<br> \n
برای اینکه درصدتون رو تثبیت کنید ( با توجه به اینکه گفتین فیزیکتون خوبه) باید نقاط قوتتون رو بشناسید و روش سرمایه گذاری کنید و تقویتش کنید مثلا اگه مسائل مربوط به یه مبحثی رو خیلی خوب حل میکنید و تسلط کافی رو روشون دارید ، سعی کنید همه ی تستهای کنکور مربوطه رو خوب یاد بگیرید ( هم داخل کشور و هم خارج از کشور) صرفا حل کردن هم نباشه سعی کنید سوالات رو تجزیه و تحلیل کنید 70 درصد یعنی 21 جواب صحیح بدون غلط خب :3
تا سوال نور میاد سال اول
فیزیک 2 : 1 سوال از کار و انرژی میاد ( معمولا آسونه فقط باید تشخیص بدی که از کار و انرژی باید استفاده کنی) 2-3 تا سوال هم از ویژگیهای ماده فشارو گرما و گازها میاد ( که بیشتر این سوالها سرراسته و حیفه از دستشون بدی بخصوص اگه در درک مفاهیم خوب باشی)
فیزیک 3 رو انگار نخوندی چون توی متن چیزی نگفتی اما به هرحال:
خازن و الکتریسیته ی ساکن 2 تا سوال ( معمولا یه مقداری بچه های تجربی مشکل دارند ، ولی حل سوالاتش چندتا لم داره که باید درست استفاده بشه ازش) جریان و مدار 3 تا سوال ( این رو هم بچه های تجربی معمولا یکمی مشکل دارند ، توصیه ی من اینه که خوب بفهمید این مبحث رو بعد اقدام به یادگیری فرمولها کنید تحلیل فرمولها میتونه خیلی کمکتون کنه به هرحال این مبحث خیلی آسون نیست)
مغناطیس و القا 3 تا سوال میاد سوالها معمولا سرراست و روتینه ( دست کم دوتا از سه تا) برای قانون دست راست و قانون لنز باید همزمان هم سعی کنید استدلالات منطقی بیارید و هم برای خودتون رمز درست کنید که یادتون نره (این که هر چیزی جهت کدوم کمیت بود رو میگم)
و اما فیزیک پیش :
معمولا هرفصل 2 تا سوال
در این بین 3 فصل آخر پیش 2 ( با اینکه به ظاهر حجم مطلب زیاده) به راحتی میشه یادش گرفت پس از دستش نده ، فصل نوسان هم سخت نیست سوالاتش هم روتینه 2 تا سوال هم ازش میاد ( حیفه آدم ازشون بگذره
دست کم یکیش )
پیش 1 هم که تکلیفش مشخصه (قبول دارم یکمی سخته در کل ولی معمولا سوالهای مربوط به معادله ی حرکت رو بدون دغدغه میشه جواب داد و روتینه )
در مورد اینکه چطوری باید سوالهای مربوط به روابط مثلثاتی در دینامیک و سینماتیک رو حل کرد توی یه تاپیک جداگانه مفصل توضیح خواهم داد انشاالله
موفق باشید
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
چکیده پایه تخت سیاه خوبه. ولی پیشش رو زیاد نمیپسندم خیلی. من معمولا برای جمع بندی سریع ، جزوه های خودم
( واسه بچه هایی که با خودم کلاس داشتند) و جزوه های گزینه دو رو پیشنهاد میکنم. باز هم تاکید میکنم کتاب ابزاره و ملاک موفقیت نیست. جمع بندی و تثبیت نهایی هم راه و رسم خودش رو داره ( جمع بندی و آزمون باید با هم باشه)
موفق باشی