Present
از اینکه شهریوری هستم خوشحالم ... ولی بر فرض محال اگه قرار باشه ی روزی ی بچه داشته باشم اصلا دوست ندارم شهریور دنیا بیاد ...
به نظر من شهریوری ها موجودات خود آزاری هستن ... واسه اطرافیان خیلی خوبن چون هرکاری میکنن که دل طرف مقابل نشکنه اما خودشون اذیت میشن ...
به شدت افراد کمال طلب و وسواسی ای هستن ... که اینم خوب نیست ...
هیچ موقع از خودشون راضی نیستن ...
گوشه گیرن و منزوی ...
آدمهای شادی نیستن معمولا ...
اینا از نظر بعضی ها شاید خیلی هم خصوصیات مثبتی باشه ولی به نظر من نیست ... نمیدونم شایدم همشون اینجوری نباشن ... من که خودم و هر شهریوری ای که دیدم اینجوری بوده ولی ...
خصوصیات مثبت هم زیاد دارن ... من اینجا فقط ایراداتشون رو گفتم ...
با این حال بازم اگه قرار به انتخاب ماه بود من بازم واسه خودم شهریور رو انتخاب میکردم ...
راستی به عنوان ی شهریوری هر وقت از کسی خوشم اومده ... چه دختر چه پسر بعدا متوجه شدم متولد آبان هست طرف
One Day Someone Is Going To Hug You So Tight, That All Of Your Broken Pieces Will Stick Back Together
نمی دونم چرا حس میکنم فقط یه شهریوری میتونه درکم کنه
نمی دونم چرا وقتی یه شهریوری رو می بینم حس میکنم یه قسمتی از وجودمه - از خوده منه
شهریوری رو همه به خاطر احساساتش میشناسن
به شهریوری میگن خدای احساسات
میگن عشق واقعی و ناب رو از یه شهریوری بخواه
میگن شهریوری تا اخرش وفادار میمونه
شهریوری ها اکثرا گوشه گیرن و اهنگ های غمگین پسند میکنند
رنگ سیاه رو دوس دارن
------
خب بر و بکس شهریور - یلا خصلت هاتون رو رو کنید
آیا تو چنان که می نمایی ، تنگی!
با سما موافقم..ی شهریوری هیچ وقت نمیخواد کسی از دستش دلخور و ناراحت باشه...
اتفاقا میگن شهریوریا بی احساسن..ظاهرشون اینطور نشون میده ولی باطنن خیلیم احساساتین..همیشه هم دنبال عشق واقعی میگردن...
منم بیشتر با اردیبهشتیا و دی ماهی ها از نظر اخلاقی جورم...
احساساتمونو بروز نمیدیم...
دنبال ارامشیم!:yahoo (1):
و اینکه کمی هم مغروریم!
اینم بگم...بهترین تکیه گاه شهریوریا هستن!:yahoo (1):
One Day Someone Is Going To Hug You So Tight, That All Of Your Broken Pieces Will Stick Back Together
آیا تو چنان که می نمایی ، تنگی!
اووووووم
من فکر میکردم این خصلت رو فقط خودم دارم نگو شهریورها این طورین
خدا نکنه کسی از دستم ناراحت بشه غرور مرور سرمان نمیشود با کله میرم منت کشی و از دلش در میارم
زود دلم رحم میاد
از کسی هم کینه نمیگیرم
شما شهریورا مثل منید ؟
در احساسی بودن ماها شکی نیست - خوش به حال کسی که یه شهریوری شریک زندگیش باشه
این مطلب رو تو همین چند سال اخیر بش برسیدم ولی ...
ولی در قبالش هیچ کسی رو لایق خودم ندیدم
در کل کسی نیس ک لایق ما شهریوریا باشه!!
در مورد کینه ای نبودنمون هم بله...من وختی کسی رو میبینم ک در گذشته بهم بدی کرده ..در اون لحظه اون کارش اصلن به ذهنم نمیاد...خیلی عادی باهاش حرف میزنم..ولی بعد از مدتی ک اون رفت..وختی بهش فک میکنم ..تازه بدیهاش یادم میاد..و اون موقع اس ک متنفر میشم از خودم!
کلن طالع بینی زن متولد شهریور در مورد من کاملا درسته ...بخصوص این 2 تا قسمت :
به نظر ما اگر زن متولد شهریور وجود نداشت، دنیا پر از معایب کوچکی می شد که تحمل مجموع آن ها برای بشر غیر ممکن بود.
وقتی با او هستید، مرتبا این نکته را یادآور شوید که از اینکه می بینید او دختر سر به هوا و جلفی نیست، بسیار مسرور هستید.
اگر در جایی خواندید که یک زن متولد شهریور قانون شکنی کرده است، مطمئن باشید که دارید عوضی می خوانید. او ذاتا از یک چنین رفتاری بیزار است و این وفاداری نسبت به قانون را در مورد قانون عشق نیز حفظ می کند، البته عشق حقیقی، زیرا او به انواع عشق های دیگر اصلا علاقه ای ندارد. اگر زن متولد شهریور مشاهده کند که عشق وی حقیقی نیست، در قطع آن کوچکترین دودلی و تردیدی به خود راه نمی دهد و به هنگام اجرای تصمیم خود کوچکترین دودلی و تردیدی به خود راه نمی دهد و به هنگام اجرای تصمیم خود کوچکترین هیجانی از وی مشاهده نمی شود. او همان قدر که از به هم زدن کانون خانوادگی خود تنفر دارد،از ریا کاری و دغلبازی در عشق خود بیزار است.
عشق زن متولد شهریور از آنچنان گرمی و خلوصی برخوردار است که بدون شک مورد رشک و حسد دیگران قرار می گیرد، اما این گرمی و مخصوصا حصول اطمینان از خلوص آن ممکن است مدتی وقت بگیرد.
از نظر وفاداری کمتر ممکن است یک زن متولد شهریور را ببینید که به خاطر مقابله به مثل و انتقام جویی راه خطا را بپیماید و اگر او شما را واقعا دوست داشته باشد، می توانید با خیال راحت به وی اطمینان داشته باشید. از نظر عشق هم قلب او خیلی گرمتر از آن است که به ظاهر مشاهده می گردد. به این دلیل اگر از وی احساسات پرشوری مشاهده نمی شود، دلیل بر آن نیست که از این موهبت برخوردار نیست. پس این موضوع را همیشه به خاطر داشته باشید و نسبت به رفتار او با خودتان و دیگران خیلی سطحی و سریع قضاوت نکنید. احساسات عاشقانه او حالت آتش زیر خاکستر را دارند و هر لحظه ممکن است این خاکسترها کنار بروند و باعث تعجب شما بشوند.
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
من خودم از کسی خوشم بیاد به بقیه نگاه هم نمیکنم دیگه ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)