خوب باید برای جلوگیری از بلند شدن گردو خاک چیزی به اسم مالچ بپاشن روی بیابون های عراق و سوریه و.... وحتی توی خود خوزستان.که این کار توی زمان طاقوت انجام می شد که دوامش تا سال 86 بود ولی متاسفانه بر اثر تمدید نشدن این کار گردو خاک شدت گرفته........
در ضمن برای اون دسته افرادی که نمیدونن مالچ چیه باید بگم به مواد زایید و اضافی نفت در پالایش نفت گفته میشه که بی مصرف هست و دور ریخته می شه
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
خوب باید برای جلوگیری از بلند شدن گردو خاک چیزی به اسم مالچ بپاشن روی بیابون های عراق و سوریه و.... وحتی توی خود خوزستان.که این کار توی زمان طاقوت انجام می شد که دوامش تا سال 86 بود ولی متاسفانه بر اثر تمدید نشدن این کار گردو خاک شدت گرفته........
در ضمن برای اون دسته افرادی که نمیدونن مالچ چیه باید بگم به مواد زایید و اضافی نفت در پالایش نفت گفته میشه که بی مصرف هست و دور ریخته می شه
به نظر منم فکر خوبیه
راهکار مقابله با بیماری:البته ماسک میتونه بسیار موثر باشه اما چون هوای خوزستان مرطوبه به راحتی ماسک نفوذ پذیر میشه و تاثیرشو از دست میده و هر یک ساعت یه بار باید عوض بشه
البته آقا امین اون دفعه یه تاپیک زدید بنام معجزات ریاضی قرآن
گفتید کلمه شهر به معنای ماه ۱۲بار در قرآن آمده ولی من ۱۷بار پیدا کردم
این ریز گرد ها بخش اعظمش از صحرای آفریقا و عربستان میاد
با هاش نمیشه مقابله کرد
مشکل من بی خیال بودن دولت و نادیده گرفتن این شرایطه....
انگار که نه انگار...
مردم اهواز در اعتراضی خودجوش نسبت به آلودگی هوای استان ناشی از گرد و خاک و عدم تحرک مسئولان کشور روبروی درب استانداری خوزستان تجمع کردند. در این تجمع مردم اهواز با ماسک در مقابل استانداری خوزستان تجمع و نسبت به این پدیده شوم گرد و غبار اعتراض خود را بیان کردند. مردم بعد از شنیدن خبر لغو پرواز رئیس سازمان محیط زیست کشور به اهواز به دلیل گرد و غبار غلیظ خواستار عزیمت فوری معصومه ابتکار از طریق زمینی به خوزستان شدند.
آقا اینا رو ولش کنین.
اگه گرد و غبار تموم نشه من چجوری برای کنکور ثبتنام کنم(
آخه کامپیوترمم خرابه.توی این هوای پاکیزه!!! هم هیچ کافینتی باز نیست...
یعنی من برم سربازی؟
داش رضا مثِ اینکه بد جوری شاکی هستی:yahoo (4):
من فکر میکردم بدترین درد دندون درده! نگو آلودگی هوا هم میتونه آدمو عصبانی کنه
درست میشه!!!
کفار تا زانو توی برفو بارونن دارن حالشونو میکنن!
فکرشو بکن! یارو تو خونه کنارِ شومینه نشسته! داره نگاه ِ برف میکنه و نسکافه میخوره!
ما هم باید خاک بخوریم!! خااااک!!
آخه شهر ما هم بود!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)