خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 22 از 22
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SNIPER نمایش پست ها
      اگه سال سومی هستی فقط ریاضی 3 و شیمی و فیزیک رو تست کار کن بقیه درس ها لازم نیست.
      ضمن اینکه فرصت کافی برای درمان داری میتونی همین الان بری روانپزشک. اگه مشکل خاصی داشته باشی بهت دارو میده اگه نداشته باشی بهت مکمل گیاهی و تقویتی میده.
      برادر من ، من کی گفتم افسردگی دارم؟؟؟ من فقط امید و انگیزه ام رو از دست دادم...مشکل خاصی از لحاظ روانی ندارم...

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط yaghma نمایش پست ها
      1.حضور مستمر در مدرسه , علاوه بر اینکه میتونی از وجود معلم بهره ببری , باعث بوجود امدن یک نوع حس رقابت با هم کلاسی هات میشه .

2.با یک سرچ ساده توی همین انجمن میفهمی که : پس از پایان هر ساله کنکور و استارت برای کنکورسال بعدش , اکثریت درگیر جمله کلیشه ای تاثیر معدل هستن و اگر نمیخوای جز اون دسته از افراد باشی بیشترین توانت رو بزار برای تشریحی خوندن و بالا نگه داشتن معدل امتحان نهایی , که فک کنم برای شما که سال سوم هستین اصلی ترین کاره.

3.از الان خودت رو درگیر کنکور نکن , اگه مردش باشی پس از یایان امتحانات نهایی سال سوم , 1 سال تمام برای خوندش وقت داری پس تو زمان حال زندگی کن و به فکر تقویت پایه درسیت باش تا توی سال کنکور مشکلی برات پیش نیاد.

4.موارد بالا , نظرشخصی اینجانب بوده وقصد تحمیلشون بر شما مثل کسای دیگه ندارم.
      مدرسه ای که توش درس میخونم اصلا مدرسه ی خوبی نیست و من بیشتر درسها رو خودم میخونم و سر کلاس چیزی یاد نمیگرم...بچه های کلاس اکثرا برای درس خوندن نیومدن و حس رقابتی اصلا وجود نداره...

نقل قول نوشته اصلی توسط آلبالو نمایش پست ها
      عزیزم لازم نیست خودتو اذیت کنی..............
      تو باید از درس خوندن و یادگرفتن مطالب لذت ببری مثلا با حل یک مسله ی ریاضی یا فیزیک کلی کیف کنی نه اینکه اضطراب داشته باشی و بگی واااااااااااااااااااااااا اااااااااااااای هنوز کلی مبحث دیگه داری می فهمی چی مگم؟؟؟
      به حرف هیچ بنی بشری گوش نکن مگه اونا جای توان؟؟؟؟؟؟
      خودت تصمیم بگیر ببین امروز چی دوست داری هونو بخون
      درضمن مغزتو هیچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ چچچچچچچ
      مشکلی ندااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااار ه
      اگرم ناراحتی یا کسلی بستنی بخور
      می تونی عروسکاتو بچینی جلوتو مثلا مباحث زیست رو براشون توضیح بدی اینجوری مث یه بازی برات شیرین میشه بازم هر جور راحتی
      مرسی بابت قوت قلب.... اتفاقا این موضوع باهوش بودن من باعث شده انتظارها ازمن بالاتر بره...بهم میگن : تو که هوشت خوبه دیگه چرااا؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Nikolas نمایش پست ها
      اولا کسایی ک دائم نظر میدن اگه خونواده نیستن به حرفشون گوش نکنید اصا اهمیت ندین به این چیزا منم تو فامیل هی این چیزارو میگن ولی نباید گوش کنین.اگه سومید به نظر من تشریحی بخونید ولی یکم بالاتر از سطح کتاب الان تست کار کردن خیلی کاربردی نداره چون تو امتحان نهایی زیاد کاربرد نداره و باید تشریحی جواب بدین. ولی در سطح خود کتاب هم خوب نیس یعنی برا ما که خوب نبود چون امتحانای نهاییمون خیلی سخت بود. برا کنکور و تستی خوندن وقت هست نگرانش نباشید. بیشتر روی کتاب های کمک آموزشی مثه پرسمان گاج یا ... کار کنید...مدرسه رو هم اگه خودتون می تونید خودتون بخونیدو یاد بگیرید کمتر برید نه این که اصا نرید ولی به نظر من سال سومو برین کامل. چون نمراتش خیلی مهمه حتی به احتمال خیلی زیاد 25 درصد هم زیاد تر میشه و بعدا ضرر می کنید....
      همه اشون جزو فامیل و خونواده هستند...

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sorbi stars نمایش پست ها
      سلام
      چند وقتیه که یه مشکل بزرگ برام پیش اومده واونم اینه که دچار شک و دو دلی و سرگردانی شدم...
      دیگه نمیدونم و نمیتونم بگم چی درسته چی غلطه؟؟
      توی این برهه مهم زندگی من هرکس یه نظری میده و روی پیشنهاد خودش پا فشاری میکنه....و عواقب گوش ندادن به حرفش رو بهم گوشزد میکنه!!!
      واز همه بدتر اینه که نظر افراد مختلف باهم متفاوت هستند....
      یکی میگه : مدرسه اصلا جای درس خوندن و یادگیری نیست... بهتره وقتت رو تلف نکنی و یه هفته مدرسه نری...و برای آزمون قلم چی درس بخونی..میگه : درسهای مدرسه رو نخونم و تکالیف مربوط به مدرسه رو انجام ندم وبرای پرسشها و امتحانهای کلاسی لازم نیست خودم رو آماده کنم و به یه نمره 14 الی 15 اکتفا کنم...فعلا به دروس عمومی اهمیت ندم و بیشتر روی اختصاصی هام کار کنم..
      حالا یه نفر دیگه نظراتش کاملا مخالف شخص قبلیه و تاکید داره درسهای مدرسه ام رو هم به هیچ وجه ترک نکنم...و روی معدلم بیشتر تمرکز کنم...
      و من واقعا دیگه نمیدونم چکار کنم؟؟؟؟ شدیدا امیدم رو از دست دادم و روز به روز دارم پس رفت میکنم... دارم تمام شوق و اشتیاقم رو از دست میدم...
      حالا ازتون کمک میخوام من چکار کنم؟؟؟​(خواهش میکنم کمک کنید!!!)

اگه سومی ک دیه واضح هس فقط بشین روی معدلت تمرکز کن فقط بشین درسای سال سوم فعلا کنکور بیخیال معدل بجسپ مخصوصا الان ک دیه نوبت دوم هس همه چی بیخیال معدلت رو بکش بالای 19

3. Top | #18
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط kinghossein1 نمایش پست ها
      اگه سومی ک دیه واضح هس فقط بشین روی معدلت تمرکز کن فقط بشین درسای سال سوم فعلا کنکور بیخیال معدل بجسپ مخصوصا الان ک دیه نوبت دوم هس همه چی بیخیال معدلت رو بکش بالای 19
      یعنی نمیشه طی سال تستی و کنکوری کار کنم بعدا خرداد ماه نهایی بخونم؟؟

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sorbi stars نمایش پست ها
      یعنی نمیشه طی سال تستی و کنکوری کار کنم بعدا خرداد ماه نهایی بخونم؟؟

نه بنظرم اشتباه هس چون باعث میشه درگیر تست و اینا بشی و از نهایی و روشهای تشریحی دور بشی..........بشین فقظ واسه نهایی بخون فک نکن نهایی میتونی خیلی راحت نمره خوب بیاری از اسونیش سخته بعدم ی چیزو جا انداخته باشی نمره کم میکنن بشین خیلی توپ بخون بچسپ نهایی 25 درصد کنکورته دیه انگار داری واسه کنکور میخونی

5. Top | #20
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سوم که باشی بیشتر وقتت رو تشریحی باشه
      ولی وقت کردی خوب ضرر که نمکنی از تست زدن
      نترس سال سوم مدرسه رفتن کسیو از کنکور ننداخته
      اما اگه سال چهارمی که خوب معدل انچنان مهم نیست ولی اونیکه برا کنکور میخونه اول باید درسا رو متوجه شه بعد بشینه تستی و با راه حلای سریع کار کنه خوب اینم وققت گیره اما برا این مورد میونبری وجود نداره
      حالا اینکه مدرسه بری یا نری من برا خودم هیچوقت مدرسه نرفتن رو مناسب ندیدم
      چون روحیم ضعیف بود
      ولی به جاش یه سال پشت کنکور موندم
      من همیشه به بچه های فامیل و اشنا هم توصیه میکنم به جای مدرسه نرفتن یه سال پشت کنکور بمونن چون هیچ فررقی نمیکنه
      شما فرض کن میخوای هوشبری قبول شی اما شدی و رفتی و خوندی و در عرض 4 سال مثل بقیه دوستات لیسانس گرفتی خوب عقب نموندی ازشون ولی موقع طرح رفتن میبینی هنوز نوبتت نشده یه سال یا دو سال باید صبر کنی تا نوبتت شه وگرنه بی حقوق باید بری طرح خوب حالا چه فرقی کرد زود تموم کنی با دیر الان انچنان عجله میکنن که بعدا میشینن به این روزاتون میخندین
      مثلا یکی از همکلاسام اومد یه سال مونده بود تموم شه بیخیال شد و انصراف الان بکوب میخونه برا کنکور البته 93 هم شرکت کرد 4 هزار اورد و دوباره داره میخونه
      خوب این ادم هیچوقت به فکر عقب موندن نیست چون مسولیت خاصی نداره از بابت شغل فقط علاقس که اونو میکشونه به این مسیر و دیگه یه سال دو سال براش فرق نمیکنه
      حسبنا الله و نعم الوکیل

6. Top | #21
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fa¡ryTale نمایش پست ها
      سوم که باشی بیشتر وقتت رو تشریحی باشه
      ولی وقت کردی خوب ضرر که نمکنی از تست زدن
      نترس سال سوم مدرسه رفتن کسیو از کنکور ننداخته
      اما اگه سال چهارمی که خوب معدل انچنان مهم نیست ولی اونیکه برا کنکور میخونه اول باید درسا رو متوجه شه بعد بشینه تستی و با راه حلای سریع کار کنه خوب اینم وققت گیره اما برا این مورد میونبری وجود نداره
      حالا اینکه مدرسه بری یا نری من برا خودم هیچوقت مدرسه نرفتن رو مناسب ندیدم
      چون روحیم ضعیف بود
      ولی به جاش یه سال پشت کنکور موندم
      من همیشه به بچه های فامیل و اشنا هم توصیه میکنم به جای مدرسه نرفتن یه سال پشت کنکور بمونن چون هیچ فررقی نمیکنه
      شما فرض کن میخوای هوشبری قبول شی اما شدی و رفتی و خوندی و در عرض 4 سال مثل بقیه دوستات لیسانس گرفتی خوب عقب نموندی ازشون ولی موقع طرح رفتن میبینی هنوز نوبتت نشده یه سال یا دو سال باید صبر کنی تا نوبتت شه وگرنه بی حقوق باید بری طرح خوب حالا چه فرقی کرد زود تموم کنی با دیر الان انچنان عجله میکنن که بعدا میشینن به این روزاتون میخندین
      مثلا یکی از همکلاسام اومد یه سال مونده بود تموم شه بیخیال شد و انصراف الان بکوب میخونه برا کنکور البته 93 هم شرکت کرد 4 هزار اورد و دوباره داره میخونه
      خوب این ادم هیچوقت به فکر عقب موندن نیست چون مسولیت خاصی نداره از بابت شغل فقط علاقس که اونو میکشونه به این مسیر و دیگه یه سال دو سال براش فرق نمیکنه
      با این موضوع که یه سال پشت کنکور بمونم زیاد موافق نیستم...یعنی اگه خییییلی تحت فشار قرار بگیرم به آخرین گزینه ای که فکر میکنم پشت کنکور موندنه!!1
      من خودم هم نمیتونم مدرسه رو بی خیال بشم و نمره هم برام خیلی مهمه...وهمینم باعث شده که بگن علت پیشرفت نکردن من اینه که مدرسه رو در اولویت قرار دادم...و با این تاپیک میخواستم ببینم اگه دارم اشتباه میکنم روشم رو تغییر بدم.

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      الان چون سال سومی بشین تشریحی کار کن میتونی واسه اختصاصیات تستی هم کار کنی!
      الان فقط باید به نهایی فکر کنی چون خیلی مهمه!
      شما اگه سال سوم رو خوب بخونی واسه کنکور هم به دردت میخوره!
      برای تغییر دادن اول باید باور کرد...

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن