خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 77
    1. Top | #16
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سونوگرافی در رادیولوژی انجام نمیشه البته. را
      ===
      همونطور که دوست خوبمون اشاره کردن ترتیب درآمد ( و بالتبع ترتیب قبول شدن در آزمون رزیدنتی ) ایناست:

رادیولوژی = فقط رتبه های زیر 120
      چشم - فقط رتبه های زیر 200
      پوست: رتبه های زیر 350

رشته های بعد از اینا دقیق نمیشه گفت. رشته هایی مثل زنان = قلب - پاتولوژی - ارتوپدی هم پردرآمد هستن. رشته مغز و اعصاب به هیچ وجه جز< رشته های پردرآمد نیست رشته جراحی مغز و اعصاب هم همینطور. رشته جراحی عمومی هم همینطور. اخیرا رشته اعصاب و روان هم به سمت رشته های پردرآمد حرکت کرده.

رشته های جراحی درسته که همتون جراح های میلیاردر میشناسین ولی دلیل نمیشه رشته های جراحی عمومی - جراحی مغز و اعصاب جزء رشته های پردرآمد باشن. من جراح میشناسم که فوق تخصص جراحی توراکس هست ( یکی از حیاتی ترین و ضروری ترین فیلد های جراحی ) ولی الان که 45 سالش شده تازه تونسته خونه بخره. رفت درس خوند شد دکتر دید که دکتر همه جا پر شده و به دکترچیزی نمیدن. مجبور شد متخصص بشه که برای متخصص شدن 24 ساعته وقتش رو گذاشت روی درس طوری که زنش ازش طلاق گرفت بعد شد جراج. اینبار دید که به جراح عمومی هیچی نمیدن چون هر شهری تعدادی جراح خوب داره که اسم در کردن و با همه کادر بیمارستان ها و بقیه پزشکا باندبازی کردن و همه مریض ها به سمت اونا میرن. بعد مجبور شد بره فوق تخصص بشه و الان شده فوق تخصص. ولی هنوز درآمد خوبی نداره و منتظره که دوتا جراح خوب که توش شهرمون هستن از دنیا برن تا مریض ها بیان پیش ایشون !

هرکی الان پزشک بشه تازه بدبختیهاش شروع میشه. به عنوان پزشک عمومی که نمیشه کار کرد ( شیفت 14 ساعته با حقوق زیر دو میلیون تومن !! ) اگه هم متخصص بشه یا باید تو شهرهای بزرگ کار کنه یا شهرهای کوچیک.
      شهرهای بزرگ: همه رشته ها اشباع شدن حتی از هاروارد هم متخصص فارغ التحصیل بشه بیاد توی یه شهر بزرگ، بازم نمیتونه با اون پزشکایی که سال هاست همه مریضا رو به خ ودشون اختصاص دادن رقابت کنه.
      شهرهای کوچیک: بیشتر مردم این شهرها به پزشکان شهرشون اعتماد ندارن و برای درمان به مرکز استان میرن !

فقط باید رشته هایی مثل چشم و پوست و رادیولوژی و پیاتولوژی و ... بخونی تا درآمدت تضمین باشه.

لازم به ذکر است که آزمون رزیدنتی مثل کنکور سراسری نیست که با رتبه 2500 بیای بهترین رشته رو بخونی. کل ظرفیت آزمون رزیدنتی زیر 2250 هست ( آمار پارسال ) از این بین حدود 1500 نفرش شامل رشته های کم درآمد مثل طب کار و طب سالمندی و متخصص اطفال و داخلی و عفونی و ... هستن که خیلی از پذیرفته شده هاشون اصلا ثبت نام نمیکنن و میمونن برای سال های بعد که رشته بهتر قبول بشن. رقبای شما هم در این آزمون کسایی هستن که بعضی هاشون بالا 10 سال تجربه این آزمون رو دارن !

2. Top | #17
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      جراح چشم و متخصص رادیولوژی که الان میلیاردی پول در میارن مخصوصا رادیولوژی
      البته همه ی متخصص های رادیولوژی اینقدر پول در نمیارن
      من مطب یکی رفتم تابستون داشت مگس کیش میکرد

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SNIPER نمایش پست ها
      سونوگرافی در رادیولوژی انجام نمیشه البته. را
      ===
      همونطور که دوست خوبمون اشاره کردن ترتیب درآمد ( و بالتبع ترتیب قبول شدن در آزمون رزیدنتی ) ایناست:

رادیولوژی = فقط رتبه های زیر 120
      چشم - فقط رتبه های زیر 200
      پوست: رتبه های زیر 350

رشته های بعد از اینا دقیق نمیشه گفت. رشته هایی مثل زنان = قلب - پاتولوژی - ارتوپدی هم پردرآمد هستن. رشته مغز و اعصاب به هیچ وجه جز< رشته های پردرآمد نیست رشته جراحی مغز و اعصاب هم همینطور. رشته جراحی عمومی هم همینطور. اخیرا رشته اعصاب و روان هم به سمت رشته های پردرآمد حرکت کرده.

