خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 25
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات

روانشناسی بستنی مورد علاقه شخصیت های مختلف

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز، در زمان اعلام این موضوع یک تیم تحقیقاتی به سرپرستی دکتر آلن هیرش رئیس وقت بخش عصب شناسی موسسه تحقیقات بویایی، چشایی شیکاگو موفق شدند به ارتباط بین شخصیت افراد و طعم بستنی مورد علاقه آنها پی ببرند.

حالا شما چه نوع بستنی‌را ترجیح می‌دهید و بستنی مورد علاقه ی شما کدامیک از اینهاست ؟

جواب این سوال رو برای خودتون مشخص کنید و سپس توضیحات مربوط به اون رو در انتهای این پست را بخونید :

بستنی شکلاتی

اگر بستنی مورد علاقه شما بستنی شکلاتی است، میتوان گفت که سرزنده و خلاق هستید. شما به ندرت سعی میکنید هیجان و اشتیاق تان را پنهان کنید. شخصیت شما برای دیگران جالب است و در مهمانیها وجود شما فضا را شاد میکند. کارهای یکنواخت شما را کسل میکند و از اینکه همیشه در مرکز توجه دیگران باشید لذت میبرید.

بستنی وانیلی

اگر شما بستنی وانیلی دوست دارید، به احتمال زیاد آدمی هستید تنوع طلب، شما اغلب اوقات بر اساس انگیزه*های آنی*تان عمل میکنید و از ریسک کردن نمی ترسید. از آنجا که توقعات زیادی از خودتان دارید، اهداف بلندی هم برای خودتان تعریف میکنید. روابط نزدیک خانوادگی برای شما لذت بخش است.

بستنی گردویی

دوستاران بستنی گردویی منظم و محتاط هستند. این کمال گرایان خیلی به جزئیات اهمیت میدهند و هیچوقت از قوانین تخطی نمیکنند. وظیفه شناسی، اخلاق گرایی و محافظه کاری از ویژگیهای بارز آنهاست. آنها از رقابت با دیگران بخصوص در ورزش لذت میبرند و دوست دارند همیشه رئیس باشند.

بستنی پسته ای

دوستداران بستنی پسته ای شنوندگان خوبی هستند. صبر و تحمل زیادی دارند و مشکلات را با شکیبایی پشت سر میگذارند، کمتر خشمگین میشوند و افرادی بسیار احساساتی هستند. در درک مشکلات و موقعیتهای دیگران به خوبی عمل میکنند و به همین جهت روابط خوبی با اطرافیانشان دارند.

بستنی موزی

اما اگر طعم بستنی موزی را به بقیه طعمها ترجیح میدهید، فردی هستید آسانگیر که به راحتی خودتان را با شرایط جدی تطبیق میدهید. دست و دلبازی، صداقت و همدلی شما زبانزد خاص و عام است.

بستنی توت فرنگی

اما آن دسته از دوستانی که به بستنی توت فرنگی علاقه خاصی دارند، خجالتی هستند و احساسات بسیار قوی دارند و به علاوه افرادی دقیق، مشکوک و خود رای هستند. دوستداران بستنی توت فرنگی کاملاً درون گرا هستند و معمولاً خودشان را به خاطر ضعفها و اشتباهاتشان سرزنش میکنند.

بستنی با طعم قهوه

اما اگر بستنی با طعم قهوه را دوست دارید باید بگویم که شما حافظه خوبی دارید. تقریباً هیچ وقت اسمها و وقایع گذشته را فراموش نمی کنید. زیاد به گذشته فکر میکنید و از مرور کردن خاطراتتان لذت میبرید. تا حدی درونگرا هستید و احساساتتان را به راحتی بروز نمیدهید.

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      شکلاتی

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      شکلاتی ، گردویی ، توت فرنگی
      برای تغییر دادن اول باید باور کرد...

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سال هاست وقتی میرم بستی فروشی فقط شکلاتی میخورم حالا یکمم بقلش توت فرنگی(ترجیحا شاتوت)

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بستنی شکلاتی

اگر بستنی مورد علاقه شما بستنی شکلاتی است، میتوان گفت که سرزنده و خلاق هستید. شما به ندرت سعی میکنید هیجان و اشتیاق تان را پنهان کنید. شخصیت شما برای دیگران جالب است و در مهمانیها وجود شما فضا را شاد میکند. کارهای یکنواخت شما را کسل میکند و از اینکه همیشه در مرکز توجه دیگران باشید لذت میبرید.

درسته...
      زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
      قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
      لطفا با تامل ببینید...

من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.

6. Top | #6
      در انتظار تایید ایمیل

Mamoli
      نمایش مشخصات
      وانیلی +شکلاتی:yahoo (21):

7. Top | #7
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      فقط وانیلی

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من همه بستنی ها رو دوست دارم!!!
      نکنه چند شخصیتی ام!!!!خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      با کسب اجازه از استارتر عزیز این مبحث ،یک مطلب دیگه در مورد بستنی ذکر میکنم.در یک تحقیق دیگه در مورد بستنی جایی خوندم که خوردن بستنی (از هر نوعش) باعث تحریک ترشح هورمون سروتونین در مغز میشه.سروتونین به هورمون شادی معروفه چون در ترکیب اکثر داروهای نشاط آور و ضدافسردگی وجود داره.بعنوان مثال داروی ضدافسردگی فلوکستین مکانیسم اثرش فقط افزایش سروتونین در مغزه.
      من خودم این موضوع رو امتحان کردم هر وقت کسل و از لحاظ روحی خسته میشدم با خوردن بستنی احساس سبکی و تجدید قوا می کردم.دکتر غیاث الدین جزایری محقق برجسته تغذیه در کتاب اعجاز خوراکیها گفته علاوه بر بستنی ،دمکرده زعفران و همینطور ماکارونی بخاطر جلوگیری از نوسانات قندخون به حفظ نشاط وافزایش روحیه مثبت خیلی کمک میکنه.خوبه که در این ایام که کنکوریها گاهی خسته و کم حوصله میشن بااین سه خوراکی دوپینگ کنند.به امید قهرمانی دوستان عزیز.

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      یه سوال ؟!
      بستنی سنتی تو کدوم دسته س ؟!

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      چرا شاتوتی نداشت؟
      وانیلی و توت فرنگی
      زندگی درک همین
      اکنون
      است!

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      خوووو منم بستنی پسته ای دوست دارم ..

بستنی پسته ای

دوستداران بستنی پسته ای شنوندگان خوبی هستند. صبر و تحمل زیادی دارند و مشکلات را با شکیبایی پشت سر میگذارند، کمتر خشمگین میشوند و افرادی بسیار احساساتی هستند. در درک مشکلات و موقعیتهای دیگران به خوبی عمل میکنند و به همین جهت روابط خوبی با اطرافیانشان دارند.
      ویرایش توسط sahel. : 15 بهمن 1393 در ساعت 14:06

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatemeh نمایش پست ها
      یه سوال ؟!
      بستنی سنتی تو کدوم دسته س ؟!
      بستنی سنتی بجای وانیل توش گلاب میریزن پس جزء وانیلی ها محسوب نمیشه.گاهی زعفران هم افزوده میشه و مغز ها. دسته بندیش بستگی به مغز استفاده شده داخلش داره. البته بیشتر پودر یا مغز پسته دارند .شاید بشه گفت از دسته پسته ای هامحسوب میشه.

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      شکلاتی

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      شکلاتی
      "یـاد کــَردن"زیبــاتـــَرین هـــِدیه ایست

کِـه نیـاز بـــِه کــادو کــَردن نــَداره"بــِه یــادتونـــَم

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)