خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 22
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

Na-Omid
      نمایش مشخصات

Question مشکل روحی و درسی

سلام
      چند وقتیه که یه مشکل بزرگ برام پیش اومده واونم اینه که دچار شک و دو دلی و سرگردانی شدم...
      دیگه نمیدونم و نمیتونم بگم چی درسته چی غلطه؟؟
      توی این برهه مهم زندگی من هرکس یه نظری میده و روی پیشنهاد خودش پا فشاری میکنه....و عواقب گوش ندادن به حرفش رو بهم گوشزد میکنه!!!
      واز همه بدتر اینه که نظر افراد مختلف باهم متفاوت هستند....
      یکی میگه : مدرسه اصلا جای درس خوندن و یادگیری نیست... بهتره وقتت رو تلف نکنی و یه هفته مدرسه نری...و برای آزمون قلم چی درس بخونی..میگه : درسهای مدرسه رو نخونم و تکالیف مربوط به مدرسه رو انجام ندم وبرای پرسشها و امتحانهای کلاسی لازم نیست خودم رو آماده کنم و به یه نمره 14 الی 15 اکتفا کنم...فعلا به دروس عمومی اهمیت ندم و بیشتر روی اختصاصی هام کار کنم..
      حالا یه نفر دیگه نظراتش کاملا مخالف شخص قبلیه و تاکید داره درسهای مدرسه ام رو هم به هیچ وجه ترک نکنم...و روی معدلم بیشتر تمرکز کنم...
      و من واقعا دیگه نمیدونم چکار کنم؟؟؟؟ شدیدا امیدم رو از دست دادم و روز به روز دارم پس رفت میکنم... دارم تمام شوق و اشتیاقم رو از دست میدم...
      حالا ازتون کمک میخوام من چکار کنم؟؟؟​(خواهش میکنم کمک کنید!!!)

2. Top | #2
      در انتظار تایید ایمیل

Maghror
      نمایش مشخصات
      با برنامه درس بخون و اصلن ب حرف کسی گوش نکن چون تو این شرایط نیستن
      مدرسه رو اگه واقعن میبینی ک تاثیر داره تو این روزا برو
      وگرنه نرو و بشین خودت بخون
      ازمونم برو ولی اگه ب اون بودجه بندی نمیرسی سعی نکن زود بخونی و خودت با برنامه خودت برو جلو و منتظر ازمون جمع بندی باش
      موفق باشید

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      مهم بیشتر کنکوره تا مدرسه پس بیشتر واسه کنکور بخون

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MAHSA نمایش پست ها
      مهم بیشتر کنکوره تا مدرسه پس بیشتر واسه کنکور بخون
      یعنی بی خیاله نمرات مستمر و معدل بشم؟؟؟؟؟؟؟( در ضمن من امسال سال سومم)

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      همشون غلط کردن.
      خودت میتونی راه درست رو انتخاب کنی. مدرسه برای درس خوندن و خونه برای تست زدن و آماده شدن برای کنکور.
      اگه هم مشکل افسردگیت جدی هست به متخصص اعصاب مراجعه کن البته بعد از کنکور. چون الان بری داروهایی که بهت میده احتمالا خواب آور هستن و میزان مطالعت رو میارن پایین.

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sorbi stars نمایش پست ها
      یعنی بی خیاله نمرات مستمر و معدل بشم؟؟؟؟؟؟؟( در ضمن من امسال سال سومم)
      ای وای نه
      اگه سومی که باید حسابی بخونی واسه امتحان نهایی بیشتر تشریحی بخون

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SNIPER نمایش پست ها
      همشون غلط کردن.
      خودت میتونی راه درست رو انتخاب کنی. مدرسه برای درس خوندن و خونه برای تست زدن و آماده شدن برای کنکور.
      اگه هم مشکل افسردگیت جدی هست به متخصص اعصاب مراجعه کن البته بعد از کنکور. چون الان بری داروهایی که بهت میده احتمالا خواب آور هستن و میزان مطالعت رو میارن پایین.
      آخه درسهای مدرسه در طول روز خیلی وقتم رو میگیره... بعضی وقتا قکر میکنم مغز من ایراد داره...

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط MAHSA نمایش پست ها
      ای وای نه
      اگه سومی که باید حسابی بخونی واسه امتحان نهایی بیشتر تشریحی بخون
      اون که کلا منع کرده هرگونه تشریحی خوندن رو میگه فقط و فقط تست!!!!!!!

