ینی تو حل این سوال باید از حرکت شناسی هم کمک بگیریم . درسته ؟
ینی تو حل این سوال باید از حرکت شناسی هم کمک بگیریم . درسته ؟
یه اعدامی که امیدش به دنیا نیست
ولی دنیا براش جذابیت دارههههههه
یه کوچولوووووووووو اصل دلیل طرح سوال اینه که ببینه ما می دونیم که سرعت با ضریب شکست نسبت عکس داره یا نه.
ویرایش توسط mk.meydani : 18 تیر 1392 در ساعت 00:20 دلیل: تکمیل
یه اعدامی که امیدش به دنیا نیست
ولی دنیا براش جذابیت دارههههههه
سلام. اولا اینجا اشتباه نوشته B مساوی r+'rمیشه نه A ( زاویه ی راس) دوما بعد از اینکه'r به دست اومد با این رابطه r رو به دست آورده و اینجا از رابطه ی sin i*1=sin r*n استفاده کرده تا i رو به دست بیاره
:yahoo (4):
درود دوستان؛
پرسشی در مورد چشمهی نور گسترده داشتم.
مشکل من با این تستهاییه که با جابهجایی جسم کدر یا چشمه، بزرگ یا کوچیک شدن سایه یا نیمسایه رو میخواد.
مشکل من با نیمسایه نیست؛ چون با اون فرمول اندازه چشمه و نیمسایه که توش q - p داره، میشه آسون بهدست آورد.
اما در مورد سایه، با توجه به بزرگ، کوچیک، یا هماندازه بودن جسم کدر با چشمه، و با توجه به نزدیک یا دور کردن چشمه و جسم کدر از هم، حالتهای زیادی به وجود میاد فکر کنم. نمیدونم این حالتها چیه و چهجوری میشه حفظشون کرد.
اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم.
سلام. اگه ميشه تك تك حالت ها رو سوال بپرس اينطوري بهتر ميشه توضييح داد
من اينا رو كه خونده بودم هيچ فرمولي نميخواد نمي دونم كجاش رو با فرول مي حفظي. خخخ
ویرایش توسط MehD : 28 مرداد 1392 در ساعت 05:16
بله کاملا درسته، نمیدونم اون 2قسمت پایینی که حل کردی رو حالتاشو حفظ کردی یا نه (فک کنم حفظ کردی چون فلش زدی و دلیل + یا - بودنشو توضیح دادی!) ولی اینجور سوالارو با تصور کردن میشه به راحتی بدون حفظ کردن جواب داد، من خودم تاحالا این قاعده ی مثبت منفی رو که نوشتی رو تاحالا ندیده بودم
(درضمن بی زحمت اول سایز عکسارو کوچیک کن، در حدی که فقط بشه خوندش بعد توی خود انجمن و پستت آپلودش کن)
ینی اینه شما تو ذهن خودت میگی بلفرض اگه جسم 10 سانتیمتر به اینه نزدیک بشه خوب تصویرشم 10 سانتیمتر در خلاف جهتش حرکت میکنه از طرفی 10 سانت هم جسم جابه شده پس جسم و تصویر 20 سانت بهم نزدیک میشند......یا برای مثال تو ذهنت میگی که اگه اینه 10 سانت از جم دور شه .مسلما تصویر 10 سانت در جهت حرکت منتقل میشه از طرف دیگه فاصله جسم و اینه هم 10 سانت زیاد شده پس فاصله جسم و تصویر 20 سانت اضافه میشه......بازم توضیح بدم ؟
جابه جایی تصویر در آینه تخت:
1)اگر آینه را ساکن نگه داریم و جسم را به اندازه d مقابل آینه تخت جابجا کنیم تصویر به همان اندازه ی d و در خلاف جهت جسم جابه جا می شه حالا اگه سرعت حرکت جسم v باشه سرعت حرکت تصویر v- می شه
2) اگه جسم را ساکن نگه داریم و آینه رو به اندازه d جابجا کنیم تصویر به اندازه 2d و در همون جهت جابجا میشه حالا اگه سرعت حرکت آینه v باشه ، سرعت حرکت تصویر 2v می شه
3) اگه جسم و آینه هر دو متحرک باشه ، با توجه به اصل super position در فیزیک ابتدا اثر هر یک رو بر روی تصویر جداگانه در نظر میگیریم و سپس برآیند دو اثر رو بدست می آریم
اینم دو تا فرمول اگه سرعت انتقال تصویر نسبت به شخص رو خواستن :
(سرعت انتقال شخص)+ - (سرعت انتقال آینه نسبت به شخص)2
اینم اگه میزان انتقال تصویر نسبت به وضع اولیه:
(میزان انتقال جسم )+ - (میزان انتقال آینه)2
- :جسم و آینه هم جهت + : جسم و آینه خلاف جهت
اینم از کل جابجایی تصویر در آینه تخت
به نظرتون واقعا لازمه که این چیزا حفظ بشه؟!؟!؟!
بخدا اسم این درس فیزیکه، فیزیک یعنی مفهموم، تحلیل، درک ... هزار بار گفتم دوباره هم میگم، پس فرق فیزیک با ادبیات چیه؟؟؟ دیگه ادبیاتم داره سال به سال مفهومی تر میشه، بعد ما فیزیکو هی حفظی ترش کنیم؟!؟!؟!
دیگه تا جایی که ممکنه توی فیزیک و کلا اختصاصی ها از حفظیات استفاده نکنیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)