خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

کد وضعیت نظام وظیفه برای ثبت نام در کنکور ( همه بخونن )

آقایون عزیز اطلاع دارین که برای ثبت نام در کنکور وقتی جنسیت مرد رو انتخاب میکنین کد وضعی نظام وظیفه رو ازتون میخواد سایت.
      طبق تجربه ای که من داشتم و پاسخی که سازمان سنجش به من داد این کد هیچ اهمیتی نداره و در جایی ثبت نمیشه و شما هرچی دلتون میخواد میتونین بزنین. این کد صرفا برای بررسی امار داوطلبان و تهیه آمار و اینچیزا هست.
      وضعیت نظام وظیفه شما در هنگام ثبت نام در دانشگاه توسط پلیس +10 تعین خواهد شد نه توسط این کدی که الان بزنین.

وقتی میواین در دانشگاه ثبت نام کنین یه فرمی رو پر میکنین و معاون آموزشی دانشگاه یا دانشکده اون فرم رو امظا میکنه و شما میبرینش یکی از مراکز پلیس+10 تا وضعیت نظام وظیفه شما رو مشخص کنن و بهتون معافیت تحصیلی بدن.

لطفا نگران این نباشین که کدوم کد به وضعیت من میخوره و چه کردی بزنم و ....

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام معدل پيش زانشكاهي چي لازمه؟

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تا جایی که من اطلاع دارم معدل پیش دانشگاهی وارد کردنش اجبار نیست. چیزی که اجباری نیست شما واردش نکنی بهتره.

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آقا برا کد سوابق تحصیلی امروز ناظممون شماره دانش آموزیمو داد گفت همینو بزن کافیه درست گفته؟
      من کد سوابق تحصیلی نگرفتم!
      با این کار راه میوفته!؟

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تاپیک در مورد کد نظام وظیفه هست.

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان من متولد خرداد 75 م . امسال سال که میخوام دوباره کنکور بدم باید واسه خدمت و این جور چیزا باید برم پلیس +10 یا چیز خاصی نمیخواد . لطفا کامل راهنمایی کنید

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اینهمه تاپیک برای نظام وظیفه هست که برادر.
      شما کی و دقیقا در چه تاریخی پیش دانشگاهی رو تموم کردین ؟

8. Top | #8
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خرداد 93 . الان باید برم نظام وظیفه

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      الان لازم نیست بری. برخی آموزش پرورش ها تاریخ فراغت از تحصیل رو برای همه شهریور سال تحصیلی رد میکنن ولی برخی ها همون تاریخ 30خرداد رو مینویسن. اگه برای شما خرداد رو نوشته باشن شما تا خرداد 94 وقت دارین دفترچه بفرستین و در غیر اینصورت شهریور 94 نمیتونین دانشگاه ثبت نام کنین. اگر شهریور زده باشن که لازم نیست هیچ کاری کنین.
      البته خیلی جاها نوشته شده که برای همه خرداد حساب میشه ولی منبع رسمی آئین نامه ای نیست براش شما بهتره یا اواخر اردیبهشت دفترچه بفرستی یا بری پلیس +10 کسب تکلیف کنی که چقدر مهلت برای ارسال دفترچه داری

10. Top | #10
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SNIPER نمایش پست ها
      الان لازم نیست بری. برخی آموزش پرورش ها تاریخ فراغت از تحصیل رو برای همه شهریور سال تحصیلی رد میکنن ولی برخی ها همون تاریخ 30خرداد رو مینویسن. اگه برای شما خرداد رو نوشته باشن شما تا خرداد 94 وقت دارین دفترچه بفرستین و در غیر اینصورت شهریور 94 نمیتونین دانشگاه ثبت نام کنین. اگر شهریور زده باشن که لازم نیست هیچ کاری کنین.
      البته خیلی جاها نوشته شده که برای همه خرداد حساب میشه ولی منبع رسمی آئین نامه ای نیست براش شما بهتره یا اواخر اردیبهشت دفترچه بفرستی یا بری پلیس +10 کسب تکلیف کنی که چقدر مهلت برای ارسال دفترچه داری
      دمت گرم . فقط االان واسه ثبت نام واسه نظام وظیفه کدوم رو بزنم ؟

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط h.rfn نمایش پست ها
      دمت گرم . فقط االان واسه ثبت نام واسه نظام وظیفه کدوم رو بزنم ؟
      خواهش میکنم.
      پست اول تاپیک رو بخونی بد نیست :yahoo (19):

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SNIPER نمایش پست ها
      ولی تا شهریور94 نیاز به فرستادن نیست.اینو نظام وظیفه میگه.پرسیدم.ومشکلی نیست

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)