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      شما درسا رو کاملا تشریحی بخون چون 25 درصد کنکور جلوته که باید تشریحی امتحان بدی اینجوری هم نهاییت رو خوب می دی هم درسا رو خوب یاد می گیری وقت داری بعد از امتحانات تو تابستون تست کار کنی
      سال سوم کسی تست کار کنه مزحک ترین کاریه که می تونه انجام بده (حتی من دلیل درستی واسه قلمچی و ازمون تستی دادن شما نمی بینم!!!)
      You Can live your Dream

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اگه سال سومی هستی فقط ریاضی 3 و شیمی و فیزیک رو تست کار کن بقیه درس ها لازم نیست.
      ضمن اینکه فرصت کافی برای درمان داری میتونی همین الان بری روانپزشک. اگه مشکل خاصی داشته باشی بهت دارو میده اگه نداشته باشی بهت مکمل گیاهی و تقویتی میده.

10. Top | #10
      کاربر فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      منم سومم
      تشریحی و تستی تو بیشتر اختصاصیا فرقی ندارن....جفتشو بخون....نتونستی اولویت تشریحی چون معدل بشددددت مهمه
      برای اون مشکلاتی هم که خودت فک میکنی مشل روحی روانیه برو پیش روانشناس ....دو سه جلسه بری حله

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اون دوست عزیزی که گفته مدرسه رو ول کن احتمالا از وضعیت کنکور خبر نداره اگه سومی که اصلا به هیچی فکر نکن فقط سعی کن معدل نهاییت رو ببری بالا پایه سومتو قوی کن اگه آزمون میدی که دیگه چه بهتر هم تستی میخونی هم به امتحانات کمک میکنه اگرم آزمون نمیدی بازم مشکلی نیست اصلا الان به این چیزا فکر نکن وقت برای تست زیاده دیگه سردرگمی نداره
      خدا رو چه دیدی شاید کنکور 95 تاثیرش بیشتر شد اونوقت اگه معدلت کم بشه هی سال کنکور استرس میگیری که چرا اونموقع درس نخوندم دیگه رو اصل کاری تمرکز نمیکنی انجمنو دیدی؟ چند نفر به خاطر تاثیر معدل رتبهاشون مینالن و پشیمونن؟
      امیدتو برای چی از دست دادی؟؟ بابا طرف از همین الان با 4_5 ماه وقت شروع میکنه برای خوندن کنکور بهترین رتبرم میاره شما که دیگه سومی!!
      همین معدل و مدرسه رو بچسب فکر و خیالات منفی هم به ذهنت راه نده آزمونم میبینی به مدرست لطمه میزنه ولش کن

12. Top | #12
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام. خسته نباشید. این چند روزه من خیلی دانش آموز سومی میبینم که میان به من میگن داریم واسه کنکور میخونیم! فقط دو تا نکته:
      نکته اول: الان نهایی شده 25% کنکور یعنی عملا اگه بالای 19 نباشی ضرر میکنی!!!! ضرر!!!
      نکته دوم: کنکور آدم ها رو تنبل میکنه! همش دنبال راه سریع میگردن! حتی براشون مهم نیس که بفهمن یا نه! فقط روش های حل رو می پذیرن!!!
      از من میشنوی نهایی رو سفت بچسب که واسه چیزی که اتفاق نیفتاده (منظور کنکور) کسی سرزنشت نمیکنه ولی اگه نهایی کم بشی دگ کاریش نمیشه کرد!
      بیشتر مشکل پریشانیت هم به خاطر اعتماد به نفس پایینت و نداشتن برنامه منظمته. سعی کن زندگی خودت برات تو اولویت باشه نه حرف های بقیه...
      موفق باشی.:yahoo (1):

