خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 32
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مشکل اینجاست که دفترچه رو نمیخونی شما
      این همه میگن دفترچه رو با دقت بخونین
      تو دفترچه که نوشته اونایی که ایثارگر و رزمنده ان سهمیه اش شامل حال فرزندان و همسر نمیشه
      یعنی پدر کسی n ماه رفته جبهه سهمیه اش فقط واسه خودش قبوله سهمیه اش برای فرزند و همسر پذیرفته نیست
      همه این مشکلاتی که میان میپرسن اگه دفترچه رو بخونن کامل نوشته

البته واسه بعضیا خوبه بعضیا که درگیر پرس و جو هستن میخونن جلو میزنن از بقیه

2. Top | #17
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      چی بگم والا الان بابای منم این همه مدت جبهه داره هیچ چیزی بهش ندادن و بهش تعلق نگرفت در واقع یک مدتی هم پیگیری کرد ولی دید نتیجه ای نمیده دیگه دنبالش رو ول کرد فقط تونست بچه هاشو از سربازی معاف کنه....حالا باز به جانبازا و امور بهزیستی نمیگم رسیدگی نمیشه ولی در حد معقول امکانات در اختیارشون قرار میگیره...این که بگین تاحالا هیچی بهمون نرسیده به نظرم یکم نا شکریه...هر چند میگم هر چی هم بالفرض مثال گیر شما و امثال شما بیاد حقتونه...
      ویرایش توسط Araz : 16 اسفند 1393 در ساعت 11:29 دلیل: به درخواست نویسنده ، نقل و قول ایشون حذف شد

3. Top | #18
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      به هر حال الان بهترین نهادی که به امور مردم خیلی خوب رسیدگی میکنه و امکانات خوبی رو در اختیارشون قرار میده همین امور بهزیستیه و به هر حال واسه امور جانبازان و ....امکانات و طرح های خیلی خوبی رو بهشون میدن...دیدم که میگم.....در ضمن الان شما سهمیه داری راحت میتونستی بهترین رشته و دانشگاه رو قبول شی دیگه کم کاریه خودتون رو نندازین تقصیر این و اون..اون دوستتون هم که میگین نه پارتی داشته نه چیزی انتخاب رشته کرده و توی اون رشته با این رتبه قبول شده که چیز خیلی عجیبی نیست....انتخاب رشته کرده و خوب با توجه به انتخاب رشته های بقیه ی افراد و سهمیه دانشگاه قبول شده..خیلیا شانسشون خوبه واسه انتخاب رشته که ممکنه که جایی رو که حتی تصورش رو نمیکنن قبول شن....در کل شما هم که قبول نشدی یا کمک اری کردی و خوب درس نخوندی یا خوب انتخاب رشته نکردی!!وگرنه با سهمیه راحت مثل اب خوردن با یه کم تلاش میشه پزشکی رو قبول شد!!!دیگه چی میخواید؟
      ویرایش توسط Araz : 16 اسفند 1393 در ساعت 11:29 دلیل: به درخواست نویسنده ، نقل و قول ایشون حذف شد

4. Top | #19
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      رفیقم باباش 7سال جنگ بود اصلا فایده نداشت!
      فقط واسه بورسیه ها تو مصاحبه ها واست امتیازه!

یه عدد پشت کنکوری سابقم،دانشجو طبابت امروز

.................
      رفقای گل انجمن
      میتونید سوالای مشاوره ای تونو تو پ.خ ازم بپرسید
      تا جایی که وقت اجازه بده همه رو جواب میدم

...................

مشاوره و برنامه ریزی کنکور
      از صفر مطلق تا رتبه برتر
      ...........
      این شما نیستید که رویاتونو‌ انتخاب میکنید!
      این رویای شماست،که انتخابتون‌ کرده...

5. Top | #20
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      ببین هیچ ادمی نیست که مشکل نداشته باشه به هر حال همه یه سری مشکلات دارن ولی خوب بعضی مواقع باید با یه سری از مشکلات کنار اومد و هیچ کاری هم از دست امثال من و شما و....بر نمیاد!!!الان این همه به مسایل مختلف فکر کردید عایا مشکلاتتون حل شده الان؟؟نه در واقع شما با این کارتون و فکر کردن بدتر به مشکلات خودتون اضافه میکنید؟؟این فکر و خیال های بی نتیجه فایده ای نداره البته من نمیدونم درباره ی چی فکر و خیال میکنید و واسه چی اضطراب دارید و......!!!

6. Top | #21
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mbt.danial نمایش پست ها
      واسه بورسیه ها تو مصاحبه ها چه امتیازی میدن؟؟میشه دقیق بگی...مثلا قانون خاصی داره....همونم اگه بشه استفاده کرد خیلی خوبه چون کلا یکی از هدف های امسالم اینه که بورسیه بشم...چه جوری امتیاز میدن...الان بابای من 12 سال جبهه داره 8 سال واسه جنگ و 4 سال هم توی مناطق عملیاتی کردستان!

