سلام غیر از کتاب همایش زیست شناسی کدوم کتاب رو برای جمعبندی مناسب میدونین؟
1)چکیده زیست شناسی تخته سیاه
2)زیست شناسی در یک نگاه
3)جزوه های جمعبندی دکتر کرامت
اگر نظر دیگه ای دارین لطفا بگین
سلام غیر از کتاب همایش زیست شناسی کدوم کتاب رو برای جمعبندی مناسب میدونین؟
1)چکیده زیست شناسی تخته سیاه
2)زیست شناسی در یک نگاه
3)جزوه های جمعبندی دکتر کرامت
اگر نظر دیگه ای دارین لطفا بگین
تست های نشان دار خودمان! من کلی تست برای دوران جمع بندیم جدا کردم!![]()
لاحَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ
من غلام قمرم غیر قمر هیچ مگو
پیش من جز سخی شمع و شکر هیچ مگو
سخن رنج مگو جز سخن گنج مگو
ور از این بیخبری رنج مبر هیچ مگو
منظورتون از کتاب مهروماه همون کتاب کوچیک جیبیه.....راستش مهروماه الان اینقد کتابای جیبی و غیر جیبی داره که من موندم شماها کدوم رو میگین؟؟؟میشه اسم دقیق کتاب اندازش و قیمتش رو بگید؟؟؟؟؟؟
به نظر من زیست جمع بندی نداره باید کل زیست دوره بشه برای جمع بندی فقط باید تست هایی رو که مشکل داری رو مارک کنی نزدیکای کنکور دوباره بزنی
بابا زیاد خوبم نیس این مهروماه زرد زیست....هزار تا غلط املایی و علمی داره خودم ویرایشش کردم ......قید هاش کامل نیس...فقط جاندارنامش و ازموناش خوبن...
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
اخه اینزیست شناسی در یک نگاه کجاش جمع بندی اگه اشتباه نکنم زیست 2 و3 رو هم 500 صفهه است شنیدم زیست پیشش هم 500 صفهه است این که دیگه جمع بندی نیست n ساعت طول میکشه بخونیش. باید بگم که دکتر فرهادیان پارسال معلمم بود و باید بگم که ایشون بیشتر نون اسمش رو میخوره و گرنه هیچ چیزه خاصی غیر از چیز هایی که تو کتاب هست نگفت.تازه من جزوه های فرهادیان هم دارم و واقعا بنظرم بدرد نخورن. حیف پولی که دادم
بنظر من زیست جمع بندی تخته سیاه و زرد مهر ماه میتونه خیال ادم رو راحت کنه
کتاب کمک آموزشی برای جمع بندی شاید چندان مناسب نباشه...به نظر من:
کتاب درسی مو به مو+خلاصه نویسی و تست های نشان دار
A SONG OF ICE AND FIRE
خوندن چکیده ی زیست شناسی برای آزمون ها مفید هست و میشه با درسنامه هاش تست بزنی یا فقط برای جمع بندی خوبه؟؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)