رشته های جراحی درسته که همتون جراح های میلیاردر میشناسین ولی دلیل نمیشه رشته های جراحی عمومی - جراحی مغز و اعصاب جزء رشته های پردرآمد باشن. من جراح میشناسم که فوق تخصص جراحی توراکس هست ( یکی از حیاتی ترین و ضروری ترین فیلد های جراحی ) ولی الان که 45 سالش شده تازه تونسته خونه بخره. رفت درس خوند شد دکتر دید که دکتر همه جا پر شده و به دکترچیزی نمیدن. مجبور شد متخصص بشه که برای متخصص شدن 24 ساعته وقتش رو گذاشت روی درس طوری که زنش ازش طلاق گرفت بعد شد جراج. اینبار دید که به جراح عمومی هیچی نمیدن چون هر شهری تعدادی جراح خوب داره که اسم در کردن و با همه کادر بیمارستان ها و بقیه پزشکا باندبازی کردن و همه مریض ها به سمت اونا میرن. بعد مجبور شد بره فوق تخصص بشه و الان شده فوق تخصص. ولی هنوز درآمد خوبی نداره و منتظره که دوتا جراح خوب که توش شهرمون هستن از دنیا برن تا مریض ها بیان پیش ایشون !

هرکی الان پزشک بشه تازه بدبختیهاش شروع میشه. به عنوان پزشک عمومی که نمیشه کار کرد ( شیفت 14 ساعته با حقوق زیر دو میلیون تومن !! ) اگه هم متخصص بشه یا باید تو شهرهای بزرگ کار کنه یا شهرهای کوچیک.
      شهرهای بزرگ: همه رشته ها اشباع شدن حتی از هاروارد هم متخصص فارغ التحصیل بشه بیاد توی یه شهر بزرگ، بازم نمیتونه با اون پزشکایی که سال هاست همه مریضا رو به خ ودشون اختصاص دادن رقابت کنه.
      شهرهای کوچیک: بیشتر مردم این شهرها به پزشکان شهرشون اعتماد ندارن و برای درمان به مرکز استان میرن !

فقط باید رشته هایی مثل چشم و پوست و رادیولوژی و پیاتولوژی و ... بخونی تا درآمدت تضمین باشه.

لازم به ذکر است که آزمون رزیدنتی مثل کنکور سراسری نیست که با رتبه 2500 بیای بهترین رشته رو بخونی. کل ظرفیت آزمون رزیدنتی زیر 2250 هست ( آمار پارسال ) از این بین حدود 1500 نفرش شامل رشته های کم درآمد مثل طب کار و طب سالمندی و متخصص اطفال و داخلی و عفونی و ... هستن که خیلی از پذیرفته شده هاشون اصلا ثبت نام نمیکنن و میمونن برای سال های بعد که رشته بهتر قبول بشن. رقبای شما هم در این آزمون کسایی هستن که بعضی هاشون بالا 10 سال تجربه این آزمون رو دارن !
      اول اینکه پزشکی عمومی حقوقی زیر2 تومن؟!!!!!!!!!!!! قبول ندارم...
      دوم اون داستان فوق تخصص و اینکه منتظر دوتا از جراح های شهرشون بمیرن تا مریضا بیان سمتش!!! اینم قبول ندارم!!!!!!!! چون دکتر باید خودش کارش خوب باشه تا معروف بشه...خودت کار بلد نباشی یه نفر بیاد پیشت ناراضی بره، بعد یه نفر بخواد بیاد پیشت میگه نری پیشش هااااااااا....من رفتم اینجوری بدترم کرد!!
      هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
      از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
      حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
      بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
      درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
      درد تنها شدن نیســــــت..............

4. Top | #19
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohamadj07 نمایش پست ها
      اول اینکه پزشکی عمومی حقوقی زیر2 تومن؟!!!!!!!!!!!! قبول ندارم...
      دوم اون داستان فوق تخصص و اینکه منتظر دوتا از جراح های شهرشون بمیرن تا مریضا بیان سمتش!!! اینم قبول ندارم!!!!!!!! چون دکتر باید خودش کارش خوب باشه تا معروف بشه...خودت کار بلد نباشی یه نفر بیاد پیشت ناراضی بره، بعد یه نفر بخواد بیاد پیشت میگه نری پیشش هااااااااا....من رفتم اینجوری بدترم کرد!!
      منم قبول ندارم که هیچی از عربی و ادبیات بلد نیستم و کنکور قرار نیست گند بزنم ! قبول نمیکنم که پول ندارم مامشین بخرم ! قبول ندارم که آیپد ندارم !
      دوست عزیز متاسفانه قبول داشتن یا نداشتن شما مطرح نیست. خود وزیر بهداشت 2 سال پیش گفت که بالای 50 هزار پزشک بیکار داریم. تازه ایشون پزشکانی که در طرح بودن رو هم شاغل حساب کرده بود. به نظر شما اگه حقوق درست حسابی بهشون میدادن اینا بیکار بودن ؟؟
      ثانیا شما فرض کن کارت خوب بودن رو هم رد کرده اصلا نفس مسیحایی شفا بخش داری. وقتی 98% مریض های شهر میرن پیش یکی دوتا دکتر که سال هاست اسم درکردن، کسی هم به جز هاشیه نشین ها و بی بضاعت ها نمیاد پیش شما، اونوقت چطور میتونی خوب بودن کارت رو به مردم ارائه بدی؟؟ تو مملکتی داری زندگی میکنی که بیمار قلبی حاضره 4 ماه توی نوبت بمونه تا بتونه بره پیش اون دکتری که همه تعریفش میکنن ! در صورتی که اگه الان بره پیش یه دکتر دیگه و درمان رو شروع کنه تا پایان همین چهار ماه درمان شده !
      شما برای بیمار دارو تجویز میکنی و بیمار میره داروخونه تا دارو رو بگیره میبینه ورقی 2500 تومن هست میگه که خیلی گرونه نباید این قیمت باشه ( در صورتی که یه پیتزا رو میخره 15 تومن ) بعد به همین خاطر داروی مشابه ایرانیش رو میگیره بعد اون طوری که شما برنامه ریزی کردی درمان نمیشه و میره همه جا میگه که فلانی دکتر خوبی نیست ! در صورتی که اگه یکی از این دکترای گردن کلفت باشی اصلا داروخونه جرات نمیکنه به مریض بگه بیا مشابهش شرو بگیر.

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      من بیمارستان کار میکنم هیچ پزشک عمومی زیر 5میلیون پول در نمیاره خیالتون راحت باشه .

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      من بیمارستان کار میکنم هیچ پزشک عمومی زیر 5میلیون پول در نمیاره خیالتون راحت باشه .
      پزشک عمومی؟یا تخصص؟؟
      ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand

فعال عرصه ی رسانه

مدرس سواد فضای مجازی

7. Top | #22
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اونوقت همه پزشکان عمومی هم حق دارن بیان توی اون بیمارستان کار کنن؟؟
      بالای 50 هزار پزشک بیکار که درآمد پزشکشیون صفر هست هست هم کاش خبر داشتن که پزشک عمومی درآمدش 5 میلیونه و میرفتن کار میکردن بیکار نمیموندن.

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط fateme.karaj نمایش پست ها
      پزشک عمومی؟یا تخصص؟؟
      اینا همش حرفه بابا. پزشک عمومی استخدام رسمی حتی کارانه هم بالا بگیره بازم 5 میلیون نمیشه.
      همسایه مغازه خودم پزشک عمومی هست از فروردین داره میخونه برای رزیدنتی. میگفت بیمارستان فاطمی اردبیل بهش 1800 میدادن.

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      این همه تو روزنامه ها میزنه به پزشک عمومی نیازمندیم...

اونوقت همه پزشکان عمومی هم حق دارن بیان توی اون بیمارستان کار کنن؟؟
      بالای 50 هزار پزشک بیکار که درآمد پزشکشیون صفر هست هست هم کاش خبر داشتن که پزشک عمومی درآمدش 5 میلیونه و میرفتن کار میکردن بیکار نمیموندن.

اینا همش حرفه بابا. پزشک عمومی استخدام رسمی حتی کارانه هم بالا بگیره بازم 5 میلیون نمیشه.
      همسایه مغازه خودم پزشک عمومی هست از فروردین داره میخونه برای رزیدنتی. میگفت بیمارستان فاطمی اردبیل بهش 1800 میدادن.
      الهی بمیرم..این همه درس میخونن آخر 1 و800؟؟
      ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand

فعال عرصه ی رسانه

مدرس سواد فضای مجازی

9. Top | #24
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fateme.karaj نمایش پست ها
      این همه تو روزنامه ها میزنه به پزشک عمومی نیازمندیم...

الهی بمیرم..این همه درس میخونن آخر 1 و800؟؟
      مهندس کشاورزی هم توی روزنامه ها بیشتر از پزشک عمومی به چشم میخوره ولی حتما یه دلیلی هست که 100 هزار مهندس کشاورزش بیکار داریم.
      البته شهرای خیلی بزرگ توی اورژان بیمارستانی که دوتا پزشک عمومی بیشتر نداشته باشه شاید بشه همچین درآمدی داشت.
      ولی اون چیزی که مشخصه اینه که همچین شرایطی برای 50 هزار پزشک بیکار فراهم نبوده که بیکار موندن.

