مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 20 نخستنخست ... 34514 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 293
    1. Top | #46
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من اصلن از اینکه درباره عشق صحبت کنم خجالت نمیکشم ... کسی هم که نمیشناسه اینجا منو ...
      ی بار یکی ازم پرسید تا حالا عاشق کسی شدی ؟ گفتم به نظر من اگه دختر یا پسری به سن 18 سالگی رسیده باشه و عاشق نشده یا داره دروغ میگه یا کلن احساس نداره ...
      همه آدما به این سن که میرسن عاشق میشن ... دوز عاشقی متفاوته ...
      من عاشق شدم ... ولی نه به اون حد که بخوام اون شخص رو به عنوان شریک زندگی بپذیرم ... تا حالا کسی رو پیدا نکردم که از همه نظر به نظرم اوکی باشه و دوست داشته باشم باهاش زندگی بسازم ... چند وقت پیش از یکی خوشم اومد که فکر میکردم این دیگه همون آدم مد نظرمه ... اما بعدش فهمیدم ی نامزدی ناموفق داشته و بخاطر همین خیلی راحت حذف شد ... چون از دوم بودن بیزارم ...

من وقتی عاشق یکی بودم باهاش که حرف میزدم صدام میلرزید قشنگ ... دستام یخ بود ... اون روزایی که میدونستم میبینمش از صبحش تو دلم ی جوری بود ... بجز اون تا حالا کسی نبوده که موقع حرف زدن باهاش صدام بلرزه ... هنوزم فراموشش نکردم با اینکه شاید بیشتر از یک سال باشه که ندیدمش ... واسه من هیچوقتِ هیچوقت از دل نرود هر آنکه از دیده رود!!!!!
      راستی اونی که ازم پرسید تا حالا عاشق شدی همون کسی بود که عاشقش بودم ! خودش نمیدونست که عاشق خودش شدم ! ههههه
      One Day Someone Is Going To Hug You So Tight, That All Of Your Broken Pieces Will Stick Back Together

2. Top | #47
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات

زن متولد شهریور جانبدار کمال است، اما این حرف مفهومش این نیست که خودش هم از هر نظر کامل است. نقاط ضعف او گاهی اوقات خسته کننده می شوند. برای مثال او ایمان کامل دارد که در این دنیا هیچ کس نمی تواند کاری را بهتر و کاملتر از او انجام بدهد و نیز سخت عجول است. آیا هرگز پیش نیامده است که یک چنین زنی را در انتظار گذاشته باشید؟ او وقتی عصبانی است، داد و قال راه نمی اندازد، در و دیوار را به هم نمی ریزد و بشقاب ها را روی سر شما نمی شکند، اما اگر مورد آزار و اذیت قرار بگیرد، ممکن است تمام این کارها از او سر بزند. در مناسبات خود با زن متولد شهریور سعی کنید از جر و بحث کردن با او خود داری کنید، زیرا این کار به طور حتم دردی را دوا نمی کند و هرگز این احتمال وجود ندارد که شما برنده بشوید.

اگر خواستید از وی عذر خواهی کنید،‌این کار را مختصر و مفید انجام بدهید. او به هیچ صورتی حاضر نیست آلت دست و دلقک دیگران بشود. هوشیاری و دقت نظر فراوان وی موجب می گردد که مچ تر دست ترین دروغ گو را برای کوچکترین دروغ بگیرد،‌همچنان که چشمان تیز بینش می تواند کوچکترین تار موی زنی را روی شانه لباس شما تشخیص بدهد. او به طور حتم آدمی ساده و بدون تزویر و ریا است. اما در عین حال حواسش فوق العاده جمع است.

یه وقت نبندن تاپیکو!!!!!!!!!!!!!!!
      .

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط poshtiban.c905 نمایش پست ها
      واقعا هم همین طوره
      خیلی مواقع شده از روی احساساتم تصمیم گرفتم - بعدش هم خیلی چوب خوردم
      ولی نمیدونم چرا واسم درس عبرت نمیشه
      احساس ماها مثل یه بچه سرکش میمونه.

