دوستان من از یک مشاور پرسیدم گفت اگه ترم 1روبهت تو پیام نورمرخصی ندادن وغیبت کنی ونری مشروط می شی. درحالیکه یکی از دوستان گفت درساش حذف می شن نظرشماچیست؟
دوستان من از یک مشاور پرسیدم گفت اگه ترم 1روبهت تو پیام نورمرخصی ندادن وغیبت کنی ونری مشروط می شی. درحالیکه یکی از دوستان گفت درساش حذف می شن نظرشماچیست؟
سلام
تهنا تفاوت پیام نور و آزاد واسه کنکور سوم شهریه هست ک آزاد گرون
ولی آزاد واسه مرخصی ترم اول و غیبت زیاد گیر میده
میتونی بری پیام نور ولی سر کلاس نری.دو ترم رو مرهصی بگیر یا شهریه رو پرداخت کن و بعد نرو
آره پیام نور معافیت میدن
واسه راه حل اولت باید دید کی فارغ التحصیل شدی و در چند سالگی
داداش بی زحمت چندتا رشته مقطع کارشناسی پیام نورو میشه نام ببری؟میخوام دوترم مرخصی بگیرم.پیام نورمشهد
سلام یه سوال داشتم
میگن اگه توی انتخاب رشته پیام نور یه رشته که در استان خودت نیست انتخاب کنی اون کد رشته رو حذف میکنند درسته؟؟
مثلا من توی اهواز زندگی میکنم نمیتونم دانشگاه پیام نور اصفهان برم؟؟
حضوری برم پیام نور ثبت نام یا از سنجش انتخاب کنم.؟
آب طلب نکرده همیشه مراد نیست -گاهی بهانه ایست که قربانی ات کنند
یه سوال دوستان
من یکی از درسای سال چهارم که نهایی نبود رو 9 شدم
امسال واسه رفتن به دانشگاه مشکلی پیش میاد برام؟
لطفا یکی جواب بده
خب من شنیدم بعدش اگه بهترین رشته دولتی قبول بشم چون غیبت میخوره دانشگاه نمیتونم برم !!!
دو سوال دیگه داشتم اینم اگه میشه راهنمایی کنید ممنون
1 . اگه تا اردیبهشت کاری نکنم و بعدش برم نامه واسه سربازی پست کنم غیبت نمیخورم درسته ؟ بعدش تا بخواد نتیجه اش بیاد حداقل 3 ماه طول میکشه و تا اون موقعه کنکورم رو دادم ! و اگه قبول بشم روزانه سربازی میشه انصراف داد دیگه ؟؟؟؟
2 . واسه ثبت نام تو پیام نور میشه از دی ثبت نام کرد که فقط یه ترم رو برم چون هنوز به قول خودتون وقت زیاد دارم !!!
ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)