ستعدادهای درونیت رو شکوفا کن
واسه هیچ کاری دیر نیست عزیز دلم
بزرگترین مخترعین دنیا - که جهان رو متحول کردن اکثرا از سن سی سال به بعد شروع کردن - بازم میگم بستگی به هدف ، استعداد ، توقع هات ، سرمایه ، توانایی هات ، تجربه و ... داره
قبل از هر کاری انشالله بگو و توکلت به خدا باشه
باید توی هر صنفی ، با ادم های موفقش مشورت بکنی - خیلی ها بعد از مشورت به خودشون میان و استعدادشون رو کشف و شکوفا میکنند - مثلا پنج تا از دانشجویان رشته مکانیک رو میشناختم که با یه یه ادم موفق مشورت کردن - اونا هم یه دوره تراشکاری رفتن و استعدادهاشون رو شکوفا کردن و یه کارگاه تراشکاری و cnc زدن الان هر کدومشون با ماهی پنج شش تومن هم راضی نیستن - باید سراغ همه صنف ها بری و حسابی تحقیق کنی - ( نظام، معماری ، پزشکی ، طراحی وب ، اتوکد و فتوشاپ و تری دی مکس ، الکترونیک ، مخابرات ، هک و امنییت شبکه ، برنامه نویسی .، چاپخونه ، پرورش قارچ و توت فرنگی ، عسل ، پرورش بلدرچین ، پرورش ماهی ، نور پردازی ، تجارت الکترونیک ، بازرگانی ، غواصی ، تراشکاری ، قنادی ، دامداری ، ماشین سنگین و... )
اینایی که نام بردم همه دوست و اشنای بنده هستن - کسی رو سراغ رو ندارم زیر دو سه تومن بگیره - تقریبا همشون هم شغل کاذبن - یعنی مدرک شون یه چیزه ولی تخصص و استعدادشون یه چیز دیگست - همه از صفر شروع کردن - زحمت کشیدن - کارگری کردن - دنبال وام و قرض کردن افتادن - ولی هر کدوم به نحوی گلیمون خودشون رو از آب کشیدن بیرون - در حدی که هر کدوم برای خودش بند و بساطی ساختن - مثلا اون دامداریه الان 50 تا گاو داره - یعنی روزی خدا تومن سود خالصشه - پزشک و دندون پزشک کیلو چندن دیگه - اون تراشکار که میگم الان شش تا کارگر داره - اون حوض ماهی - الان 6 تا حوض ماهی داره - و... - فقط کافیه استعداد خودت رو پیدا کنی و توی همون صنف زحمت بکشی
فنی حرفه ای یه دوره یک هفته ای بسیار قشنگی داره - حتما بهتون پیشنهاد میکنم برید - توی هر سال نزدیک ده بار اجراش میکنند ( کارآفرینی با رویکرد kab )
مهاجرت رو بیخیال - نون همین جاست
بحث خیلی خلیلی مفصلیه -
اینجا حسش نیست
بذار اگه فردا وقت کردم و فرصت شد بهت میزنگم
اگه بت زنگ زدم شماره ای روی صفحه گوشیت نمی افته و میزنه ناشناس - پس حتما جوابم رو بده
فدای تو - شبت بخیر