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      برادر من چرا بحث الکی میکنی .شما رشتت مدیریت بازرگانیه من تو شاخه پزشکیم فیش حقوقی پزشکارو هر ماه دارم میبینم پزشکهای عمومی زیر 5 میلیون حقوق نمیگرن

برادر من چرا بحث الکی میکنی .شما رشتت مدیریت بازرگانیه من تو شاخه پزشکیم فیش حقوقی پزشکارو هر ماه دارم میبینم پزشکهای عمومی زیر 5 میلیون حقوق نمیگرن

مهندس کشاورزی هم توی روزنامه ها بیشتر از پزشک عمومی به چشم میخوره ولی حتما یه دلیلی هست که 100 هزار مهندس کشاورزش بیکار داریم.
      البته شهرای خیلی بزرگ توی اورژان بیمارستانی که دوتا پزشک عمومی بیشتر نداشته باشه شاید بشه همچین درآمدی داشت.
      ولی اون چیزی که مشخصه اینه که همچین شرایطی برای 50 هزار پزشک بیکار فراهم نبوده که بیکار موندن.
      پزشک بی سواد بیکاره.اکثرا میرن دانشگاه تفریح به جای درس میان بیرون میبینن هیچی بلد نیستن معلومه بیکار میمونن پزشک خوب بیکار نمیمونه .

11. Top | #26
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من به تخصص زنان علاقه دارم یعنی درامدش کمه؟
      حسبنا الله و نعم الوکیل

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات

پزشک بی سواد بیکاره.اکثرا میرن دانشگاه تفریح به جای درس میان بیرون میبینن هیچی بلد نیستن معلومه بیکار میمونن پزشک خوب بیکار نمیمونه .

قبولت دارم...اقوام خودم داره دولتی عمران میخونه ولی هیچی بارش نیس ولی یکی از دوستاش دانشگاه ازاد عمران خوند خیلی عالی درسشو خوند الان بندرعباس دفتر مهندسی داره و ماشین میاد درمغازه پول میریزه پشت وانت میبره بانک.....
      رفیق خودم بنا ب دلایلی درسو ول کرد گفت اینده نداره رفت ور دست ی دندونساز.دندونسازه مدرک نداره!!!!!!!!!تجربی هس ولی جوری کارش میگرده ک داره تو شیراز مجتمع مسکونی میسازه و کلا سرمایه گذاری میکنه....
      مهم مدرک نیس مدرکو میشه بخری مهم اینه ک علمشو داشته باشی بتونی از اون چیزی ک یاد گرفتی استفاده کنی...دندونپزشک هس تو شهرما میاد از وسایل نامرغوب استفاده میکنه خیلی مشتری داشت همش پرید.....همش برمیگرده ب خود ادم

13. Top | #28
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      رشته ای که الان دارم میخونم مدیریت هست عزیز. ثانیا نمیخونمش فقط رفتم دانشگاه که گواهی اشتغال به تحصیل داشته باشم و بتونم خودم رو بیمه کنم. شما از کجا میدونی قبلا چی خوندم و کجا کار کردم ؟
      عزیز نمیگم اون پزشکی که میگین وجود نداره. وجود داره ولی بین ده هزار پزشک یه نفر رو با اون شرایط میشه پیدا کرد. اگه همه میتونن اون شرایط رو داشته باشن چطور این همه پزشک بیکار داریم؟ تعداد مهندسای عمران + آی تی + نرم افزار + برق رو باهم جمع کنی به اندازه پزشکا نمیشه. از بین 50 هزار پزشک بیکار یکیشون یعنی پزشک خوب نیست؟ اونوقت این پزشکایی که توی اورژانس استخدام شدن همشون پزشک خوبن؟؟ نه زیز طرف آشنا داشته رفته استخدام رسمی شده. این پزشکای بیکار به جز طرح توی مناطق محروم اصلا توی شهر خودشون بهشون فرصت کار نرسیده که کسی بفهمه پزشک خوب هستن یا نه.
      این همه یوزر های سایت پارس مدیک همشون مشتری من هستن ازم داروی تقویتی و افزایش تمرکز میخرن برای آزمون رزیدنتی. آمار تک تکشون تو دستمه. طرف فارغ التحصیل شهید بهشتیه میگه ا گه حقوق درست حسابی بدن به جای آزمون میرم کار کنم.

نقل قول نوشته اصلی توسط Fa¡ryTale نمایش پست ها
      من به تخصص زنان علاقه دارم یعنی درامدش کمه؟
      نه کم نیست. ولی شهرای خیلی بزرگ اشباع شده.
      ضمنا خود تخصص زنان 4 سال هست اگر هم تخصص بخونی دو برابر طول دوره ای که داری باید بری طرح. ( تازه داره اجرا میشه این قانون ) شما حساب کنی میبینی 38 سالت شده تازه حق داری برگردی شهر خودت مطب بزنی.

خود مسئولین دارن اقرار میکنن که انقدر پزشک بیکار داریم. یکی از جذر میگیره عدد 12 هزار رو میده یکی تقسیم بر سه میکنه میگه 40 هزار یکی زیاد دستکاری نمیکنه میگه 95 هزار.
      خود مسئولین میگن که پزشک غیر طرحی با پایه حقوق 600 تومن داریم. ( دیگه حساب اون نسخه هایی که مهر زده رو هم بکنیم فوق فوقش بشه حقوقش 1500 )

اینا همشون کشک هستن چون یکی از عزیزان رشته گرایش پزشکی هست فیش حقوقی تک تک پزشکان کشور رو در بیمارستان مشاهده کرده و دیده که هیچکدوم زیر 5 میلیون نیستند

===========

کد خبر: ۴۲۸۲۲۲

تاریخ انتشار:
      ۰۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۰
      -
      23 August 2014
      روز اول شهریور زادروز بوعلی سینا، بهانه خوبی است برای قدردانی از جامعه پزشکی و البته پرداختن به مشکلات این قشر که برخی از آنها در کمال ناباوری در زیر خط فقر به سر می‌برند.

