 تاش محاسبات داره یعنی استاندارد

وقتی شیمی با زیست قاطی میشه و توش از قید استفاده میشه یعنی استاندارد

وقتی هر کس رفت المپیاد میاد میگه من میدونم کنکور استاندارده یعنی منطق !
      1- دل دنیا رو خون کردی ؛ که اینجوری تو رفتی

2- نرووووو ؛ تو هم نمیتونی مثه من دووم بیاری رنووووو

3- بعد از دلیجه هیچی دیگه برام نمونده .....

4- به اسم تو قسم به جون تو

( حامد دلیجه جان ، ای مهندس والا مقام ! تورو خدا برگرد ! بی تو برام سخته نفس ! )
      :yahoo (19)::yahoo (19)::yahoo (19):
      الکی مثلا من عاشقشم

14. Top | #29
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      خوندم!
      یه آزمونی هست اسمش هست sat سرچ کن اگه انگلیسی بلدی البته! یکمی سطح مسخره کنکور ایران در مقابل اون میاد دستت . برای فهم بهتر میتونی mcat هم سرچ کنی و ببینی به چه روز سیاهی میندازه دواطلبانش رو! و بعد میبینی سطح کنکور ایران در قیاس با اونها اتفاقا آبکیه!
      نمونه:
      برادر من الان شما رفتی تو فاز باقالیا.....
      سخت با غیراستاندارد فرق میکنه.... برادر من دوست من چرا در برابر حرف حق مقاومت میکنی؟؟
      99 درصد سوالات زیست امسال سوالاتی کاملن استاندارد بود ولی همینطور سوالاتی داشت سخت و نفس گیر....بسیار عالی بودن برای سنجش دانش آموزا...
      ولی همین شیمی سوال اوردن از مبحث حذف شده یعنی غیراستاندارد بودن....سوال اشتباه اوردن یعنی غیراستاندارد بودن... نه سخت بودن اون....

یارو طراح بی پدر اومده ثابت تعادل رو یه چیز دیگه نوشته ...شما میگی ژان پل ساتر میگه مقصر فلج مادرزاده؟؟
      مگه من عمه طراح رو ملاقات کرده بودم که برم مبحثی رو که حذف شده بخونم ؟؟

بینوایان-ویکتور هوگو

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      برادر من الان شما رفتی تو فاز باقالیا.....
      سخت با غیراستاندارد فرق میکنه.... برادر من دوست من چرا در برابر حرف حق مقاومت میکنی؟؟
      99 درصد سوالات زیست امسال سوالاتی کاملن استاندارد بود ولی همینطور سوالاتی داشت سخت و نفس گیر....بسیار عالی بودن برای سنجش دانش آموزا...
      ولی همین شیمی سوال اوردن از مبحث حذف شده یعنی غیراستاندارد بودن....سوال اشتباه اوردن یعنی غیراستاندارد بودن... نه سخت بودن اون....

یارو طراح بی پدر اومده ثابت تعادل رو یه چیز دیگه نوشته ...شما میگی ژان پل ساتر میگه مقصر فلج مادرزاده؟؟
      مگه من عمه طراح رو ملاقات کرده بودم که برم مبحثی رو که حذف شده بخونم ؟؟
      بنده برادر شما نیستم!
      کلا برعکس گرفتی چی گفتم!
      ترجمه کن من این زبونی که داری حرف میزنی بلد نیستم.
      نه پدر طراحو میشناسم نه عمشو. شما تو شهرتون وقتی دارن در مورد یکی حرف میزنن به عمه و پدرش خطاب میکنن؟؟؟
      سخت و نفسگیر بله موافقم ولی غیر استاندارد و بدرد نخور و ... فرق داره با اینی که الان میگی!
      طبیعتا سوالات سخت و نفس گیر فرق رتبه های بالا رو مشخص میکنه وگرنه سوالای آسون و نسبنتا سخت رو طیف عمده ای از بچه ها جواب میدن.
      والا همون بیشتر بدانید و دقیقا قسمتهایی که میگفتن ازش نمیاد و ...... در تمام دروس حتی فعالیتها هم معلم و استاد و مشاورای ما میگفتن حتما بخونید و توجهی نکنید بهش.

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)