خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات

ویژه قلمچی - رشد 750 ترازی در یک ماه

سلام. امروز صبح که کارنامه های آزمون های قبلیم رو بررسی میکردم به نکته جالبی رسیدم.
      من در 25 مهر ترازم 4900 شده بود ولی در9 آبان تراز اختصاصی هام به 5500 رسید و در 7 آبان در حدود 6000 بودم. رتبه شهرستانم از 111 به 20 رسیده بود و در همه درس ها رشد داشتم .
      درصدهای هر درسم رو به طور جداگانه از اولین آزمون یادداشت کردم که این پایین براتون گذاشتم.

25 مهر 9 آبان 23 آبان 7 آذر 21 آذر 5 دی 26 دی 10 بهمن
      ریاضی 1 2 3 3 3 3 4 3
      زیست 1 2 3 3 4 5 5 4
      فیزیک 1 3 3 4 4 4 5 4
      شیمی 1 3 3 4 4 4 4 5
      تراز 4810 5400 5500 6050 6300 6800 6550 6550

اگر دیده باشید تقریبا درصدهام 10 10 زیاد شده یعنی هربار با زدن یک یا دو تست بیشتر.
      برای اونهایی که تازه قصد دارن از 8 اسفند شروع کنن پیشنهاد میکنم که در همه دروس سعی کنند تا حداقل 3 از 10 رو داشته باشن اینطور در دروس اختصاصی تراز حدود 5500 بهشون میده و در آزمون بعد بجز یک درس ریاضی ، یکی به ده تایی هاشون اضافه کنن یعنی حتما 4 از ده بزنن.
      اینطور میتونید تراز پروژه پنجتون رو به 6250 برسونید.

من خودم توی فیزیک اصرار زیادی داشتم تا بیشتر از 4 از ده بزنم ولی پشتیبان بسیار خوبم دکتر حسینی ( البته دانشجوی ترم یک پزشکیه) این اجازه رو بهم نداد چون اگر من برای مثال 6 از ده میزدم و در آزمون 10 بهمن که واقعا فیزیک سختی داشت نمیتونستم این درصد رو بیارم واقعا سرخورده میشدم

جدول پیشنهادی من برای 8 و 22 اسفند

8 اسفند 22 اسفند
      ریاضی 2 2
      زیست 3 4
      فیزیک 3 4
      شیمی 3 4

یادتون باشه... با خوندن میشه این درصد ها رو به دست آورد. واقعا زدن 3 تست از 10 تست کار سختی نیست فقط کتاب ها رو خوب بخونید و تست هاتون رو خوب بزنید:yahoo (1)::yahoo (1):
      هیچوقت دیر نیست... نیم سال اول پیش تعداد تست خیلی کمی توی کنکور داره . حتی اگر نیم سال اول خوب درس نخوانده اید دیگه مهم نیس. حالا یکی از پایی ها رو و نیم سال دوم رو بخوبی بخونید

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط afarmanie نمایش پست ها
      سلام. امروز صبح که کارنامه های آزمون های قبلیم رو بررسی میکردم به نکته جالبی رسیدم.
      من در 25 مهر ترازم 4900 شده بود ولی در9 آبان تراز اختصاصی هام به 5500 رسید و در 7 آبان در حدود 6000 بودم. رتبه شهرستانم از 111 به 20 رسیده بود و در همه درس ها رشد داشتم .
      درصدهای هر درسم رو به طور جداگانه از اولین آزمون یادداشت کردم که این پایین براتون گذاشتم.