برای اینکه بهش صدمه ای وارد نشه باید از اول زد تو سرش.
      یه وقتایی یه جاهایی آدم چیزی نمیدونه

یکی راهو یکی چاهه, دوراهی روبرومونه

یه وقتی راضی از اینی که میبینی خطر کردی

همیشه قصه رفتن نیست, یه جایی خوبه برگردی

3. Top | #48
      در انتظار تایید ایمیل

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aishin نمایش پست ها
      خصوصیات زن متولد شهریور راجع به منم درسته.

اگر بگوییم که زن متولد شهریور ماه ذاتا با شرم و حیا است، حقیقت محض را گفته ایم و در این مورد جای کوچکترین شک و تردیدی نیست. محال است وی را در یک سو مسخره و یا در رل یک دلقک ببینید. با وجود این، او یک زن است، مجهز به تمام حربه های زنانه، ثبات قدم در شادی آفرینی، در مواقعی که آن را لازم تشخیص بدهید و در یک چنین مواقعی هر چند سنگ هم که بر سر راهش انداخته بشود، نه از ادامه کار خود باز می ماند و نه اینکه ضعف از چشم هایش جاری می گردد.اگر در جایی خواندید که یک زن متولد شهریور قانون شکنی کرده است، مطمئن باشید که دارید عوضی می خوانید. او ذاتا از یک چنین رفتاری بیزار است و این وفاداری نسبت به قانون را در مورد قانون عشق نیز حفظ می کند، البته عشق حقیقی، زیرا او به انواع عشق های دیگر اصلا علاقه ای ندارد.
      اگر زن متولد شهریور مشاهده کند که عشق وی حقیقی نیست، در قطع آن کوچکترین دودلی و تردیدی به خود راه نمی دهد و به هنگام اجرای تصمیم خود کوچکترین دودلی و تردیدی به خود راه نمی دهد و به هنگام اجرای تصمیم خود کوچکترین هیجانی از وی مشاهده نمی شود. او همان قدر که از به هم زدن کانون خانوادگی خود تنفر دارد،‌از ریا کاری و دغلبازی در عشق خود بیزار است.وقتی او عشق را به عنوان یک عشق حقیقی قبول کرد، صداقت ذاتی اش موجب می گردد که عمیقا و از جان و دل خود را وقف آن بکند و به این دلیل به هیچ کس و به هیچ چیز اجازه نمی دهد که این خلوص ملکوتی را خدشه دار سازد. او تنها زنی است که در آن واحد هم احساساتی و هم اهل عمل است.عشق زن متولد شهریور از آنچنان گرمی و خلوصی برخوردار است که بدون شک مورد رشک و حسد دیگران قرار می گیرد، اما این گرمی و مخصوصا حصول اطمینان از خلوص آن ممکن است مدتی وقت بگیرد
      .

ممکنه خسته کننده باشه واستون وقتی اینارو میذارم...البته اکثر خانما هم خوندن اینارو...ولی بازم شاید یکی ندیده باشه و براش جالب باشه.
      راجع به منم کاملا درسته!!
      ی نظرسنجی گذاشته بودن ک خانومای کدوم ماه بهترن..اول شهریوریا بودن دوم اردیبهشتیا!!:yahoo (1):

4. Top | #49
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      خودم رو با خیلی ها محک زدم
      حتی یه دختر با تمام احساسی بودنش در مقابل احساساتم کم میاره
      به احساساتم شک میکنن ( خوبی گر زیاد شود نادان ... )
      حتی گاهی اوقات حس میکنم من دخترم و اون پسره - اخه همه احساسات ازانه منه - اصلا احساسات او در مقابل احساسات من به چشم نمیاد
      جالب اینجاست هیچ کس درک درست و حسابی از عمق عشق و صداقت ما نداره - حس میکنم هیچ کس جنبه عشق ما رو نداره - تا به امروز فقط یه شهریوری تونسته درکم کنه