به گزارش ایران، شاید پزشکی یکی از رشته‌هایی است که به آرزوی بیشتر جوانان در حال تحصیل تبدیل شده است. داشتن خانه آنچنانی و ماشین مدل بالای خارجی و سفرهای خارج از کشور آینده‌ای است که اغلب جوانان با رسیدن به آرزوی پزشکی آن را دست یافتنی می‌بینند. غافل از اینکه حرف و حدیث‌هایی که درباره وضعیت معیشت این قشر زده می‌شود کمی دور از این است. در حال حاضر بین 8 تا 12 هزار پزشک جوان کشور بیکار هستند یا به خاطر نبود شغلی در این زمینه مجبور شده‌اند به فعالیت‌های دیگری رو بیاورند.

هر چند هستند پزشکان انگشت شماری که توانسته‌اند گوی سبقت را از دیگر همکارانشان بربایند و دریافتی روزانه‌شان برابری کند با حقوق چند ماه یک پزشک عمومی که در بیمارستانی دولتی مشغول خدمت است.

پزشکانی با حقوق پایه ماهانه 600هزار تومان

امنیت شغلی پایدار، بهبود وضع معیشت، ارائه تسهیلات به پزشکان بخصوص پزشکان مناطق محروم، افزایش حقوق پایه‌ای، معافیت‌های مالیاتی و ارائه وام‌های کم بهره به پزشکان تازه کار برای ساخت مطب بخشی از مطالباتی است که پزشکان از دولت و مجلس دارند.

به گفته دکتر علیرضا زالی رئیس کل سازمان نظام پزشکی موضوع امنیت شغلی پایدار پزشکان به عنوان یکی از دلمشغولی‌های این روزهای جامعه پزشکی مطرح است به طوری که این معضل از بین جامعه جوان پزشکی به سایر گروه‌ها نیز سرایت کرده است.

زالی در خصوص برخی واقعیات جامعه پزشکی به ایران می‌گوید: برخی گمانه‌زنی‌های میدانی نشان داده است در سال‌های اخیر عددی بالغ بر 12 هزار نفر از جامعه پزشکی کشور که عمدتاً پزشکان عمومی را در برمی‌گیرد به دلیل مشکلات فراوان وضعیت مناسبی ندارند. همچنین طبق این آمار بین 8 تا 12 هزار پزشک طبق آمار کشوری در حال حاضر بیکار هستند.

وی موضوع کم اشتغالی پزشکان را به عنوان یکی از معضلات نظام سلامت مطرح کرده و می‌افزاید: منظور از کم اشتغالی این است که میزانی که یک پزشک در طول هفته از ظرفیت علمی، خدماتی، پزشکی و حرفه‌ای او استفاده می‌شود به مراتب کمتر از میزان مطلوب است. به دلیل اینکه فرصت‌های شغلی درخور در اختیار جامعه پزشکی بویژه پزشکان جوان قرار نمی‌گیرد. این موضوع بی‌تردید به نظام سلامت به مرور لطمه وارد می‌کند.

به اعتقاد رئیس کل سازمان نظام پزشکی، پرداخت‌های کمی که در سال‌های اخیر به پزشکان صورت گرفته است، بخصوص پزشکانی که اصطلاحاً نسخه نویس صرف هستند، شامل گروه متخصصان داخلی، پزشکان عمومی و متخصصان اطفال، این گروه‌ها را در معرض آسیب قرار داده است. به طوری که پایه پرداخت بسیاری از پزشکان عمومی چیزی بین 600 هزار الی 800 هزار تومان در نوسان بوده است، که بی‌تردید این اعداد و ارقام به دور از کرامت جامعه پزشکی است.

وی با بیان اینکه پزشک جوان کشور با وضع موجود نیاز دارد، 5 تا 10 سال از عمرش را برای رساندن گردش اقتصادی مطب خود به وضعیت استاندارد، صرف کند، اذعان می‌دارد: معافیت‌های مالیاتی، ایجاد ساز و کارهای تسهیلاتی برای استفاده از وام‌های بانکی با سود پایین، و موضوع پزشکان جوانی که در شروع کارشان نیازمند راه‌اندازی مطب یا واحد ارائه خدمات هستند بویژه در مناطق محروم می‌تواند برای بهبود وضع موجود مفید باشد.

