خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 10 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 138
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohad نمایش پست ها
      درسته لازم نیس چیزی در این موضوع حفظ بشه
      لازمه تصور کنید
      کنکور جایی واسه تصور کردن نیست شما باید قانون رو بدونی تا به جواب برسی دوست عزیز

2. Top | #32
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط helper نمایش پست ها
      کنکور جایی واسه تصور کردن نیست شما باید قانون رو بدونی تا به جواب برسی دوست عزیز
      بد برداشت کردید
      منظور از تصور درک شهودی است
      فیزیک رو باید دید باید انگار کنی مسئله روبه روی شما درحال اتفاقه

مشاور انتخاب رشته می باشم

3. Top | #33
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Question 2 سوال در مورد سایه

دوستان دوتا پرسش دارم:

۱) چرا سایه اجسام در چشمه نور نقطه‌ای، همیشه از خود جسم بزرگتره؟ کتاب خیلی سبز گفته که چون پرتوهای تابیده به جسم واگرا هستن؛ اما من چیزی متوجه نشدم. اگه میشه یک نفر توضیح بده.

۲) آیا فرمول طول سایه/طول جسم = q/p برای چشمه نور گسترده هم برقراره؟

4. Top | #34
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سوال1) به این که پرتوهای نور به خط راست حرکت می‌کنند، فکر کن.
      سوال2) خیر برقرار نیست.

5. Top | #35
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

Question بزرگتر یا کوچکتر شدن سایه در این سوال

سلام ، یه سوال مبتدی از نور دارم

اگر یک چشمه نور نقطه ای را به جسم کدر نزدیک کنیم سایه بزرگتر میشه یا کوچکتر؟؟ چرا؟؟

6. Top | #36
      کاربر اخراجی

Ashegh
      نمایش مشخصات
      image.jpg

7. Top | #37

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط N I L O O نمایش پست ها
      سلام ، یه سوال مبتدی از نور دارم

اگر یک چشمه نور نقطه ای را به جسم کدر نزدیک کنیم سایه بزرگتر میشه یا کوچکتر؟؟ چرا؟؟
      پاسخ "امیر جیمز" کامله
      تو این جور سوالا ، در مورد سایه ،نیمسایه،دور و نزدیک کردنِ فلان! بهترین کار تصورشه! تصویرش رو بیار تو ذهنت!

8. Top | #38
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir James نمایش پست ها
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: image.jpg
مشاهده: 48
حجم: 50.1 کیلو بایت
      نقل قول نوشته اصلی توسط viewy نمایش پست ها
      پاسخ "امیر جیمز" کامله
      تو این جور سوالا ، در مورد سایه ،نیمسایه،دور و نزدیک کردنِ فلان! بهترین کار تصورشه! تصویرش رو بیار تو ذهنت!
      خیلی ممنون

پس اگر منبعمون چه نقطه ای بود چه گسترده،از همین راه میریم؟؟درسته؟؟ چون اگه بخواهیم از فرمول نور نقطه ای بریم به جواب قطعی نمیرسیم،چون طبق فرمول داریم : والان هم p و هم q در حال تغییر اند و نسبتشون مشخص نیست.و نمیشه دقیق گفت.درسته؟؟

9. Top | #39
      کاربر اخراجی

Ashegh
      نمایش مشخصات
      فرمول واسه اينجا نداريم. فرمول تشابه مثلث هاست و زماني بكار ميره كه در حالت ثابت بحث ميكنيم. زماني كه حركت داريم بايد اهنگ تغيرشو بدست بياري. كه اصلا عاقلانه نيس پس از طريق شكل حل ميكنيم.
      در مورد انواع منابع گسسته هم خودت شكلارو بكش و بتحليل. گر مشكلي پيش اومد، از پرسيدن سوالاتت خودداري نكن.

10. Top | #40
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      امیر دادا من جای تصاویرو با a+b=8 حل میکنم. ولی اون بزرگ یا کوچک بودنشون نسبت به جسم نمیدونم چجوریه.حفظ ؟!
      درونت پاکه
      وحشی
      اما ساکت...!

11. Top | #41
      کاربر اخراجی

Ashegh
      نمایش مشخصات
      منظورت اينه هاي كروي هست؟

12. Top | #42
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بله دادا
      درونت پاکه
      وحشی
      اما ساکت...!

13. Top | #43

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط areff10 نمایش پست ها
      بله دادا
      خب بین جسم و تصویر هرکدوم عددش بزگتر بود بزرگتره،اگه هم عددشون برابر بود طول جسم و تصویر برابره

14. Top | #44
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      جسم و تصویر عددش بزرگتر بود ؟؟؟ نیفتاد...
      درونت پاکه
      وحشی
      اما ساکت...!

15. Top | #45
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط N I L O O نمایش پست ها
      خیلی ممنون

پس اگر منبعمون چه نقطه ای بود چه گسترده،از همین راه میریم؟؟درسته؟؟ چون اگه بخواهیم از فرمول نور نقطه ای بریم به جواب قطعی نمیرسیم،چون طبق فرمول داریم : والان هم p و هم q در حال تغییر اند و نسبتشون مشخص نیست.و نمیشه دقیق گفت.درسته؟؟
      با رابطه‌ی بالا هم به راحتی میشه جواب داد.
      2014-02-08_173219.png
      L (اِل) فاصله‌ی پرده تا جسم است. از رابطه‌ی بالا مشخص است که پهنای سایه با تغییرات p رابطه‌ی عکس دارد.

صفحه 3 از 10 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

..............، ...............، amir، فقط، فیزیک، فک، فاصله، فرمول، قانون، قائم، قبل، قرار، قسمت، مفهومی، مقابل، من، مهروماه، مورد، می، میکنم، میکنن، میکند، میرود، میشن، میشه، میشود، مبحث، مجموعه، محور، مسیر، مشکل، مشترک، مطابق، چند، چون، نور، نوشته، چیه؟، چیکار، نیاز، نیست، چگونه، نامه، ندارم، چرا، نزدیک، نسبت، نظرتون، هم، همیشه، همگرا، همان، ها، های، هر، هست، وقتی، ولی، یه، یک، یا، کلا، کنم، کنم؟؟، کنید، کنکور، کند، که، کوچولو، کاملا، کانون، کاغذ، کدام، کرد، کردم، گفته، گیر، گاج، گزینه، پیوسته، پاسخ، پاسخنامه، پرنده، پرتو، پرسشی، پست، آنها، آینه، آزمایشی، البته، اندازه، اول، این، اینه، ایستاده، اگر، ابتدا، ادامه، ادغام، از، است، اصلی، بلکه، به، بود، بود؟، با، بالا، باید، ببین، بد، بدونم، بدید، برام، برای، براش، برخورد، بشه، بعد، تو، توی، توضیح، تجربی، تحلیلی، تخت، تست، تشریحی، تصویر، جهت، جواب، جوابش، جور، جا، جایی، جسم، حل، حرکت، حساب، خلاف، خواهند، خواستم، خودم، خورشید، خیلی، دل، دو، دور، داریم، در، درسته، دسته، رو، روی، ریاضی، رادیکال، راستای، رسم، رسیدن، زمین، زاویه، زده، سمت، سنجش، سوی، سوال، سوالو، سوالای، سایه، ساده، سرعت، شوند، شود، شکل، شخصی، شده، طوری، طرف، عدسی، غلط

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن