خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

Lightbulb حق شرکت در کنکور94 رو دارم؟

سلام دوستان من در کنکور سال93 شرکت کردم و در رشته اقتصاد نوبت دوم شهر خودم قبول شدم اما پس از یک ماه انصراف دادم برای ترم بهمن بر اساس سوابق تحصیلی در دانشگاه غیرانتفاعی قبول شدم و ثبت نام انجام دادم میخواستم بدونم من در صورت انصراف یا عدم انصراف از این رشته جدید قبولی در موسسه غیرانتفاعی حق شرکت و سپس انتخاب رشته در کنکور94رو دارم یا نه؟
      ممنون میشم اگه زود پاسخ بدید

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ثبت نام که مشکلی نداری سنجش چیزی نمیفهمه ولی اگه پسر باشی دیگه حق انصراف نداری. مگه اینکه انصراف بدی بعدش بری خدمت و برگردی با پایان خدمتت کنکور صبت نام کنی.
      خودت که میدونی هنگام ثبت نام بهت یه برگه میدن که ببری پلیس +10 تا بهت معافیت تحصیلی بدن. اگه پلیس +10 متوجه بشه ( که قطعا میشه و تا الان هم شده ) که قبلا انصراف دادی و الان داری دومین بار انصراف میدی بهت معافیت تحصیلی نمیده.

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SNIPER نمایش پست ها
      ثبت نام که مشکلی نداری سنجش چیزی نمیفهمه ولی اگه پسر باشی دیگه حق انصراف نداری. مگه اینکه انصراف بدی بعدش بری خدمت و برگردی با پایان خدمتت کنکور صبت نام کنی.
      خودت که میدونی هنگام ثبت نام بهت یه برگه میدن که ببری پلیس +10 تا بهت معافیت تحصیلی بدن. اگه پلیس +10 متوجه بشه ( که قطعا میشه و تا الان هم شده ) که قبلا انصراف دادی و الان داری دومین بار انصراف میدی بهت معافیت تحصیلی نمیده.
      من معافیت پزشکی دارم مشکلی از این بابت ندارم

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

پس من چه انصراف بدم و چه ندم میتونم کنکور94شرکت کنم و بعد انتخاب رشته کنم درسته؟

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

پس من چه انصراف بدم و چه ندم میتونم کنکور94شرکت کنم و بعد انتخاب رشته کنم درسته؟

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بله اگه معافیت داشته باشین هروقت دلتون خواست به هر تعداد دفعاتی که بخواین میتونین انصراف بدین و مجدد شرکت کنین.
      فقط حواستون باشه که کلا 2 بار حق دارین روزانه قبول بشین.

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بله اگه معافیت داشته باشین هروقت دلتون خواست به هر تعداد دفعاتی که بخواین میتونین انصراف بدین و مجدد شرکت کنین.
      فقط حواستون باشه که کلا 2 بار حق دارین روزانه قبول بشین.
      آهان مچکرم
      پس از الان استارت میزنم برای قبولی پرستاری روزانه

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بمون برای 95 پزشکی ایشالا.

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بمون برای 95 پزشکی ایشالا.
      پزشکی عشق میخواد من ندارم نسبت بهش

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن