بنده هم با مهر وماه موافقم , همون کتابی که دوستمون چند پست قبل ترعکسش رو توی پستشون گزاشتن.
بنده هم با مهر وماه موافقم , همون کتابی که دوستمون چند پست قبل ترعکسش رو توی پستشون گزاشتن.
ویرایش توسط yaghma : 14 بهمن 1393 در ساعت 22:38
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
اولا کتاب زیست جمع بندی مهروماه اصلا کتاب خوبی نیست .دوما زیست ، جمع بندی نداره باید قوی خونده باشید خواستید دوره کنید فقط کتاب درسیو بزارید جلوتون ورق زدید همه مطالب اون صفحه بیاد تو ذهنتون.سوما همایش دریافت درسته زیاده ولی از همه کامل تره.
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
اولا کتاب زیست جمع بندی مهروماه اصلا کتاب خوبی نیست .دوما زیست ، جمع بندی نداره باید قوی خونده باشید خواستید دوره کنید فقط کتاب درسیو بزارید جلوتون ورق زدید همه مطالب اون صفحه بیاد تو ذهنتون.سوما همایش دریافت درسته زیاده ولی از همه کامل تره.
اون کتاب جمع بندی مهروماه واس جم بندی خوب نیس !چون کتاب جم بندی ینی ی کتابی ک بتونی سری مرور کنی ! ولی این کتاب موضوعاتو پراکنده کرده و به چن دسته تقسیم کرده خود این ک بخوای هر کدوم از موضوعات مورد نظرو پیدا کنی کلی وقت میگیره ازت !!
کتابش خوبه واس نکته برداری ازش !!
همایش پایه و پیش هم واس جمع بندی نزدیک کنکور هم واس طول سال خوبه !!
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
البته قرار معجزه زیست شناسی چاپ شه ! باید ببینیم اون چ جور کتابیه !
احتمال داره کتاب خوب و قوی باش
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
ب نظر من جمع بندی خوب پاسخنامه ی تستاس !!
چون پاسخنامه ب صورت نکته ای و مرورش سریع !! ینی همون پاسخنامه هارو ی مروری بکنی انگار کل درسو ی بار خوندی ب علاوه این که نکات درست و اشتباهو میبینی ولی کتاب طوری ک ب چالشت نمیکشه !!
من خودم تو فصل 8 شیمی پیش ک خونده بودم ( البته پارسال ) بعد چن وقت پاسخنامخ تستای کتابمو خوندم از رو یک کتاب دیگ اکثر تستاشو زدم ( ک تستاش فرق کنه )! فصل 1 سوم هم همیطور !!
کتابای جمع بندی هر کاری بکنی ی جاهایی کم توجهی شده ی جاهایی خیلی درگیر شده !! موقع درس خوندن بیشتر اکتفا میکنی ب روخوانی تا درک مفاهیم
ولی باز همایش تو کتاب جمع بندی فعلا بهتر !
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)