خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات

تاپــــیـــک صــلــواتـــی:)!

سلام.....
      توی این تاپیک سعی میکنم که بهترین جزوه ها از بهترین اساتید کشور و جزوه هایی که خودم ازشون استفاده میکنم رو به صورت صلواتی در اختیار همگان قرار بدم....در واقع برای تهیه ی این جزوه ها احتیاج به این هست که پول زیادی ر. خرج کرد و خوب شاید یه نفر اصلا این توانایی مالی رو نداشته باشه که بتونه این جزوه ها رو تهیه کنهالبته خودم هم وضع مالی انچنان خوبی ندارم ولی خوب سعی میکنم با تلاش به چیزی که میخوام دست پیدا کنمً!در این تاپیک به مرور سعی میکنم به مرور جزوه ها رو قرار بدم تا شما هم از این جزوات بهره ی کافی رو ببرید.
      ..در واقع در این تاپیک شما قرار نیست هزینه ای رو پرداخت کنین و به صورت رایگان هر کس خواست میتونه از این جزوات استفاده کنه و بهره ی کافی رو ببره!!

در واقع من یک عادت خوبی که دارم اینه که دوس دارم چیزایی رو که دارم و ازشون استفاده میکنم رو با دیگران تقسیم کنم و هر کاری میکنم و هر کمکی از دستم بر بیاد انجامم یدم تا طرف مقابل هم بتونه به موفقیت برسه!!در واقع حس حسادت و.....اصلا توی وجود من راه نداره و خیلی هم بدم میاد از کسانی که حتی در دور و بر و اطراف خودم هم هستن و به دیگران حسادت میورزند و قدرت بخشندگی ندارند!!!اما خدا رو شکر که من ادمی هستم که موفقیت دیگران من رو شاد میکنه نه ناراحت!!

خواهشی که دارم اینه که اگه دیدین این جزوات براتون مفیده .....برای من هم ازته دلتون دعا کنید تا من هم موفق بشمبا تشکر....
      ویرایش توسط Dj.ALI : 20 بهمن 1393 در ساعت 16:35

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)