جوونی چیه بابا باید کل زندگیت بشه . حتی بعضی جاها از زندگیت هم باید مهم تر باشه برات کارت . شب ساعت 3 خوابیدی تو خونه ات زنگ میزنن باید پاشی بری بیمارستان
ببین هیچ آلترناتیوی باقی نونده حداقل برای بعضی ها واقعا تنهاترین مسیره این
ینی بقیه جاها هم واقعا خوب نیست . حال هیشکی خوب نیست .
تو بقیه جاها هم ما نوک قله رو میبینیم و سختی هایی که باید تحمل کرد رو نمیبینیم که . مثلا یکیش مهاجرت / مهندس کامپیوتری که پروژه فریلنس میده / اونیکه روزمه سنگین و تحقیقاتی داره و اپلای میکنه / همشون انرژی میخواد + هزینه
هیچ چیزی آسون به دست نمیاد .
بعضی ها هم واقعا معلوم نیس چی میزنن . جامعه رو دیدن هاا ولی خوب ندیدن
تاجر شدن؟؟؟
ماذا فاذا ؟
من هم میشناسم ها تجاری که ملیاردر ان ولی بخوای تاجر بشی الآن تقریبا اگر سرمایه اولیه خوبی داشته باشی چندین سال طول میکشه تا بتونی رابطه تجاری و افرادی رو که میخوای رو به دست بیاری . تازه اگر سرمایه اولیه کافی داشته باشی . که اکثرا ندارن .
پزشکی مسیریه که طرف هیچ آپشن دیگری نداره و سرمایه ای هم نداره و پدر و مادر هم سرمایه ای ندارن و عمو و دایی هم کارخونه ای نداره بزاره سر کار و .... و باید بین تحصیل و یا کارگری یکی رو انتخاب کنی
ولی طرف جنگنده است و تا تهش میخواد بره میاد این مسیر و 15 سال وقت میزاره و در نهایت هم میرسه به زندگی خوبی که انتظارش رو داره . زندگی خوب ها نگفتم مرفه و شاهانه از بدو ورود
بعدش باید کار کنی و کار کنی تا پیشرفت کنی تو شغل ات که این هم بستگی به مهارت های پول در اوردنت داره
اگر آپشن دیگری دارید اون رو امتحان کنید حتما .و این مسیر نیایید
من خودم بین یک کارگر معترض به وضع موجود و پزشک معترض به وضع موجود . پزشک نالان رو انتخاب میکنم