5. Top | #50
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      . یکی از مزایای داشتن زن متولد شهریور این است که او در منصرف کردن شما از افکار ناراحت کننده ای در سر دارید، ید طولانی دارد و این کار را آنچنان استادانه انجام می دهد که شما بعد از مدت ها به آن پی می برید. علاقه و مهارتی که او در این کار از خود نشان می دهد، می تواند مبین آن باشد که از درگیر شدن با مشکلات همسر خود و حل و فصل کردن آن ها لذت می برد.
      از نظر وفاداری کمتر ممکن است یک زن متولد شهریور را ببینید که به خاطر مقابله به مثل و انتقام جویی راه خطا را بپیماید و اگر او شما را واقعا دوست داشته باشد، می توانید با خیال راحت به وی اطمینان داشته باشید. از نظر عشق هم قلب او خیلی گرمتر از آن است که به ظاهر مشاهده می گردد. به این دلیل اگر از وی احساسات پرشوری مشاهده نمی شود، دلیل بر آن نیست که از این موهبت برخوردار نیست. پس این موضوع را همیشه به خاطر داشته باشید و نسبت به رفتار او با خودتان و دیگران خیلی سطحی و سریع قضاوت نکنی

خیلی سخت احساساتمو بروز میدم.

برا همین میگن شهریوریا خیلی بی احساسن.

تشبیه به آتش زیر خاکستر خیلی قشنگه.
      یه وقتایی یه جاهایی آدم چیزی نمیدونه

یکی راهو یکی چاهه, دوراهی روبرومونه

یه وقتی راضی از اینی که میبینی خطر کردی

همیشه قصه رفتن نیست, یه جایی خوبه برگردی

6. Top | #51
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sama نمایش پست ها
      من اصلن از اینکه درباره عشق صحبت کنم خجالت نمیکشم ... کسی هم که نمیشناسه اینجا منو ...
      ی بار یکی ازم پرسید تا حالا عاشق کسی شدی ؟ گفتم به نظر من اگه دختر یا پسری به سن 18 سالگی رسیده باشه و عاشق نشده یا داره دروغ میگه یا کلن احساس نداره ...
      همه آدما به این سن که میرسن عاشق میشن ... دوز عاشقی متفاوته ...
      من عاشق شدم ... ولی نه به اون حد که بخوام اون شخص رو به عنوان شریک زندگی بپذیرم ... تا حالا کسی رو پیدا نکردم که از همه نظر به نظرم اوکی باشه و دوست داشته باشم باهاش زندگی بسازم ... چند وقت پیش از یکی خوشم اومد که فکر میکردم این دیگه همون آدم مد نظرمه ... اما بعدش فهمیدم ی نامزدی ناموفق داشته و بخاطر همین خیلی راحت حذف شد ... چون از دوم بودن بیزارم ...

من وقتی عاشق یکی بودم باهاش که حرف میزدم صدام میلرزید قشنگ ... دستام یخ بود ... اون روزایی که میدونستم میبینمش از صبحش تو دلم ی جوری بود ... بجز اون تا حالا کسی نبوده که موقع حرف زدن باهاش صدام بلرزه ... هنوزم فراموشش نکردم با اینکه شاید بیشتر از یک سال باشه که ندیدمش ... واسه من هیچوقتِ هیچوقت از دل نرود هر آنکه از دیده رود!!!!!
      راستی اونی که ازم پرسید تا حالا عاشق شدی همون کسی بود که عاشقش بودم ! خودش نمیدونست که عاشق خودش شدم ! ههههه
      نقطه اول اشتراکمون = اینکه کسی رو لایق خودمون نمی دونیم - مربوط به توقع نمیشه ها - بلکه یک جور تصمیم احساسیه - یعنی یه کسی باب دلمون میشه یا نه
      دوم ( یه نقطه اشتراک مهم ) از دوم بودن به شدت متفرم - خدا نکنه بفهمم طرف مقابلم قبلن بایه کسی رابطه داشته - بل کل از چشمم می افته -
      سوم : اگه کسی ته دلمون نشست به سختی فراموشش میکنیم

7. Top | #52
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خودم رو با خیلی ها محک زدم
      حتی یه دختر با تمام احساسی بودنش در مقابل احساساتم کم میاره
      به احساساتم شک میکنن ( خوبی گر زیاد شود نادان ... )
      حتی گاهی اوقات حس میکنم من دخترم و اون پسره - اخه همه احساسات ازانه منه - اصلا احساسات او در مقابل احساسات من به چشم نمیاد
      جالب اینجاست هیچ کس درک درست و حسابی از عمق عشق و صداقت ما نداره - حس میکنم هیچ کس جنبه عشق ما رو نداره - تا به امروز فقط یه شهریوری تونسته درکم کنه
      من انقد احساساتم زیاده نسبت به کسی که عاشقشم که از بیانش میترسم...
      چون میدونم دل طرف رو میزنه...

خیلی وقتها کسی که عاشقشم حتی فک میکنه ازش متنفرم... چون اصلا نشون نمیدم...

همیشه باید طرف مقابل قدم اول رو برداره ... اما وقتی برداشت : از او به یک اشاره / از ما به سر دویدن
      One Day Someone Is Going To Hug You So Tight, That All Of Your Broken Pieces Will Stick Back Together

8. Top | #53
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات

نقل قول نوشته اصلی توسط sama نمایش پست ها
      من انقد احساساتم زیاده نسبت به کسی که عاشقشم که از بیانش میترسم...
      چون میدونم دل طرف رو میزنه...
      من این لحظه ها رو خیلی تجربه کردم و دیدم
      وقتی از عشقمون با خبرن میشن از ما سواستفاده میکنن
      خیال بد میکنن
      به قول شما باید سکوت کرد
      حالا خوش به حالت که میتونی سکوت کنی
      بیا بنگر حال مرا

9. Top | #54
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

من این لحظه ها رو خیلی تجربه کردم و دیدم
      وقتی از عشقمون با خبرن میشن از ما سواستفاده میکنن
      خیال بد میکنن
      به قول شما باید سکوت کرد
      حالا خوش به حالت که میتونی سکوت کنی
      بیا بنگر حال مرا
      من صبرم زیاده ... هیچوقت واسه بیانش اقدام نمیکنم تا از احساس طرف مقابل مطمئن نباشم ...
      اما شما یکم وضعیتتون فرق داره ... به نظر من مرد باید اول بیان کنه ...
      اما زیاد کشش نده ... کوتاه و مختصر بگو ... اکثر دخترا از مردای خیلی احساساتی خوششون نمیاد ...
      ویرایش توسط sama : 18 بهمن 1393 در ساعت 01:33

10. Top | #55
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      چی بگم والا
      حرف شما درسته
      نمیشه این جا بگم
      ولی زمونه عوض شده
      دیگه خوبی به کسی نمیاد

11. Top | #56
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      خب بسه دیگه انقد از خودتون تعریف نکنین
      شهریورم خز کردین
      پسرا فقط مهر & آبان
      دخترا هم فقط اردیبهشت و خرداد
      البت استثنا هم داره دیگه...
      آیا تو چنان که می نمایی ​، تنگی!

12. Top | #57
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan-66 نمایش پست ها
      خب بسه دیگه انقد از خودتون تعریف نکنین
      شهریورم خز کردین
      پسرا فقط مهر & آبان
      دخترا هم فقط اردیبهشت و خرداد
      البت استثنا هم داره دیگه...
      با پسر آبان موافقم ...
      دختر اردیبهشت هم تا حدی ...

13. Top | #58
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      دختر هم دخترای قدیم
      پسر هم پسرای قدیم
      :yahoo (4):

دختر قطحی بود که میگی دختر فقط خرداد
      از دختر خرداد و آبان و اسفند بدم میاد
      فازشون باما نمیخونه

دختر خرداد خیلی سرسخته
      دختر مردادی و آذری رو می پسندم

14. Top | #59
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تجربه زیاد بوده هااااااااا برادر

15. Top | #60
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      تجربه مجازیم اووووره
      ولی واقعی فقط یک بار
      استاد شکسته نفسی میفرمایید شما :yahoo (4):

صفحه 4 از 20 نخستنخست ... 34514 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)