خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات

یه مشکل تو درس شیمی دارم. لطفا جواب بدید

من شیمی 4 رو از روی فیل مبتکران میخونم . به نظرتون بین دو روش زیر به چه صورت بخونم بیشتر نتیجه میگیرم ؟؟

1- همزمان با خوندن درسنامه های فیل مبتکران (+ تست های آموزشی خود فیل مبتکران )، تست های سراسری همون بخش رو به صورت طبقه بنده شده بزنم ؟

یـــــــا

2- هر فصل رو که به طور کامل خوندم (+ تست های آموزشی خود فیل مبتکران )، بعدش برم تستای همون فصل رو بزنم ؟؟؟؟

یـــــــــــــا

3- کل 4 فصل شمی 4 رو تموم کنم (+ تست های آموزشی خود فیل مبتکران ). بعدش برم تستای شیمی 4 رو بزنم ؟؟؟؟

من خودم روش 1 رو بهتر میدونم ، چون تستای سراسری به عنوان تمرین بیشتر ولی طبقه بندی شده میزنم .

حالا شما نظر بدین

لطفا هر کدوم رو میگید اگه میتونین دلیل هم واسش بیارین ( حالا دلیل هم نیاوردین مهم نی )

ممنون

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

Mashkok
      نمایش مشخصات
      سلام عزیز
      هر مبحثی از کنکور ماهیت تحلیل و آنالیز و مساله ای داشت بایستی که تست بلافاصله بعد از مطالعه باشد.
      هرمبحثی که ماهیت حفظی دارد نیازی به این امر نیست.
      مثلا دالتون تامسون و... حفظی است.
      سینیتیک تعادل و.. تحلیلی است.

در مورد نحوه ی مطالعه ی دروس حفظی باید ۴ مرحله را انجام بدید:
      ۱-مرحله ی نگاه کلی و اجمالی به درس(مثلا ۱۰صفحه شیمی ۲) در حد ۵ دقیقه
      ۲-مرحله ی پرسش از خود :دنبال طرح سوال و ارتباط موضوعات باشی در حد ۱۰ دقیقه
      ۳-مرحله ی مطالعه ی دقیق و پاسخ به سوالات مرحله ی قبلی
      ۴-مرحله ی مرور و بخاطر سپاری هرچی که خوندی
      آخرکار هم که کامل شد،خلاصه برداری انجام میدی
      نحوه ی مطالعه ی دروس تحلیلی و مساله دار:
      ۱-مرحله ی جزوه معلم یا درسنامه کتاب کمک آموزشی خواندن
      ۲-مرحله حل تمرین ها و مثال های کتاب درسی
      ۳-مرحله ی تست حل کردن زمان دارو سپس اشتباهات و نزده ها را بی زمان
      ۴-مرحله ی علامت دارکردن تست های مهم و حاشیه نویسی تست
      در این فایل صوتی یک ساعته بصورت کامل توضیح داده شده است.

3. Top | #3
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen.h نمایش پست ها
      من شیمی 4 رو از روی فیل مبتکران میخونم . به نظرتون بین دو روش زیر به چه صورت بخونم بیشتر نتیجه میگیرم ؟؟

1- همزمان با خوندن درسنامه های فیل مبتکران (+ تست های آموزشی خود فیل مبتکران )، تست های سراسری همون بخش رو به صورت طبقه بنده شده بزنم ؟

یـــــــا

2- هر فصل رو که به طور کامل خوندم (+ تست های آموزشی خود فیل مبتکران )، بعدش برم تستای همون فصل رو بزنم ؟؟؟؟

یـــــــــــــا

3- کل 4 فصل شمی 4 رو تموم کنم (+ تست های آموزشی خود فیل مبتکران ). بعدش برم تستای شیمی 4 رو بزنم ؟؟؟؟

من خودم روش 1 رو بهتر میدونم ، چون تستای سراسری به عنوان تمرین بیشتر ولی طبقه بندی شده میزنم .

حالا شما نظر بدین

لطفا هر کدوم رو میگید اگه میتونین دلیل هم واسش بیارین ( حالا دلیل هم نیاوردین مهم نی )

ممنون
      سلام . برای هر کسی فرق میکنه ولی به نظر من برای اکثریت اولی بهتره چون با خوندن آموزش و تستای آموزشی یه بخش تستای سراسریش هم زده میشه و خوب یاد می گیرین . برای دوره هم تستای مارکدار و تست دیگه ای از جای دیگه اگه بود مناسبن . در یک صورت به نظرم حالت 2 بهتر از یک هست اونم این که بخواین خیلی عمیق و زیاد کار کنید و تستای آموزشی هم تعدادشون زیاد باشه هم خیلی نزدیک و کمی سخت تر از کنکور باشند .

4. Top | #4
      کاربر انجمن

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      روش 1 خیلی وقت میگیره تا کتاب تموم بشه ( فک کنم بیافته بعد عید ) . چی کار کنم ؟؟؟؟ مشکلی نیست بیافته بعد عید ؟؟؟؟

5. Top | #5
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen.h نمایش پست ها
      روش 1 خیلی وقت میگیره تا کتاب تموم بشه ( فک کنم بیافته بعد عید ) . چی کار کنم ؟؟؟؟ مشکلی نیست بیافته بعد عید ؟؟؟؟
      نه مشکلی نداره به نظر من .

6. Top | #6
      کاربر انجمن

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      راستی آخرین سوالا رو ج بده .

1- بعد عید باید چه زمانی و به چه شکلی کنکور های سال های قبل رو به صورت آزمونی برگزار کنیم ؟؟؟ کلا توضیح بده .

