خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 6 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 77
    1. Top | #46
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      ب نظر من...طی تحقیقایی ک کردم!!!😆
      مغز و اعصاب ساعتی 175هزار درامدشه بعد قلب و بعد هی کمتر و کمتر زنان ساعتی60تومن و....
      مغز واعصاب دورش 3ساله!!ی سال بیشتر از بقیه رشته هاس درسشم سخت تره.برا همین متفاضیش کمتره.دلیل بر بی درامدیش نیست!و اما رشته ی پوست و چشم و اینا ک مثال میزنین قبولیش سخت تره.بازم دلیل بر پردرامد بودنشون نیست.پر درامد هستن ولی نسبت ب مغز و اعصاب نه،اکثرا میرن پوست چون رشته راحت و با کلاس و کم استرسیه.با جون ادما سر ک کار نداری.واسه همین متقاضیش بیشتره.ولی ی جراح مغز واعصاب 3 ساعت بیشتر جراحی کنه میتونه 10.15تومن بیشتر دراره.ی دندون پزشک یا یه متخصص چشم یا همون پوست یا زنان کدومشون انقد درامد دارن؟
      ولی اینم باز قبول دارم یکی نوشته ک اکثرا تا دکترای قدیمی و باسابقه هست پیش جدید نمیرن.خودم مثلا عمل قلب داشته باشم میرم بهترین دکتر نمیرم پیش ی تازه وارد.یا مردم شهرستانم میرن مرکز استان معمولا .پس شهرستان واسه قلب و مغز واعصاب زیاد جالب نیست!!!اگرم پزشکی این رشته ها بری باید واقعاااا با سواد باشی و خودتم اسمو رسمی در کنی و واسه خودت تبلیغ کنی و کاری کنی بقیم تبلیغتو کنن

2. Top | #47
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      بچه ها جراحی مغزو اعصاب جدا از تخصص مغزواعصاب هست و طول دوره جراحی بعضا به 7 سال میکشه
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

3. Top | #48
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      توروخدا تو چ فکرایی هستین
      ملت سی سال پیش درس خوندن والا تو فکر درامد نبودن کدوم بهتره بیشتره

جالبه واقعا

4. Top | #49
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      راديولوژي فك و صورت چطوره؟ اونم مثل راديولوژي رشته پرطرفدار و پر درامدي هست؟

5. Top | #50
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      شما هر چی رو بخوای توش موفق میشی و میلیاردر بشرط علاقه چ بزشکی چ غیر بزشکی

6. Top | #51
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      درآمد در حوزه فناوري بسيار بالاست بهتره نرم افزار و كامپيوتر بريد.

اگر درآمد صرف مد نظره كه پزشكي خوندن احمقانه ترين كار ممكنه بريد mba و در شغل هاي مديريتي معناي درآمد واقعي رو بچشيد.

اگر بازم درآمد ميخوايد مهندسي نفت تو شركتايي مثل رويال داچشل درآمد بالاست.

درآمد بالا ميخوايد ادبيات چيني و ژاپني بخصوص چيني كه مدام با سفير ها و مقامات در سفريد و در آمد ميليوني سه رقمي داريد.

درآمد بالا ميخوايد تو رشته هنر استايليست يا طراح بشيد،
      تو شو روماي خصوصي تهران مانتو داريم ٥ ميليون برند طراح كه نمونه اسم ميبرم ماندي مُد.

درآمد بالا ميخوايد حقوق و وكالت بخصوص وكلاي ارشد شركت ها كه درآمد هاي فوق نجومي دارن بماند كه قضات، دادستان ها و رؤساي دادگستري درآمد هاي بالايي دارن و البته دفترخونه ها.

درآمد بالا ميخوايد مهندسي معماري تو تهران افرادي مانند مهندس دليري درآمدهايي دارن كه سهامداران عمده بيمارستاناي دي و بهمن تو خوابشونم نمي بينن!

درآمد ميخوايد علوم آزمايشگاهي در رشته دكتري با يك آزمايشگاه و صرف امضاي چند صد برگه آزمايش انواع و اقسام چند صد ميليون در آمد دارن.

درآمد ميخوايد هنرستان مهندسي فرش تو حراجي هاي تهران فرش هاي چند صد ميليوني كارشناسي مي كنن و تو صادرات و وريفيكيشن فرس هاي صادراتي كلي حق الزحمه دريافت مي كنن.

اگر عرضه داشته باشي تو هر فيلدي موفقي
      من واقعا كم كم دارم به كلي از انجمن اومدن پشيمون ميشم!!!

پي نوشت: پدر من پزشك هست، يكبار تابحال نديدم چنين صحبتي از بدو تولدم پيش بياد كه درآمد پدر من بيشتره يا فلان متخصص و...
      اونوقت كسي كه هنوز رنگ كنكور تجربي رو نديده شروع كرده داره چرتكه مي ندازه!!!

#بايد_خون_گريست

7. Top | #52
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      عجب سوالی!!!!!!!1

8. Top | #53
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      درآمد یه جراح مغز اعصاب معمولیش 100 میلیون به بالا ولی خط پایین بخونید
      هفت سال عمومی دوسال طرح بعد اگه تخصص قبول شی هفت سال دوباره بعد 3 سال منطقه محروم یا شش سال کار در بیمارستان نظامی
      19 سال یا 23 سال درامد متوسط
      درامد دندون پزشک متخصص خیلی توان بدنی بالای میخواد 40 میلیون در بهترین حالت
      شش سال عشق و صفا دو سال طرح پنج سال تخصص فک و صورت سه سال منطقه محروم یا شش سال کار در بیمارستان نظامی
      16 سال یا سال19

9. Top | #54
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بستگي به خود فرد داره
      منخصص مغز و اعصاب بيشتر دارمد داره ولي خوب طبيعتا از پزشكي هم هر كسي نميشه منخصص مغز و اعصاب

10. Top | #55
      mmn
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      پزشکان کانادایی به افزایش دستمزدهایشان اعتراض کردند؛ پول را صرف بهبود خدمات کنید

بیش از 500 پزشک در کانادا در نامه‌ای به افزایش دستمزدهایشان اعتراض کرده و خواستار صرف این پول برای بهبود خدمات‌دهی به بیمارانشان شده‌اند.
      به گزارش فارس، در کانادا بیش از 500 پزشک و کارآموز دوره پزشکی، به همراه بیش از 150 دانشجوی این رشته، با امضای نامه‌ای به افزایش دستمزدهایشان اعتراض کردند.
      در این نامه آمده است: «ما پزشکان استان کِبِک که به نظام دولتی قدرتمند اعتقاد داریم به افزایش‌های اخیر در دستمزدهایمان که اتحادیه‌های پزشکی‌مان بر سر آن مذاکره کرده‌اند معترضیم.»
      به نوشته سی‌ان‌بی‌سی، این گروه خاطرنشان کرده‌اند این موضوع که افزایش حقوق آنها در زمانی صورت می‌گیرد که پرستاران و بیمارانشان با مشکلات مواجهند، آنها را آزرده خاطر می‌کند.
      در این نامه آمده است: «آنچه افزایش دستمزدها را شوک‌آورتر می‌کند این است که پرستاران، منشی‌ها و سایر پرسنل ما با شرایط کاری بسیار دشوار مواجهند و بیماران ما به دلیل کاهش‌های صورت گرفته در بودجه‌ها طی سال‌های اخیر و تجمیع قدرت در وزارت بهداشت از دسترسی به خدمات مورد نیاز محروم مانده‌اند.»
      این نامه می‌افزاید: «ظاهراً تنها چیزی که در برابر این قطع بودجه‌ها مصون مانده پاداش‌های پرداختی به ما است.»
      امضاکنندگان که این نامه که 213 پزشک عمومی، 184 متخصص، 149 کارورز دوره پزشکی و 162 دانشجوی پزشکی را شامل می‌شوند خواسته‌اند این پول به نظام بهداشت و سلامت کانادا برگردانده شود.

پ.ن: انسانم آرزوست

11. Top | #56
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      درآمد کانادا بالای ۱۰۰k
      در آمد اینجا ۳۰-۴۰تومن

------
      البته کانادا ضمن تحصیل خیلی روی شرافتمندی و مسئولیت پذیری پزشکاش تاکید داره
      ویرایش توسط Mamad_6xlarge : 17 اسفند 1396 در ساعت 17:44

12. Top | #57
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      😂😂فقط پول واقعا متاسفم برای اینجور افراد ...جون آدما شده باز😏

13. Top | #58
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط eli94 نمایش پست ها
      اگه تخصص فک و صورت باشه یکی از میلیاردارای آینده ای...از اون یکی تخصص اطلاع ندارم..ولی پسرعمه ی من 35 سالشه متخصص فک و صورته...اینکه بگم یک سوم تهرانو داره میخره اغراق نیست...فوق العاده پولدار.. اصن یه چی میگم یه چی میشنوی..الانم با خانومش چنروز رفته امریکا...خانومشم متخصص پروتزه..درامدش نصف شوهرشم نیست..بجز فک وصورت هیچ تخصص دیگه ای بدرد نمیخوره تو دندونپزشکی..
      یادش به خیرسال93

14. Top | #59
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Afsoon_chashman نمایش پست ها
      ب نظر من...طی تحقیقایی ک کردم!!!
      مغز و اعصاب ساعتی 175هزار درامدشه بعد قلب و بعد هی کمتر و کمتر زنان ساعتی60تومن و....
      مغز واعصاب دورش 3ساله!!ی سال بیشتر از بقیه رشته هاس درسشم سخت تره.برا همین متفاضیش کمتره.دلیل بر بی درامدیش نیست!و اما رشته ی پوست و چشم و اینا ک مثال میزنین قبولیش سخت تره.بازم دلیل بر پردرامد بودنشون نیست.پر درامد هستن ولی نسبت ب مغز و اعصاب نه،اکثرا میرن پوست چون رشته راحت و با کلاس و کم استرسیه.با جون ادما سر ک کار نداری.واسه همین متقاضیش بیشتره.ولی ی جراح مغز واعصاب 3 ساعت بیشتر جراحی کنه میتونه 10.15تومن بیشتر دراره.ی دندون پزشک یا یه متخصص چشم یا همون پوست یا زنان کدومشون انقد درامد دارن؟
      ولی اینم باز قبول دارم یکی نوشته ک اکثرا تا دکترای قدیمی و باسابقه هست پیش جدید نمیرن.خودم مثلا عمل قلب داشته باشم میرم بهترین دکتر نمیرم پیش ی تازه وارد.یا مردم شهرستانم میرن مرکز استان معمولا .پس شهرستان واسه قلب و مغز واعصاب زیاد جالب نیست!!!اگرم پزشکی این رشته ها بری باید واقعاااا با سواد باشی و خودتم اسمو رسمی در کنی و واسه خودت تبلیغ کنی و کاری کنی بقیم تبلیغتو کنن
      نه بابا بعد بیست سال دونفر زن وشوهر چقدر پولدار میشن
      بی خود نیست همه میخوان پزشک بشن

15. Top | #60
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      سلام
      دوست عزیز وقتی به اون درامد نون تو روغنی میرسی که دیگه چیزی برات نمونده .... اصولا بچه پزشک شدن خوبه نه پزشک شدن .

اصلا مقوله تولید ثروت چه ربطی به نوع رشته داره؟ من کلی پزشک متخصص می شناسم که یک دهم یه پزشک عمومی درآمد ندارن. افرادی رو می شناسم که دیپلم ندارن ولی کلی دکتر داروساز تو داروخونه های این افراد مشغول به کارن. دوست کارخونه داری رو می شناسم که دیپلم داره ولی صدتا مهندس با مدرک دکترا دارن واسه اش کار می کنن. توانایی در ایجاد بازار به مهارتهای دیگه ای جز نوع رشته تحصیلی وابسته اس مثل ذهن منعطف و خلاق، مثل هوش اجتماعي بالا، مثل شناخت خودمون و احساسات و نيازهامون، مثل آگاهي از مرزها و محدوديت هامون، پس لطفا بازار كار رو تبدیل به بهانه اي براي پزشک شدن نکنید .
      این نشدنا امونمو بریده

صفحه 4 از 6 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)