خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

عطر های خطی یا لاینر به چه نوع عطر هایی گفته می شود؟

به عطرهایی گفته می شود که از ابتدا تا انتها دارای یک ترکیب رایحه ثابت هستند و بوی آنها تغییری نمی کند، در حالی که در اغلب تولیدات، خصوصاً تولیدات جدید، عطر و ادکلن ها دارای ۳ نت بویایی و سه ترکیب متفاوت در هر دسته می باشند .
      شاید در تحلیل رایحه ها به کلمات بسیاری مثل نت ابتدایی، میانی و انتهایی برخورد کرده باشید، در واقع این ها همان سه رایحه مختلف عطر در سه دوره زمانی پس از تست آن هستند. عطرهای لاینر تنها دارای یک ترکیب بویایی از ابتدا تا انتها هستند و بوی آنها با گذر زمان تغییری نمی کند . این ویژگی در عطر مزایا و معایبی دارد. از مزایای آن می توان به بالاتر رفتن دوام عطر اشاره کرد. در تولیدات بسیار قدیمی اغلب عطرها به صورت لاینر بودند .
      مثل Pour Um Homme de Caron ایراد این قبیل رایحه ها، سادگی و پیچیده نبودن آن هاست. به گونه ای که از ابتدا تا انتها فقط یک بو را استشمام می کنید و رایحه تنوعی ندارد.

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza.eloglu نمایش پست ها
      به عطرهایی گفته می شود که از ابتدا تا انتها دارای یک ترکیب رایحه ثابت هستند و بوی آنها تغییری نمی کند، در حالی که در اغلب تولیدات، خصوصاً تولیدات جدید، عطر و ادکلن ها دارای ۳ نت بویایی و سه ترکیب متفاوت در هر دسته می باشند .
      شاید در تحلیل رایحه ها به کلمات بسیاری مثل نت ابتدایی، میانی و انتهایی برخورد کرده باشید، در واقع این ها همان سه رایحه مختلف عطر در سه دوره زمانی پس از تست آن هستند. عطرهای لاینر تنها دارای یک ترکیب بویایی از ابتدا تا انتها هستند و بوی آنها با گذر زمان تغییری نمی کند . این ویژگی در عطر مزایا و معایبی دارد. از مزایای آن می توان به بالاتر رفتن دوام عطر اشاره کرد. در تولیدات بسیار قدیمی اغلب عطرها به صورت لاینر بودند .
      مثل Pour Um Homme de Caron ایراد این قبیل رایحه ها، سادگی و پیچیده نبودن آن هاست. به گونه ای که از ابتدا تا انتها فقط یک بو را استشمام می کنید و رایحه تنوعی ندارد.
      اخه چطوری ماندگاری یک نت ثابت میتونه زیاد باشه؟یعنی کاملا پرفیوم هستن؟

حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من!
نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من !
چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من !
هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من !
هوس برای تو ! عفاف برای من !
هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !!
همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من ..
براستی زن بودن کار مشکلی است :
مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛...
.

"سیمین دانشور"

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بله ، این نوع عطر و ادکلن ها با غلظت 15 تا 40 درصد از نوع پرفیوم هستند.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)