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mbt.danial نمایش پست ها
      واسه بورسیه ها تو مصاحبه ها چه امتیازی میدن؟؟میشه دقیق بگی...مثلا قانون خاصی داره....همونم اگه بشه استفاده کرد خیلی خوبه چون کلا یکی از هدف های امسالم اینه که بورسیه بشم...چه جوری امتیاز میدن...الان بابای من 12 سال جبهه داره 8 سال واسه جنگ و 4 سال هم توی مناطق عملیاتی کردستان!
      ویرایش توسط Araz : 16 اسفند 1393 در ساعت 11:30 دلیل: به درخواست نویسنده ، نقل و قول ایشون حذف شد

7. Top | #22
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      چی شد؟؟؟میدونستی؟؟چی رو میدونستی؟؟واااا....خوب خودم پ.خ میزنم دوس داشتی جواب بده....قصدم کمک بود نه چیز دیگه ای...به هر حال هر جور راحتی!!
      ویرایش توسط Araz : 16 اسفند 1393 در ساعت 11:30 دلیل: به درخواست نویسنده ، نقل و قول ایشون حذف شد

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dj.ALI نمایش پست ها

خودت پ.خ کن بگو اگه تونستم کمکت میکنم!!حالا تو شرایط رو بگو من درک میکنم خخخ
      تو مصاحبه معمولا ازتون سوال میشه که کدام یک از اعضای خانواده شما سوابق ایثارگری دارن و اینکه چه سابقه ای ......

9. Top | #24
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdi Mir نمایش پست ها
      تو مصاحبه معمولا ازتون سوال میشه که کدام یک از اعضای خانواده شما سوابق ایثارگری دارن و اینکه چه سابقه ای ......
      کلا توی بورسیه ها چه سوالایی میپرسن؟؟خودت یا دوستان کسی هستن که بورسیه باشن؟؟میخوام دقیق بدونم درباره ی چی سوال میکنن توی بورسیه ها و کلا باید چی رو بخونی تا توی مصاحبش قبول شی؟؟رساله باید بلد باشی..تاریخ بلد باشی...حقوق بونی؟؟کلا چجوریاس سوالاشون....یعنی یکی بخوادب رهم صاحبه بده باید چیا رو بدونه!

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      حالا چی شد تاثیرداره؟

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط venus95 نمایش پست ها
      حالا چی شد تاثیرداره؟
      100%

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      100%
      پس فقط شامل خود ایثارگرنمیشه دیگه
      تاثیرش چطوریه؟

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dj.ALI نمایش پست ها
      کلا توی بورسیه ها چه سوالایی میپرسن؟؟خودت یا دوستان کسی هستن که بورسیه باشن؟؟میخوام دقیق بدونم درباره ی چی سوال میکنن توی بورسیه ها و کلا باید چی رو بخونی تا توی مصاحبش قبول شی؟؟رساله باید بلد باشی..تاریخ بلد باشی...حقوق بونی؟؟کلا چجوریاس سوالاشون....یعنی یکی بخوادب رهم صاحبه بده باید چیا رو بدونه!
      بله خودم یبار مصاحبه دانشگاه علوم قضایی شرکت کردم . سوالات بیشتر عقیدتی سیاسیه اگه جزئیات بیشتری خواستی بگو پ.خ کنم

نقل قول نوشته اصلی توسط venus95 نمایش پست ها
      پس فقط شامل خود ایثارگرنمیشه دیگه
      تاثیرش چطوریه؟
      ببنید این یه امتیاز مثبت واسه اون فرد محسوب میشه در مصاحبه . فقط همین

14. Top | #29
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      [QUOTE=Mahdi Mir;365841]بله خودم یبار مصاحبه دانشگاه علوم قضایی شرکت کردم . سوالات بیشتر عقیدتی سیاسیه اگه جزئیات بیشتری خواستی بگو پ.خ کنم

اره...لطفا جزییات کاملش رو برام پ.خ کن...ممنون

[QUOTE=Mahdi Mir;365841]بله خودم یبار مصاحبه دانشگاه علوم قضایی شرکت کردم . سوالات بیشتر عقیدتی سیاسیه اگه جزئیات بیشتری خواستی بگو پ.خ کنم

بله خودم یبار مصاحبه دانشگاه علوم قضایی شرکت کردم . سوالات بیشتر عقیدتی سیاسیه اگه جزئیات بیشتری خواستی بگو پ.خ کنم

ببنید این یه امتیاز مثبت واسه اون فرد محسوب میشه در مصاحبه . فقط همین

15. Top | #30
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      این سهمیه ایثارگری و جانبازی واقعا مسخرس...

اقا بابات رفته جنگیده چیکار به تو داره ؟! پولتون نمیدن که میدن خودرو خارجی بدون مالیات و سود نمیدن که میدن بیمه و کارت تعاونی و ... نمیدن که میدن هر جا میخاین برین ثبت نام

کنین چه استخر چه کلاس های دیگه تخفیف 20 30 در صد نمیدن که میدن . خونه نمیدن که میدن . وام نمیدن که میدن ای بابا دیگه جون مادرتون کنکور رو بیخیال بشید

میخاین برین مفت مفت بشینین دانشگاه سر اینکه 40 سال پیش باباتون رفته جیپه ؟ خخخ واقعا مسخرس

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)