بعد از اون قضيه حذف كردن پستا فكر نكردم كسي تو اين تاپيك شركت كنه،
ولي مرسي از بچه ها كه عقده اي نبودن....
اعتماد بنفس عالي ولي حيف كه يكم صداي فاطمه خراب بود ( البته فك كنم هول شده بود)،
ماله تكفير جان كه همه جوره خوب بود...
بعد از اون قضيه حذف كردن پستا فكر نكردم كسي تو اين تاپيك شركت كنه،
ولي مرسي از بچه ها كه عقده اي نبودن....
اعتماد بنفس عالي ولي حيف كه يكم صداي فاطمه خراب بود ( البته فك كنم هول شده بود)،
ماله تكفير جان كه همه جوره خوب بود...
سلام و خوشحالم از اینکه خوشتون اومده!
ببینید این همون چیزیه که ما ازش غافل میشیم! ممکنه خیلی ها آرزوشون این باشه ولی چند درصد ایمان دارن که به اونجا میرسن! بین آرزو و ایمان فرق داره من از شما میخوام که اینقدر خودتون رو تصور بکنید در اون مقام که باور داشته باشید و مطمئن شید که اگر یک نفر امسال قراره پزشکی قبول شه اون شما هستید!
منم وقتی تو اتاق تنهام بابام با چنان شدتی در رو باز میکنه که 2 متر میپرم هوانمیدونم ما پسرا چه خبطی کردیم که پدرا انقدر بهمون مشکوکن
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
منم وقتی تو اتاق تنهام بابام با چنان شدتی در رو باز میکنه که 2 متر میپرم هوانمیدونم ما پسرا چه خبطی کردیم که پدرا انقدر بهمون مشکوکن
![]()
به این قسمتش یک درصد هم فکر نکن!
آمار نشون میده بعد از داعش مشاوران کنکور منفور ترین چهره های هستی هستند!
یعنی از سروپور بگیری تاااا اون آقا دی وی دی فروشه صد برابر طرفدار دشمن دارن!
اصلا یک ماهیتی داره کار کنکور که مشاور و مدرس خیلی منفورن!ر منفورررر!!![/quote]
بعد داعش؟ 5-هیچ از داعش جلوءن!
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
هر2 رو دان کردم.ممنون فاطمه 1 جورایی درس زندگی داد و تکفیر مثل ی معلم سخت گیر بود که صلاح دانش آموز رو می خواست
این بود نظر من![]()
*looking for..
**in niz bogzarad
خیلی ممنون از فاطمه جان خوف بود فقط بلند تر حرف میزدی بهتر بودا
و مرسی از تکفیر بابت حرفای خوفتون
جونی نیست
انگار نوری نیست
مرسی از فاطمه عزیز که وقت گذاشتی فقط خیلی اروم حرف میزدی و فک میکنم بغض داشتی هر لحظه فک میکردم میخوای گریه کنی:-)
درمورد تاثیر دوست تو زندگی باهات موافقم ولی نه تااون حدی که بگیم دوست زندگی رو تباه میکنه هرکس مسئول کارای خودشه نباید گردن کس دیگه ای بندازه وقتی می بینی زندگیت بی هدف شده و از بودن با دوستات حس خوبی نداری و واقعا زندگیت داره بد تغییر میکنه باید بکشی کنار نباید اجازه بدی دوستات تو زندگیت تاثیر بدارن این خود ماییم که زندگیمون رو عوض میکنیم و نباید مقصرش رو کس دیگه ای بدونیم...
نه عزیز ... یه چند تست مفهومی کار کرده بودی حداقل اینو یاد میگرفتی از ظاهر حرف زوووووووود قاضی نشی .... شما از بین همه ی شباهت احتمالی که میتونه باشه، هم از دم رفتی سراغ جنسیت !! (یعنی یه لحظه با خودت فکر نکردی که ممکنه چیزی باشه و ندونی !؟!) (بین ما آدما، بیش از آنکه جنسیتمون معنا داشته باشه، اول تر از همه اونی که معنی و مفهوم ماهاست انسانیتمونه )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)