وضع معیشت جراحان هم خوب نیست

زالی در واکنش به خوب بودن وضع پزشکان جراح می‌افزاید: واقعاً اینطور که شایع می‌شود نیست. در بررسی که سازمان نظام پزشکی به عمل آورده در مورد گروه جراحان عمومی و جراحان اطفال مسأله بسیار چالش برانگیز و جدی است و این‌طور نیست که وضعیت همه گروه‌های جراحی کشور خوب باشد. الان تقریباً مسأله مشکلات معیشتی عملاً از گروه پزشکان جوان شروع شده و به سایر گروه‌ها سرایت کرده است. در نظام پزشکی روزانه شاهد پزشکانی هستیم که سال‌ها موی خود را در مسیر خدمت به مردم سفید کرده‌اند، اما از قضا دچار مشکلات جدی معیشتی هستند.

وی می‌افزاید: موضوع معیشتی در برخی رشته‌های جراحی باعث شده است دانشجویان تمایلی به ادامه تحصیل در این رشته‌ها نداشته باشند، براین اساس ادامه این روند به نفع مردم و نظام سلامت کشور نیست.

رویکرد اصلاحی مجلس و دولت

مشکلات موجود در جامعه پزشکی سبب شد تا مجلس شورای اسلامی نیز برای بهبود وضعیت این قشر پا به میدان بگذارد و همقدم با دولت چاره‌ای برای آنها بیندیشند. به طوری که در کنار اقدام دولت در اصلاح و ارزشگذاری نسبی خدمات پزشکی و اصلاح نظام تعرفه‌ای و استقرار عدالت بین رشته‌ای به منظور بهبود وضعیت پزشکان دکتر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی کشور آمادگی مجلس را برای ارائه راه‌حل‌های جدید به منظور رفع مشکلات معیشتی پزشکان عمومی و جوان اعلام کرد. وی معتقد است: گاهی چند مورد از درآمدهای بالای پزشکان متخصص را برجسته‌سازی می‌کنند، این در حالی است که بسیاری از پزشکان کشور پس از هفت سال تلاش علمی، برای معیشت خودشان دچار مشکل هستند.

=============================

بیکاری بیش از ۴۰ هزار پزشک در ایران/ بیشترین تعداد مهاجرت نخبگان در میان پزشکان است

جرس: رئیس سازمان نظام پزشکی ایران از غیرفعال‌بودن و یا بیکاربودن 40 هزار پزشک در کشور خبر می‌دهد و می‌گوید: "هم‌اکنون بیش از هشت‌هزار پزشک عمومی در کشور بیکار هستند و چیزی در حدود 10هزار و 500 پزشک عمومی در نظام آماری ما ثبت نشده‌اند و از طرف دیگر 20هزار پزشک عمومی فاقد مطب هستند و در بخش‌های اداری کشور در حال فعالیت هستند که آمار نگران‌کننده‌ای در نوع خود است".

بر اساس گزارش ها، سازمان نظام‌پزشکی با حدود نیم‌قرن فعالیت صنفی در راستای مطالبات جامعه پزشکی در کشور، یکی از مهم‌ترین نهادهای صنفی در کشور محسوب می‌شود. اسفندماه سال گذشته اما انتخابات این نهاد صنفی بستر فعالیت‌ها و سیاسی‌کاری‌هایی را در بدنه این سازمان فراهم کرد که مشارکت 14درصدی پزشکان در این انتخابات، اولین و مهم‌ترین واکنش نسبت به آن بود. پزشکان نزدیک به جریان سیاسی اصلاح‌طلب در این انتخابات ردصلاحیت شدند و چهره‌ای همچون «شهاب‌الدین صدر» رییس سابق این سازمان پس از هشت سال ریاست ردصلاحیت شد. به طوری‌که پیش از این حسینعلی شهریاری، رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در این‌باره عنوان کرد: متاسفانه اخبار بسیار بدی از سوءاستفاده و فساد مالی مسوولان قبلی سازمان نظام پزشکی داریم که رسیدگی نشده است و آقای احمدی‌نژاد که خودش را رییس‌جمهوری عدالت‌طلب و دولتش را دولت پاک می‌داند با دفاع از افرادی که تخلف دارند خودش را زیر سوال می‌برد. با این حال این نهاد صنفی پس از 50 سال از آغاز فعالیت خود با چالش‌های متعدد همچون مطالبات انباشت‌شده و بی‌تفاوتی پزشکان نسبت به سرنوشت این سازمان مواجه شده است.

علیرضا زالی رئیس جدید سازمان نظام پزشکی ایران، در گفتگو با شرق، از غیرفعال‌بودن و یا بیکاربودن 40 هزار پزشک در کشور خبر می‌دهد و می گوید بیشترین تعداد مهاجرت نخبگان در میان پزشکان است.