25 مهر 9 آبان 23 آبان 7 آذر 21 آذر 5 دی 26 دی 10 بهمن
      ریاضی 1 2 3 3 3 3 4 3
      زیست 1 2 3 3 4 5 5 4
      فیزیک 1 3 3 4 4 4 5 4
      شیمی 1 3 3 4 4 4 4 5
      تراز 4810 5400 5500 6050 6300 6800 6550 6550

اگر دیده باشید تقریبا درصدهام 10 10 زیاد شده یعنی هربار با زدن یک یا دو تست بیشتر.
      برای اونهایی که تازه قصد دارن از 8 اسفند شروع کنن پیشنهاد میکنم که در همه دروس سعی کنند تا حداقل 3 از 10 رو داشته باشن اینطور در دروس اختصاصی تراز حدود 5500 بهشون میده و در آزمون بعد بجز یک درس ریاضی ، یکی به ده تایی هاشون اضافه کنن یعنی حتما 4 از ده بزنن.
      اینطور میتونید تراز پروژه پنجتون رو به 6250 برسونید.

من خودم توی فیزیک اصرار زیادی داشتم تا بیشتر از 4 از ده بزنم ولی پشتیبان بسیار خوبم دکتر حسینی ( البته دانشجوی ترم یک پزشکیه) این اجازه رو بهم نداد چون اگر من برای مثال 6 از ده میزدم و در آزمون 10 بهمن که واقعا فیزیک سختی داشت نمیتونستم این درصد رو بیارم واقعا سرخورده میشدم

جدول پیشنهادی من برای 8 و 22 اسفند

8 اسفند 22 اسفند
      ریاضی 2 2
      زیست 3 4
      فیزیک 3 4
      شیمی 3 4

یادتون باشه... با خوندن میشه این درصد ها رو به دست آورد. واقعا زدن 3 تست از 10 تست کار سختی نیست فقط کتاب ها رو خوب بخونید و تست هاتون رو خوب بزنید:yahoo (1)::yahoo (1):
      هیچوقت دیر نیست... نیم سال اول پیش تعداد تست خیلی کمی توی کنکور داره . حتی اگر نیم سال اول خوب درس نخوانده اید دیگه مهم نیس. حالا یکی از پایی ها رو و نیم سال دوم رو بخوبی بخونید

داداش منطقه 3 هستی؟اخه ما منطقه دو هستیم محاله با این درصدایی ک شما گفتی ترازت بالای6هزار بیاد

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اصل کار محال بودنه نیست.مهارت موفقیتشه.خوشحالمون کردی.انشاالله موفق وپیروز باشی

4. Top | #4
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط kinghossein1 نمایش پست ها
      داداش منطقه 3 هستی؟اخه ما منطقه دو هستیم محاله با این درصدایی ک شما گفتی ترازت بالای6هزار بیاد
      برادر تراز هیچ ربطی به منطقه نداره.

5. Top | #5
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamad.hny نمایش پست ها
      برادر تراز هیچ ربطی به منطقه نداره.
      توی قلمچی آره و لی موضوع برای کنکور کاملا متفاوته !

محمد دیدی گفتم این یارو شایانه یه ریگی به کفششه !

آزمون قبلی به 5000 به زور رسید ! انگار پاسخنامه رو دیر رسونده بودن :yahoo (21):
      1- دل دنیا رو خون کردی ؛ که اینجوری تو رفتی

2- نرووووو ؛ تو هم نمیتونی مثه من دووم بیاری رنووووو

3- بعد از دلیجه هیچی دیگه برام نمونده .....

4- به اسم تو قسم به جون تو

( حامد دلیجه جان ، ای مهندس والا مقام ! تورو خدا برگرد ! بی تو برام سخته نفس ! )
      :yahoo (19)::yahoo (19)::yahoo (19):
      الکی مثلا من عاشقشم

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام لطفا بهم کمک کنید بتونم عمومی خوب بزنم تراز اختصاصیم حدود 6000 اما عمومی بعضی وقتا حتی میره زیر 5000

7. Top | #7
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط HaMeD.DeljoO نمایش پست ها

نه بابا. آزمون قبل اصلا شرکت نکرده. تو خودت دیدی که میگی؟

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط HaMeD.DeljoO نمایش پست ها

نه بابا. آزمون قبل اصلا شرکت نکرده. تو خودت دیدی که میگی؟

8. Top | #8
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نه بابا. آزمون قبل اصلا شرکت نکرده. تو خودت دیدی که میگی؟[/quote]

شرکت کرده ! روبروی دوستم نشسته و اونم دیده که داشته سر جلسه ریپ میزده !

