شما یک انسانی و قطعاً هرچقدر هم متفاوت باشی بدنت حداقل به 7 ساعت استراحت در طول 24 ساعت نیاز داره, اگه هم خوابت نمی بره مطمئن باش از لحاظ تمرکز نصب تمرکز اونی که 7 ساعت می خوابه رو نداری
حتی اگه کاری هم نداشتم این ساعت بیدار میشدم...
من از بچگی ینی 2-3 بودم عادت کردم البته الآن اگه کاری نداشته باشم مثل خرس میخوابم مثلا امروز 12 ساعت خوابیدم البته خونه نبودم و کتاب هم همراهم نبود
بچه ها یه قرص بدون عوارض هست که بدون نسخه هم فروخته میشه.
مخصوص کسایی هست که ریتم شبانه روز بدنشون به هم میریزه و یک شب ساعت 3 میخوان یک شب ساعت 12 و روزها هم دیر بیدار میشن.
اسمش Melatonin Plus هست. من خودم یه مدته مصرف میکنم خیلی خوب نتیجه میده.
اینو گفتم که اگه خواستین قرص خواب مصرف کنین سراغ داروهای شیمیایی مثل بنزودیازپین ها ( کلونازپام و کلرودیازپوکساید و آلپرازولام و ... ) نرین. این هورمون طبیعی بدن هست که در مغز و چشم ترشح میشه. حتی اگه در بدن هم بیش از حد باشه توسط آنزیم هایی در مغز تجذیه میشه و اضافش از بین میره.
شما یه روز خیلی زود بیدار شو حتی اگه دیر خوابیده باشی. و تا شب هم سعی کن خوابت نبره. در این صورت راحت میتونی قبل از 12 بخوابی.
یک یا دوبار این کارو امتحان کن اگه نتونستی همون ملاتونین پلاس رو استفاده کن. قرص 1.5 میلی رو 45 دقیقه قبل از خواب بخور. و سعی کن که با شکم پر نخوابی و چربی و پروتئین زیادی تو معدت جمع نکرده باشی.
===
بچه ها این قرصی که معرفی کردم یه دانشیار فوق تخصص اعصاب و روان تاییدش کرده ها. کاملا هم بدون عوارض هست و در داروخونه ها بدون نسخه میفروشنش.
شما نرمال هستی هرگونه انگولک کردن ریتم شبانه روزی بدنت کاهش راندمان ذهنت رو به مراه داره. دلیلی نداره با این وضعیت خوب بخوای تغیر ایجاد کنی.
بیدار موندن که چارش قهوه هست ولی قهوه رو بخوری تا 6 ساعت بعدش احتمالا خوابت نبره ( قهوه و اقعی که دم میکنن منظورمه ها مثلا قهوه ترک قوه فرانسوی و اسپرسو و .. )
شما همین وضعیت رو داشته باش و خدا رو شکر کن که مثل اکثر بچه ها وضعیت عجیب غریب نداری
والا آخه بیدار موندن که دست خود آدم هست شما تا زمانی که یه جایی دراز نکشی یا با آرامش نشینی خوابت نمیبره. خیلی راحت میتونی کاری کنی که این ذوساعت توی اتاقت نباشی
من خودم الان 10 ساعت هرروز میخوابم تفاوت رو واقعا احساس کردم وقتی درس میخونم غرق میشم تو درس (یعنی حواسم 6دانگ به درسه اصلا پرت چیزهای بیخود نمیشه) سرکلاسم راحت درسا رو میگیرم
زیر 6ساعت اگه یه مدت بخوابی نابودت میکنه درست هم نمیشه
فقط بین 9-10 ساعت (تجربه شخصی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)