آنچه در ادامه می‌خوانید اهم صحبت‌های زالی است:

• ما همواره صحبت کردیم که باید جایگاه نظام پزشکی در تصمیم‌گیری‌ها با توجه به قدمت این سازمان افزایش یابد. این نیز یکی از راهبرد‌های ما در دوره جدید فعالیت در سازمان نظام پزشکی است. به نظرم نگاهی که همواره به این سازمان بوده، همراه با تهدید بوده، در صورتی که باید به عنوان فرصت به آن نگاه کرد. اتفاق خوبی که در کشورهای توسعه‌یافته افتاده این است که سازمان نظام پزشکی در این کشور‌ها به عنوان مرجع اصلی تصمیم‌گیری، در این حوزه شناخته می‌شود و بسیاری از این تصمیم‌گیری‌های خردوکلان تا زمانی که همراهی نظام پزشکی را نداشته باشد اجرایی نمی‌شود. طی چند سال اخیر معمولا نگاه به سازمان نظام پزشکی، نگاه جبر‌آمیز و بخشنامه‌ای بوده است. این به خطا رفتن است و امروز جامعه پزشکی کشور به حدی از بالندگی رسیده است که می‌تواند در جریان اصلی سیاستگذاری‌های سلامت نقش تعیین‌کننده‌ای را ایفا و مشارکت کند.

• جامعه پزشکی طی سال‌های اخیر دچار دو مشکل جدی شده است. یکی انفعال در جامعه پزشکی کشور و دوم چون در سال‌های گذشته در فرآیند‌های نظام سلامت مشارکت نداشته و نظر اعضای این سازمان تعیین‌کننده و تاثیر‌گذار نبوده است، بالطبع جامعه پزشکی دچار نوعی بی‌تفاوتی و سرخوردگی شده است؛ اما پزشکان در حوزه سلامت دغدغه‌های بسیاری دارند و وقتی احساس کنند در این فرآیند دیده نمی‌شوند، بخشی از آن، خود را در این مسایل نشان می‌دهد. به نظر من سیاسی‌کاری در این سازمان بزرگ‌ترین آفت به حساب می‌آید، اما این نباید مانع بی‌توجهی به تکثر عقاید و نگرش‌های سیاسی در این سازمان شود، همچنان که فعال بودن در ساختار‌های سیاسی با سیاسی‌کاری در نظام پزشکی متفاوت است به‌طوری که به نظر من سازمانی که خیلی خوب می‌تواند سلایق سیاسی متعدد را در خود جای دهد، سازمان نظام پزشکی است. به همین دلیل ما سعی در سیاست‌زدایی این سازمان و افزایش حس همزیستی مسالمت‌آمیز علایق سیاسی گوناگون را در این سازمان داریم.

• در برنامه توسعه چهارم در کشور پیش‌بینی می‌شد، که سه‌درصد مردم کشور با پرداخت هزینه‌های درمانی به زیر خط‌ فقر سقوط می‌کنند، آمار سال گذشته وزارت بهداشت حکایت از میزان هفت‌درصد مردمی بود که در معرض هزینه‌های کمرشکن درمانی هستند. اما در کلانشهر‌ها این رقم بسیار بالاتر است. به‌طوری‌که براساس جدیدترین مطالعه صورت‌گرفته، 14‌درصد از مردم شهر‌نشین با پرداخت هزینه‌های کمرشکن درمانی به زیر خط‌فقر سقوط می‌کنند. همچنین در حاشیه شهر‌ها و شهرک‌های اقماری این‌درصد به‌مراتب بیشتر است، اما آنچه که نگران‌کننده است این است که براساس مطالعه صورت‌گرفته در تهران در بخش بستری برای بیماران، بیشترین میزان رشد هزینه‌های کمرشکن درمانی را داریم که نشان‌دهنده استیصال مردم است. براساس آمار‌های موجود هم‌اکنون درمان سرطان با اختلاف معناداری بیشترین هزینه‌ها را برای مبتلایان رقم می‌زند که بخش عمده آن بخش دارویی و دوره درمانی است. اما براساس مطالعه‌ای که در تهران صورت گرفته هزینه درمان سرطان طی دو سال اخیر پنج‌برابر شده است و این در نوع خود نگران‌کننده است.

• ما بیشترین مشکل را از نظر صنفی، معیشتی در پزشکان عمومی به‌خصوص پزشکان جوان داریم. عمده مشکلات پزشکان عمومی در حال حاضر، اول بحث بازیابی هویت آنهاست. در کشور ما برخلاف کشور‌های توسعه‌یافته نقش پزشکان عمومی به‌مراتب خیلی بد است. ما باید بیشتر به‌دنبال احیای جایگاه پزشک عمومی در نظام سلامت باشیم. یکی از اتفاقات ناگوار طی سال‌های اخیر این است که طب عمومی در کشور ما رو به اضمحلال است. این اتفاق بد که برخلاف کشور‌های توسعه‌یافته اتفاق افتاد ما را به سمتی برد که طب عمومی و کارکرد‌های آن را زیر سوال ببریم.

• طبق آمار‌های خود وزارت بهداشت هم‌اکنون بیش از هشت‌هزار پزشک عمومی در کشور بیکار هستند و چیزی حدود 10‌هزارو500 پزشک عمومی در نظام آماری ما ثبت نشده‌اند. این تعداد کسانی هستند که درس دانشگاهی و پزشکی آنها به پایان رسیده است اما برای دریافت شماره نظام پزشکی و دریافت پروانه مطب به سازمان نظام پزشکی و وزارت بهداشت مراجعه نکرده‌اند. این تعداد دو گروه هستند، گروه اول که از کشور مهاجرت کرده‌اند و می‌دانیم بیشترین تعداد مهاجرت نخبگان در میان پزشکان است و گروه دوم کسانی هستند که به دلایل مختلف انگیزه فعالیت در زمینه پزشکی را ندارند. از طرف دیگر 20‌هزار پزشک عمومی فاقد مطب هستند و در بخش‌های اداری کشور در حال فعالیتند که آمار نگران‌کننده‌ای در نوع خود است.

