سلام
بی مقدمه:
ریاضی انسانی مهروماه خوبه؟هم ارزونه هم جامع میشه گفتش
ریاضی انسانی
نظرتون چیه
سلام
بی مقدمه:
ریاضی انسانی مهروماه خوبه؟هم ارزونه هم جامع میشه گفتش
ریاضی انسانی
نظرتون چیه
پایه ریاضیت خوب باشه،آره همین کتاب خلاصه و کم حجم عالیه!+آبی جامع کانون:yahoo (94):
اگه پایت ضعیفه،جامع گاج کامل توضیح داده...
بهتره کتاب گاج جامع ریاضی کنکور رو بگیری جلد خاکستری
شامل ریاضی 1/3/4وامار و مدلسازی
اموزش کامل+تست
سلام یه سوال :
راجب عربی انسانی هستش
من سوم دبیرستانم ولی یه کتاب کار عربی میخوام که هم تست باشه هم آموزش خوب داشته باشه
و جامع
کسی سراغ داره با این مشخصات ؟!!؟!؟!/!/!/
خلاصه درس، نکات ترجمه، تمرینهای متنوع، سؤالات نهایی سالهای اخیر، تستهای کنکور، ترجمهی ناقص متن درس و پرداختن به همه جای کتاب عربی سوم از ویژگیهای این کتاب است. تمرین و تکرار در قالب سؤالات تستی و تألیفی و امتحان نهایی باعث میشود این کتاب هم در امتحان نهایی پرکاربرد باشد و هم برای کنکورتان مفید.
مزیت اساسی این کتاب تنوع تمرینات و آوردن شکلهای مختلف سؤال برای تسلط به مباحث کتاب است.
اگر آموزش پایه پایه میخوای عربی محوری گاج بگیر! ولی من اینو ترجیه میدم
برای فلسفه منطق ی جلسه غایب بودم نفهمیدم رفتم گلواژه گرفتم عالی بودش حالا بنظرتون برای اون کتاب
مرجع بگیرم یا نمیخواد
بعضی از اشناهام گفتن کتاب شصت ازمون در اومده واس عربی برای انسانی هم هستش؟من گشتم پیدا نکردم
در ضمن برای ریاضی کتاب پرتکرار سال سوم گرفتم خوشم نیومدش زیاد یا سخت بودن یا یطوری بودن
برای اون چه پیشنهادی دارید
زبان انگلیسی هم کتاب ابی کانون گرفتم عالی بودش فعلا راضیم ازش ولی بازم پیشنهاد دارید بگید ممنون
من توی منطق و فلسفه کتاب پر تکرار رو کار کردم و نهایی رو 18 شدم!
شما پر تکرار کار کن یا گلواژه! فرقی نمیکنه! فقط سوال های نهایی سال قبل اصلا یادت نره چون 99% سوالات امسال منطق از اون ها اومد!
خیلی کم پیش میاد طراح نو آوری بکنه!
زبان رو هم پر تکرار کار کنی حله!
برای ریاضی هم سوالات سال های قبل رو حل کنید!
کلا تاکید کن رو سوال سال های قبل
البته به جز دروس دیگه مثل تاریخ جغرافیا جامعه شناسی .....
فقط کتاب رو با دقت و خط به خط بخون
به نظر من گاج محوری
شامل ترکیب متون+معنی+لغات دروس+اموزش کامل گرامر+تست+امتحان تشریحی
موفق باشی:yahoo (4):
بعد از مطالعه چنیدن کتاب از این انتشارات متوجه شدم غلط های زیادی مخصوصا کتاب های آخر(زرد) در این کتابها هست به نظرم نخرید بهتره
مخصوصا تست های غلط با جواب غلط و اشکالات ویرایشی زیادی داره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)