خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

کنکورکارشناسی کامپیوتر و مشکل چطور خواندن بعضی از دروس

باسلام
      من دارم برای کنکور کارشناسی کامپیوتر سال 94 آماده میشم البته از آبان ماه شروع کردم ولی به یک مشکلی برخوردم اونم اینه که من چطور باید برای کنکور بخونم؟چون نمیشه کل این دروس رو حفظ کرد و اطرفی نمیشه بعضی دروس رو یادگرفت واقعا چون دروسی مثل سیستم عامل،ساختمان داده و ذخیره وبازیابی دروس واقعا سنگین با ضریب بالایی هستند ریاضی و آمار هم که همینطور هستند میخواستم بدونم باید چیکارکنم چطور این دروس رو بخونم؟کتاب های کنکوری هم گرفتم و دارم از آبان ماه میخونم ولی خب همش باعث آشنایی میشه وباعث یادگیری نمیشه چیکار باید بکنم؟کلی برنامه ریزی کردم ولی بخاطرهمین ندونستن چطور خوندن دارم از برنامه خودم عقب می افتم.درضمن کنکور اواسط مرداد ماه 94 برگزار میشه.
      ممنون

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من سالهای پیش از کتابهای مهندس مقسمی استفاده کردم ک در پایان هر فصل تستاش رو اورده بود.فقط تمرین و ممارست میخاد .کلاس و کنکور آزمایشی خیلی میتونه کمکت کنه.مثلا سیستم عامل یادمه ۶۰ درصد زدم .تو مبحث ساختمان داده چون ضریب خوبی داره سعی کن خوب یاد بگیری.نگران هم نباش الان دیگه کلا همه جا شده غیر انتفاعی و جز چندتا دونه دانشگاه مثه کرمان و شهید رجایی دانشگاه دولتی برای این مقطع وجود نداره:yahoo (21):
      اللهم اخرجنی من الظلمات الوهم

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام. شرکت تو یه آزمون آزمایشی برای تو جو یه رقابت قرار گرفتن رو پیشنهاد میکنم. این آزمونها معمولا مشاورهای نسبتا خوبی برای راهنمایی روش های مطالعه دارن. دیر هم نشده هنوز. موفق باشین.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)