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sorbi stars نمایش پست ها
      سلام
      چند وقتیه که یه مشکل بزرگ برام پیش اومده واونم اینه که دچار شک و دو دلی و سرگردانی شدم...
      دیگه نمیدونم و نمیتونم بگم چی درسته چی غلطه؟؟
      توی این برهه مهم زندگی من هرکس یه نظری میده و روی پیشنهاد خودش پا فشاری میکنه....و عواقب گوش ندادن به حرفش رو بهم گوشزد میکنه!!!
      واز همه بدتر اینه که نظر افراد مختلف باهم متفاوت هستند....
      یکی میگه : مدرسه اصلا جای درس خوندن و یادگیری نیست... بهتره وقتت رو تلف نکنی و یه هفته مدرسه نری...و برای آزمون قلم چی درس بخونی..میگه : درسهای مدرسه رو نخونم و تکالیف مربوط به مدرسه رو انجام ندم وبرای پرسشها و امتحانهای کلاسی لازم نیست خودم رو آماده کنم و به یه نمره 14 الی 15 اکتفا کنم...فعلا به دروس عمومی اهمیت ندم و بیشتر روی اختصاصی هام کار کنم..
      حالا یه نفر دیگه نظراتش کاملا مخالف شخص قبلیه و تاکید داره درسهای مدرسه ام رو هم به هیچ وجه ترک نکنم...و روی معدلم بیشتر تمرکز کنم...
      و من واقعا دیگه نمیدونم چکار کنم؟؟؟؟ شدیدا امیدم رو از دست دادم و روز به روز دارم پس رفت میکنم... دارم تمام شوق و اشتیاقم رو از دست میدم...
      حالا ازتون کمک میخوام من چکار کنم؟؟؟​(خواهش میکنم کمک کنید!!!)
      1.حضور مستمر در مدرسه , علاوه بر اینکه میتونی از وجود معلم بهره ببری , باعث بوجود امدن یک نوع حس رقابت با هم کلاسی هات میشه .

2.با یک سرچ ساده توی همین انجمن میفهمی که : پس از پایان هر ساله کنکور و استارت برای کنکورسال بعدش , اکثریت درگیر جمله کلیشه ای تاثیر معدل هستن و اگر نمیخوای جز اون دسته از افراد باشی بیشترین توانت رو بزار برای تشریحی خوندن و بالا نگه داشتن معدل امتحان نهایی , که فک کنم برای شما که سال سوم هستین اصلی ترین کاره.

3.از الان خودت رو درگیر کنکور نکن , اگه مردش باشی پس از یایان امتحانات نهایی سال سوم , 1 سال تمام برای خوندش وقت داری پس تو زمان حال زندگی کن و به فکر تقویت پایه درسیت باش تا توی سال کنکور مشکلی برات پیش نیاد.

4.موارد بالا , نظرشخصی اینجانب بوده وقصد تحمیلشون بر شما مثل کسای دیگه ندارم.
      ویرایش توسط yaghma : 14 بهمن 1393 در ساعت 22:58

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اولا کسایی ک دائم نظر میدن اگه خونواده نیستن به حرفشون گوش نکنید اصا اهمیت ندین به این چیزا منم تو فامیل هی این چیزارو میگن ولی نباید گوش کنین.اگه سومید به نظر من تشریحی بخونید ولی یکم بالاتر از سطح کتاب الان تست کار کردن خیلی کاربردی نداره چون تو امتحان نهایی زیاد کاربرد نداره و باید تشریحی جواب بدین. ولی در سطح خود کتاب هم خوب نیس یعنی برا ما که خوب نبود چون امتحانای نهاییمون خیلی سخت بود. برا کنکور و تستی خوندن وقت هست نگرانش نباشید. بیشتر روی کتاب های کمک آموزشی مثه پرسمان گاج یا ... کار کنید...مدرسه رو هم اگه خودتون می تونید خودتون بخونیدو یاد بگیرید کمتر برید نه این که اصا نرید ولی به نظر من سال سومو برین کامل. چون نمراتش خیلی مهمه حتی به احتمال خیلی زیاد 25 درصد هم زیاد تر میشه و بعدا ضرر می کنید....

15. Top | #15
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      عزیزم لازم نیست خودتو اذیت کنی..............
      تو باید از درس خوندن و یادگرفتن مطالب لذت ببری مثلا با حل یک مسله ی ریاضی یا فیزیک کلی کیف کنی نه اینکه اضطراب داشته باشی و بگی واااااااااااااااااااااااا اااااااااااااای هنوز کلی مبحث دیگه داری می فهمی چی مگم؟؟؟
      به حرف هیچ بنی بشری گوش نکن مگه اونا جای توان؟؟؟؟؟؟
      خودت تصمیم بگیر ببین امروز چی دوست داری هونو بخون
      درضمن مغزتو هیچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ چچچچچچچ
      مشکلی ندااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااار ه
      اگرم ناراحتی یا کسلی بستنی بخور
      می تونی عروسکاتو بچینی جلوتو مثلا مباحث زیست رو براشون توضیح بدی اینجوری مث یه بازی برات شیرین میشه بازم هر جور راحتی

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن