خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 8 از 9 نخستنخست ... 789 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 106 به 120 از 125
    1. Top | #106
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      خیلی رفتارتون زشته
      خیلی ها هستن با رشته ی پزشکی کنار نمیان حتی یادمه سال 92 رتبه ی 75 بود فکر کنم انصراف داد از پزشکی و دوستم فامیلیشم تکبیری بود توی تکمیل ظرفیت رفت جای اون اقا
      لطفا از روی استعداد و علاقه تصمیم بگیرید نه پول...چون خیلی از متخصص و پزشکامون فقط برای درامدشون وارد این رشته شدن..خیلی هاتون شده رفتین تو مطب برای سر درد دارویی که تجویز کردن نه تنها برای سر دردتون نیست حتی عوارضش به بقیه اندام هاتون اسیب میزنه

اخه بستگی داره...مثلا من تو همکارای بابام کسی هست اتاق عمل خونده برجی 3-4 تا داره اما اونقد استرسش بالاست که طرف معتاد شد
      منم شنیدم بینایی سنجی خوبه
      فیزیوتراپی- داروسازیی
      من و خدا ...تو و همه

حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است

2. Top | #107
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SNIPER نمایش پست ها
      مردم هم که همه گوشاشون مخملی هست و یه دم دراز دارن و خیلی راحت باور میکردن حرفاتو :yahoo (94):
      نه داداش خیلی وقته سال 1300 رو رد کردیم امکانات طوریه که یه ادعا کنی همه دوتا سوال میپرسن ازت پتتو میریزن رو آب.
      هیچکدوم از کاربران هم از پشت کوهستان های مرتفع آنلاین نمیشن

ضمنا کسی اگه پزشکی بوده و علوم پایه رد شده و بعدم دیده که بازار کار پزشکی خیلی عالیه و 6 میلیون حقوق داره، الان باید چند ماهی از خودکشیش میگذشت چه برسه به اینکه طرف خودش انصراف داده باشه
      من متوجه نمیشم شما چرا انقد دوس دارین پزشکیو بد جلوه بدی؟هرکی دوس داره میخونه میفهمه خودش بزار ادما خودشون انتخاب کنن.

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

مردم هم که همه گوشاشون مخملی هست و یه دم دراز دارن و خیلی راحت باور میکردن حرفاتو :yahoo (94):
      نه داداش خیلی وقته سال 1300 رو رد کردیم امکانات طوریه که یه ادعا کنی همه دوتا سوال میپرسن ازت پتتو میریزن رو آب.

ضمنا کسی اگه پزشکی بوده و علوم پایه رد شده و بعدم دیده که بازار کار پزشکی خیلی عالیه و 6 میلیون حقوق داره، الان باید چند ماهی از خودکشیش میگذشت چه برسه به اینکه طرف خودش انصراف داده باشه
      من متوجه نمیشم شما چرا انقد دوس دارین پزشکیو بد جلوه بدی؟هرکی دوس داره میخونه میفهمه خودش بزار ادما خودشون انتخاب کنن.

3. Top | #108
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط helix نمایش پست ها
      خیلی رفتارتون زشته
      خیلی ها هستن با رشته ی پزشکی کنار نمیان حتی یادمه سال 92 رتبه ی 75 بود فکر کنم انصراف داد از پزشکی و دوستم فامیلیشم تکبیری بود توی تکمیل ظرفیت رفت جای اون اقا
      لطفا از روی استعداد و علاقه تصمیم بگیرید نه پول...چون خیلی از متخصص و پزشکامون فقط برای درامدشون وارد این رشته شدن..خیلی هاتون شده رفتین تو مطب برای سر درد دارویی که تجویز کردن نه تنها برای سر دردتون نیست حتی عوارضش به بقیه اندام هاتون اسیب میزنه

اخه بستگی داره...مثلا من تو همکارای بابام کسی هست اتاق عمل خونده برجی 3-4 تا داره اما اونقد استرسش بالاست که طرف معتاد شد
      منم شنیدم بینایی سنجی خوبه
      فیزیوتراپی- داروسازیی
      داروسازی جزو پیرا پزشکی ها نیس :yahoo (21):

4. Top | #109
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Itak نمایش پست ها
      داروسازی جزو پیرا پزشکی ها نیس :yahoo (21):
      اره ببخشید...دکتراس
      در کل مهم نیسسست چه رشته ای بخونی مهم اینه بهترین باشی
      من و خدا ...تو و همه

5. Top | #110
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سقف در امد رشته های پیرا پزشکی کمه .کار زیاد درامد کم.

بهترینش اتاق عمل و بیهوشیه که همیشه زیر سایه پزشکان

6. Top | #111
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات

برای کسی که دل خانوادشو میخواد شاد کنه..برای کسی که پارتی نداره...برای کسی که دنباله کاره و میخواد دستش تو جیب خودش باشه همینشم غنیمته
      شما بگو700تومن بگو1 تومن بهتر از این نیست که یه مدرکیو از ازاد بگیری توی خونه چشت به تلویزیون باشه فکرت به مدرکی که گرفتی و بیکار نشستی یجا؟
      من و خدا ...تو و همه

7. Top | #112
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      دوستان در مورد در آمد حرف میزنید از سختیش هم بگید!

آخه کدوم آدمی جیگر داره بیاد شکم یکی رو باز کنه بعد توش چند تا کار انجام بده بعد ببنده؟

والا من که اصلا تصورش رو هم نمیتونم بکنم! به نظرم میلیارد ها هم بگیرن حقشونه!

چون به درد بخور ترین قشر جامعه دکتر ها هستند! و داروساز ها که مسکن میسازند دستشون درد نکنه

آدم مگه با درد میتونه زندگی کنه؟

به خدا من تا آخر عمرم دعا گوی دندونپزشکی هستم که من رو از درد نجات داد

به نظرم از همش بهترو پول دار تر به نسبتِ زحمتش دندونپزشکه

همون آقا دندونپزشکه دو ساعت رو من کار نکرد ازم 700 ت گرفت !

ولی انصافا دست دکترا درد نکنه که نمیزارن درد بکشیم!!!! دست مخترع مسکن درد نکنه

8. Top | #113
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      خخخخخخخخ همون داروسازا که مسکن میسازن
      داروهای قلب و ..... رو میسازن
      همه وقت دکتر به عمل جراحی نمی گذره
      خیلی از بیماریها اصلا به عمل احتیاج نداره
      محض اطلاع اگه دارو نباشه دکتر دستش شفا بخش نیس که بخواد درمون کنه
      توی اتاق عمل هم از لوازمی استفاده میکنن که دارو سازا میسازن و....

9. Top | #114
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SAMAN_SAM نمایش پست ها
      دقیقا منم مثل شما

بیشتر ادما که نمیخام اسم بیارم که اینجا رو کردن اسپم خونه !!!

سلام خوبی ؟ مرسی ؟ کجای ؟ پیدات نیست ؟ به تو چه ! و...... این چرت و پرتا هیچ ربطی به این تاپیک نداره و 5-6 صفحه رو پر کرده هیچ کسیم نیس بر خورد کنه !!

اگه واقعا چندتا ادم که تجربه دارن بیان توضیح بدن خیلی خوب میشه اکثر هم که توضیح میدن یا دیدن یا شنیدن یا هم خیلی اطلاعی ندارن...

9 تا صفحه پیش رفتیم احتمال با پست من میریم ص 10 ! ولی هیچی هیچ جا !
      نقل قول نوشته اصلی توسط MAHSA نمایش پست ها
      هدفتون کوبوندن همدیگه هس یا راهنمایی و کمک به بچه ها؟؟؟؟؟
      به به تاپیک من به کجاها رسیده.
      من از نظرات دوستان اطلاعات مفیدی جمع کردم. حالا درسته اسپم زیاد بود ولی با اونا کار ندارم . اگه مدیران اسپم هارو حذف کنند تاپیک مفیدتر میشه
      من از پیراپزشکی اول فیزیوتراپی بعد بینایی و شنوایی سنجی. خودم سمت بینایی و شنوایی نمیرم اصلا. اگر از پیراپزشکی انتخاب کنم فقط فیزیوتراپی رو انتخاب میکنم.
      اما اولویت اولم دندان هست. بعد دارو و بعد فیزیوتراپی. فقط همین سه رشته. بعد 6 سال انشاالله خدا کمک کنه من و همه بتونیم به هدفمون برسیم
      در مورد پزشکی هم بگم چشم پزشکی فوق العادست. دکتری که چشم های منو عمل کرد درآمد ماهیانش بین 180 تا 200 تومن هست
      البته مزد زحماتشو میخوره. زحمت فقط یک کلمه هست گفتنش راحته ولی خود زحمت در عمل خیلی سخته.
      درس خوندن برای کنکور هم زحمته اما چند نفر از ماهایی که تو این تاپیک هستیم واقعا زحمت می کشیم؟
      این مهمه

10. Top | #115
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      سقف در امد رشته های پیرا پزشکی کمه .کار زیاد درامد کم.

بهترینش اتاق عمل و بیهوشیه که همیشه زیر سایه پزشکان
      اتفاقا درامد فیزیوتراپی خفن بالاس دیدم که میگم
      البته نه توی بیمارستانها
      فیزیوتراپیست ها اصلا کاری نمیکنن که سرشون شلوغ باشه
      فقط ورزش یاد میدن

11. Top | #116
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Itak نمایش پست ها
      خخخخخخخخ همون داروسازا که مسکن میسازن
      داروهای قلب و ..... رو میسازن
      همه وقت دکتر به عمل جراحی نمی گذره
      خیلی از بیماریها اصلا به عمل احتیاج نداره
      محض اطلاع اگه دارو نباشه دکتر دستش شفا بخش نیس که بخواد درمون کنه
      توی اتاق عمل هم از لوازمی استفاده میکنن که دارو سازا میسازن و....
      چه ربطی داره؟الان مثلا انتشارات کتاب کمک آموزشی میسازن،کارشون مهم تره یا کسی که میخونه و پزشکی قبول میشه؟
      دارو هرچقدرم ک مهم باشه،استفادش به علم دکتر بستگی داره :\

12. Top | #117
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amiredge نمایش پست ها
      چه ربطی داره؟الان مثلا انتشارات کتاب کمک آموزشی میسازن،کارشون مهم تره یا کسی که میخونه و پزشکی قبول میشه؟
      دارو هرچقدرم ک مهم باشه،استفادش به علم دکتر بستگی داره :\
      عزیزم اخه یکی گفت مسکن میسازن منم گفتم نه فقط مسکن نمیسازن این دو تا رشته مکمل هم هستن
      حالا دکتر نباشه دارو تجویز نمیشه
      دارو هم نباشه دکتر کاری نمیتونه بکنه

وگرنه هیچ رشته به درد نخور نیس
      جامعه به همش احتیاج داره نمیشه همه دکتر بشن
      ویرایش توسط Lara27 : 16 بهمن 1393 در ساعت 01:24

13. Top | #118
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات

کسی که بجایی رسیده ادم متواضعی میشه و سرش به تنش میرزه زحمت کشیده سختی کشیده اصلا از رفتارش معلومه که طرفش ادم حسابی و درس خوندس درختو ادم نگاه میکنه میبینه هر چی پر بار تر میشه افتاده تر میشه ....خوب جوابش دادی کسی که به حساب خودش رشته پزشکی هست این لحن حرف زدنش نیست واسه شما ارزو هست
      واسه ما خاطرس !!

منم می تونم با یه سر قلیون و یه دونه بی تی دکتر بشم مهندس بشم و... خخ هرچه فاز سنگین تر ...ادمم شغلش بهتر و با کلاس تر :yahoo (94):

14. Top | #119
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها

بد جلوه میدم؟؟؟ من با منابع معتبر و آمار اعتراف شده توسط خود دولت آمار بیکاران و درآمد کم رو گفتم + مشتری هام که پزشکان پشت کنکور هستن + همسایه مغازم که پزشکی خونده.
      اگه همه این منابع دال بر این هستن که وضعیت خیلی خرابه، اونوقت من بد جلوه میدمش؟
      اینهمه آدم دارن میگن پزشک عمومی حقوقش زیر 5 تومن زیر 6 تومن نیست ! این ادعاشون یعنی اینکه ده ها هزار پزشک بیکار از وضعیت درآمد 5-6 تومن اطلاع ندارن. یعنی اون همسایه مغازه من که کل دخل ماهانش اینقدر گردش نمیکنه ( و سودشم بالای 700-800 تومن نمیتونه باشه ) خبر نداره که میتونه ماهی 6 تومن درآمد داشته باشه !
      طرف یه پزشک عمومی توی بیمارستان یا اورژانس دیده فکر کرده همه پزشکان عمومی مثل اون هستن!

15. Top | #120
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      واقعا متاسفم واسه شما هایی که همش یه خاطر پول چسبیدید به رشته های تجربی و اصن فکر نمیکنید به چی علاقه دارید و داخل چه کاری میتونین موفق شید . همین شما ها هستید که فردا میشین دکتر های پولکی که تشخیص هانون و همه چی فقط واسه پر کردن جیبه خودتونه و به فکر اون بیمار بد بخت نیستید . به جای پیشرفت تو پزشکی چسبیدین به پول . همین شما ها میشین دکترایی که وسایل عمل رو تو شکم دکترا جا میزارین . همین کارا رو کار رو کردید که نظام سلامت ایران پوکیدن

صفحه 8 از 9 نخستنخست ... 789 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)