• هم‌اکنون طبق آمار‌های ما تعداد قابل‌توجهی از پزشکان که پروانه مطب دریافت کرده‌اند، اقدام به برپایی مطب نکرده‌اند و بیشترین تعداد این پزشکان در گروه‌های مامایی و پزشکان عمومی است که در نوع خود بسیار نگران‌کننده است چراکه پروانه طب را دریافت کرده‌اند اما به دلایل اقتصادی نمی‌توانند مطب را دایر کنند. از طرف دیگر ما در حوزه اشتغال معیار «کم‌اشتغالی» را داریم، برای مثال فردی در روز باید 60 ساعت کار کند اما 20 ساعت کار می‌کند. ما در حوزه پزشکان عمومی این واقعیت تلخ را داریم که کم‌اشتغالی بسیار دیده می‌شود اما آمارش در اختیار ما نیست و نگران‌کننده است.

=============

رئیس سازمان نظام پزشکی کشور گفت : امروز 180 هزار نفر عضو خانواده پزشکی و جامعه پزشکی کشور هستند که 70 هزار پزشک عمومی و 25 هزار پزشک متخصص در جستجوی شغل هستند .

به گزارش مهر، دکترشهاب الدین صدر با بیان مطلب فوق عصر امروز در جمع مدیرکل و روسای پزشکی قانونی شهرستانهای مازندران در محل اداره کل پزشکی قانونی مازندران افزود : دغدغه نظام پزشکی مسئله اشتغال جوانان است و در این میان اشتغال پزشکان جوان بسیار حائز اهمیت است .

وی تصریح کرد : توزیع پزشکان عمومی و تخصصی در مناطق مورد نیاز کشور به طور دقیقی صورت نگرفته است و این امر یکی از چالش های عمده پیش روی سازمان است .

صدر ادامه داد : همه پزشکان کشور بر اساس قانون موظف به رعایت تعرفه های نظام پزشکی بوده و با متخلفین برخورد می شود.

رئیس سازمان پزشکی قانونی نیز در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به فعالیت سازمان متبوع اظهار داشت : در حقیقت سازمان پزشکی قانونی یکی از سازمان های مستقل قوه قضاییه است که زیر نظر رئیس قوه قضاییه اداره و بازوی تخصصی قوه قضائیه محسوب می شود.

به گفته دکتر صدر در حال حاضر درسازمان پزشکی قانونی 350 نقطه کشور مرکز فعال داریم که در حقیقت 50 درصد کادر سازمان را پزشکان با تخصص های مختلف تشکیل می دهند.

وی یادآور شد : در سال 85 مجموعه مراجعات به پزشکی قانونی کشور حدود یک میلیون و 900 هزار پرونده ارجاع شده بود که حدود 82 درصد پرونده ها معاینات بالینی سرپایی ،3 درصد مراجعات معاینه جسد و تعیین علت فوت و 15 درصد از معاینات را خدمات آزمایشگاهی و تشخیصی شامل می شود.

صدر افزود : در حدود یک سوم پرونده های قضایی به پزشکی قانونی برای کارشناسی ارجاع می شود.

===============

http://www.tabnak.ir/fa/news/428222/%DA%86%D8%A7%D8%B1%D9%87%E2%80%89%D8%A7%D9%86%D8%A F%DB%8C%D8%B4%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DB%B1%DB%B2-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9-%D8%A8%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D8%B1

http://www.fardanews.com/fa/news/28658/%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF-95-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9-%D8%A8%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1

http://www.rahesabz.net/story/70028/

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      جراحی فک و صورت که فوق العاده درامدش زیاده چون اینجور عملایی هر روز داره زیادتر میشه و درخواست بیشتری دارن ولی تخصصای داروسازی رو نمی دونم
      Live your dreams

🔱
      KowsarDDC

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      مغز و اعصاب از کم درآمدترین تخصص ها هست و به شدت هم اشباع شده و همه هم میرن پیش اون پزشکای قدیمی و باتجربه و اسم درکرده و عملا برای جدید ها فرصتی نیست.
      تخصص های پردردآمد پزشکی رادیولوژی و پوست و چشم و زنان و قلب و پاتولوژی و ارتوپدی هستن و فوق تخصص های گوارش و جراحی پلاستیک . جراحی ها هم مثل مغزواعصاب هستن نه تخصصی هاشون صرف میکنه نه فوق تخصص هاشون. ظرفیت فوق تخصص جراحی قلب در کشور 15 نفر هست ولی هر سال 5 نفر متقاضی هم نداره.

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)