2- مثلا فرض کنیم اکثر درسا رو تا عید جمع کنیم . بعضی دورس میمونه واسه بعد عید حدود 21 فروردین . کی جمع بندی و مرور رو شروع کنیم بهتره و به چه صورت ؟؟

3- کلا بهتره که درسا تا کی تموم بشه و ( حداکثر تا کی تموم بشه ؟؟) ؟؟؟؟

4 - واسه تمام مباحثی که از ادبیات توی کنکور میاد ( املا - لغت - آرایه - زبان فارسی - تاریخ ادبیات - قرابت ) تست های سراسری سال های قبل رو بزنیم کافیه ؟؟؟؟

5 - واسه املا و لغت و تاریخ ادبیات هیچی تست نزدم . کی تست بزنم بهتره ؟؟؟؟

6 - چه موضوعاتی از شیمی 3 به محاسبات و فرمول نویسی و حفظ واکنش این جور چیزا نیاز نداره ؟؟؟ لطفا نام موضوعات رو بگید .

7- آقای میدانی این سوال 7 مربوط به یکی از دوستامه . //// به نظرتون کدووم فصل های فیزیک راحت تره و میشه تستاشو زد ؟؟؟ ( واسه بعد عید میخواد بخونه فیزیک 2 و 3 و 1 رو ) ( گفت شایدم قبل عید شروع کنم ) - رشته ریاضی هم هست . حالا شما به ترتیب و با اولویت بندی بگو .

ببخشید .

ممنون

7. Top | #7
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      در مورد زمان تموم کردن درس ها و شروع جمع بندی و آزمون های جامع برای هر کسی ( واقعا هرکسی) فرق میکنه . ولی چند تا نکته که باید رعایت بشن اینه که نباید برای تموم کردن درس ها عجله باشه و باعث شه که درسهایی که مونده خوب خونده نشن یا نشه بهشون رسیدگی کرد ...نباید هم اون قدر زود جلو رفت و خوند که نزدیکای کنکور بدون برنامه بشین ...همون طور که نباید بیش از اندازه کار برای انجام داشته باشین که نرسین انجام بدین ...کلا تو زمان جمع بندی باید برنامه طوری باشه که برای تک تک ساعت ها برنامه ای دقیق و منظم باشه و هیچ ساعتی بدون برنامه پیش نره و همین طور برعکس وقت هم کم نباشه برای انجام کار ها .

در مورد کنکور ها و آزمونهای جامع هم دو روز یه بار یا سه روز یه بار بسته به شرایط خوبن که یه آزمون جامع جوری که شرایط نزدیک به روز کنکور باشه ( وقت , سوالا , صندلی و ...) زده بشن و خب کسی که سوالای کنکور رو زیاد نزده بیشتر همین کنکور های اخیر مثلا از 88 به این طرف ( و خارج کشورها ) و همچنین بعضی آزمونای جامع بعضی موسسات مثل گزینه 2 یا قلمچی یا سنجش . جمع بندی هم تو همین زمان انجام میشه مخصوصا اینکه با دادن این آزمون ها نقاط ضعف بیشتر مشخص میشن و میشه روشون کار کرد ..منتها نکته ی خیلی مهم اینه که باید با این مشکلا با حوصله و تک به تک مواجه شد نه اینکه سردرگم بشین و ندونید چه کار کنید ! بازم نمیدونم چی بگم!؟ ولی چیزای کلی همینا هستند ! شرایط هر کس مشخص میکنه که چه جوری جمع بندی داشته باشه.

بستگی داره کافی رو برای چی بدونید ! شاید کافی نباشه ولی خب اگه کار نکردین اولویت قطعا با تستای کنکوره .مخصوصا که تعداد زیادی تست کنکور تو سال های اخیر هست . البته فقط زدن تست فایده ی خاصی نداره باید از تستا چیزی یاد بگیرین یعنی باید دقیق بررسی کنید هر تست رو .

لغت و تاریخ ادبیات رو باید دقیق دقیق بخونید ...تست زدن در مرحله ی دومه و به نظرم اگه وقت زیادی ندارین همون تستای کنکور تو جمع بندی میتونه کافی باشه ( البته اگه خوب خوب خونده شده باشن) ...برای املا هم تست های کنکور خوب هستند و اگه ضعف اساسی تو املا ندارین و میخواین بخونیدش حتما به نظرم کتاب املا و لغت نشر دریافت میتونه کمک کنه برای املا ...چون تعداد زیادی کلمه رو آورده بعدش هم تستای خوبی آورده و تا حد خوبی میتونید املا ها رو بزنید ( اگه کتاب دیگه ای دارین از همون بخونید البته)

تو شیمی 3 هر 3 فصل هم بخش حفظی دارند هم محاسباتی و نمیشه این ها رو جدا کرد ولی بخش 1 که استوکیومتری هست باید توش فرمول های زیادی رو حفظ باشین و محسبات رو انجام بدین ...تو اکثر مسائل فصل2 نیازی به فرمول نویسی نیست و محاسباتشون هم نسبتا آسونه ... تو فصل 3 هم یه سری فرمول ها و روابط هست که باید دونسته بشن ولی تو سوالا یا فرمول شیمیایی خاصی نیست یا واکنش آسونی هست. ( محلول ها)

7) بستگی داره که تاحالا خونده یا نه !؟ ولی به نظر من :
      1- فصلای 5 تا 8 پیش .
      2- فصل 4و5 فیزیک1
      3- فصل 5و 6 فیزیک 2
      4- فصل 2 سوم
      5- فصل 4و5 سوم
      6- فصل 1و3 سوم
      7- فصل 1 تا 4 پیش که مباحثش با 1تا4 دوم تقریبا یکیه.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)