چند نفر دیگه هم دیده بودنش !

میگن 5-6 بار از جلسه بیرون رفته !
      1- دل دنیا رو خون کردی ؛ که اینجوری تو رفتی

2- نرووووو ؛ تو هم نمیتونی مثه من دووم بیاری رنووووو

3- بعد از دلیجه هیچی دیگه برام نمونده .....

4- به اسم تو قسم به جون تو

( حامد دلیجه جان ، ای مهندس والا مقام ! تورو خدا برگرد ! بی تو برام سخته نفس ! )
      :yahoo (19)::yahoo (19)::yahoo (19):
      الکی مثلا من عاشقشم

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمد3568 نمایش پست ها
      سلام لطفا بهم کمک کنید بتونم عمومی خوب بزنم تراز اختصاصیم حدود 6000 اما عمومی بعضی وقتا حتی میره زیر 5000
      راهکارها برای دروس متفاوت و منحصر به فرده ( یعنی هر شخصی برای خودش یه راهکاری داره ) من راهکارهای خودم رو براتون می نویسم شاید تیپ شخصیتی من و شما شبیه به هم باشه ....

ادبیات : شما 5 مبحث اصلی توی ادبیات دارید. به ترتیب اهمیت :تاریخ ادبیات، قرابت ، زبان فارسی ، آرایه و واژه.

تاریخ ادبیات به این دلیل در اولیت قرار دادم که شما نباید کنکورت با تست های شمارشی واژه شروع کنی که هم وقت زیادی میبره و هم امکان اشتباه زیاده ولی با تست تاریخ ادبیات ساده در 45 ثانیه ( زمان هر تست ادبیات 42 ثانیه ) 3 تست تاریخ ادبیات رو پاسخ داده و 12 درصد شیرین رو تو جیبتون میذارید و کنکور خوبی پیش رو خواهید داشت

شما 5 روز متوالی برای مطالعه این پنج مبحث قرار بدید و روز ششم تا دهم تست های هر مبحث رو بزنید. هیچ نکته ای رو در ادبیات highlite نکنید . هر مبحثی که مشکل داشتید یک روز دیگر برایش فرصت بذارید

دینی : ساده ترین درس عمومیست و فقط کمی فرصت برای مطالعه دقیق آن لازم دارید. عده ای میگویند که آیات و روایات کفایت میکند ولی من خودم آیات و روایات رو با مباحث هر درس مطابقت میدم و اون ها رو همزمان مطالعه میکنم. تست هم جای خود دارد. تست دینی ترفند خاصی ندارد فقط برخلاف ادبیات هیچ نکته رو از دست ندید . چون شما به هیچ وچه نمیتونید مطالب ناقص رو کامل کنید ( حجم زیاد دینی پایه در آزمون مانع شماست )

عربی : تخصصی ترین درس عمومی.... بلافاصله بعد از مطالعه تست نزنید . نکته ها رو به خودتون تدریس کنید. درس های عربی کم حجم و پر مغز هستند. عربی رو باید یادگرفت. حفظ کردن جملات نمونه به شما کمکی نخواهد کرد . بهترین روش یادگیری یاددهی است . به دوستان خودتون عربی درس بدید

زبان : افراد مختلف در یادگیری زبان متفاوت هستند . بعضی ها بخوبی درک میکنند و درصدهایی بالا بدون مطالعه نه چندان زیاد دارند ولی بعضی ها با مطالعه زیاد ، درصد های متوسط کسب میکنند.واژگان سخت ترین قسمت زبان هست. با هر روشی که میتونید واژه ها رو یادبگیرید. گرامر سخت نیست ولی متن و کلوز سخت هستند.ترفند های پاسخگویی رو فرا بگیرید

کنکورتان پیروز .... هر روزتان کنکور:yahoo (4)::yahoo (4)::yahoo (4):

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)