سلام دوستان
به نظر شما برکنکور 95 تاثیر معدل افزایش پیدا میکنه یانه؟
موافقم![]()
دردی که انـــــــسان را به سکوتـــــــــــ وامیدارد .......
بسیار سنگــــــین تر از دردی اســـــــت که انسان را به فریــــــــاد وامیدارد
و انسان ها
فقط به فریــــــاد هم میرسند نه به سکوتـــــــــ هم...............
فروغ فرخزاد
ببین عزیز حتی اگه درصد سوابق بشه 85% و کنکور بشه 15% بازهم اون 15% کنکور تعین کننده خواهد بود. چون در این صورت همه داوطلبان جدی میانگین نمرات نهایی بالای 19.5 خواهند داشت ( همین الانشم بالای 18.5 دارن ! ) و اون چیزی که تفاوت ها رو مشخص خواهد کرد درصدهای کنکور خواهد بود.
اگردوباره تاثیر معدل سوم را افزایش بدهند و تعداد سوالات سال سوم از کنکور کم نشود من میرم دعوا میکنم باهاشون
بابا الان خازن مقاوت مغناپیس نصف فیزیکته -
سلام با صفا
این همه به ما کمک کردی - بذار منم یه بار کمکت کنم
عرضم به حضورت که - مبحث پایه الکترونیک ( خازن ، منبع تغذیه ، مقاوت ، منبع جریان ، دیود و... ) که در رشته های دبیرستان مطرح میشه همش تئوری هستش و در عمل اصلا به کار نمیاد
حتی در رشته کاردانی الکترونیک با این قطعات فقط آشنا میشن ولی در عمل نمیتونن هیچ استفاده ای ازش بکنند
نهایتش مقاوت و منبع تغذیه و سیم کشی و خازن ها رو از نزدیک میبینند و یه مدار بسیار ساده رو واسه پروژه می بندند
کلا درس های دبیرستان و کاردانی دانشگاه در حد تئوری هستش - نهایش مثلا بتونید یک شارژر موبایل طراحی بکنی - که همون میشه تحیلیل شاخه ای - مثل همون مدارهایی که توی فیزیک یاد گرفید - ولی این یکم وسیع تره - مثلا 15 تاشاخه دارید و 20 تا مقاومت و 8 تا خازن و پل دیود و ...
اما یه مبحث دیگه ای داریم به اسم تعمیرات - یعنی دوست دارید وقتی یک وسیله برقی رو باز کردید 1- از تمام قطعاتش سر در بیارید . 2- بتونید عیبهای ظاهریش رو پیدا کنید - یعنی با یک برانداز چشمی بفهمی کدوم قطعش خرابه -( مثلا در چراغ های کم مصرف معمولا خازن باد میکنه - مثلا توی پاور ها فیوز میسوزه - یا مثلا توی تلویزیون ها مقاومت ها تغییر رنگ میدن - یا مثلا توی دی وی دی یا ر س ی و ر سیم کشی قطع میشه - همه این ها رو میشه در عرض یک دقیقه عیب یابی کرد ) و خیلی چیزهای دیگه که اصلا نیاز به علم الکترونیک و اون درس های سنگین نداره
خودتون بهتر میدونید این وسیله های برقی ( لپ تاپ ،موبایل ، ال سی دی و... ) طوری ساخته شدن که فقط به دست سازندشون تعمیر میشن - و قطعاتش هم اکثرا تو بازار نیست - و متاسفانه درس هایی رو هم که توی دانشگاه درس میدن اصلا جواب گوی ما تعمیرکاران نیست - به خاطر همین یک تعمیرکار با تجربه خودش پیش میره جلو - یه شرکت هایی هستن - مثل سی دی های پنج دیسکه پاناسونیک - روی ایسی هاش رو سنباده میکشن تا شمارش معلوم نباشه و وقتی این ایسی بسوزه تعمیرکار نتونته درستش بکنه - یا مثلا - لپ تاپ های دل - شارژشون خرابی زیاد داره - جدیدا شرکتش اومده روی برد اصلیش یک چسب بسیار قوی انداخته و...
خلاصه تجربه ای که ما تعمیرکاران داریم درهیچ جا و کتابی نیست همش من در آوردیه - هنر اول ما عیب یابی هستش - هنر دوم ما میشه تعمیر - بزرگترین و سخت ترین کار جهان همون عیب یابی هستش - مخصوصا در مادربرد های کامپیوتر و لپ تاپ
بگذریم
توصیه من به شما -
الکترونیکی که توی فیزیک گفته شده - همش در حده پشمه - اون رو بیخیال شو - به سایت زیر برو و کتاب های رشته فنی الکترونیک رو بخون - خیلی قشنگ تر توضیح داده - من خودم رشتم ریاضی بود ولی تو دانشگاه رشته فنی رفتم و همین سه چهار تا کتاب اول رو خوندم تا پایم قوی شد - تازه وقتی رفتم دانشگاه - همین کتاب ها رو یاد می دادن - کتاب هایی که علامت قرمز زدم رو حتما بخون
توصیه دوم من به شما - انجمن بسیار قوی و تخصصی تعمیرکاران - انجمن تخصصی تعمیرکاران ایران | The First Electronic Forum in iRaN | تعمیرکار | tamirkaran| tamirkar
توصیه سوم - یه دوره الکترونیک فنی حرفه ای برید - هم تئوری بتون یاد میدن و هم عملی - دورش صدشرف داره به کتاب فیزیک و مدرک دانشگاه - دورش هم کاملا رایگانه و مدرکش هم جهانی هستش - یعنی توی کل دنیا معتبره -وام و مزایای بسیار زیادی بهش تعلق میگیره - محتوای علمیش خیلی فراتر از دانشگاه هستش
-------------------------------------------------
http://www.chap.sch.ir/
الکترونیک پایه
الکترونیک عمومی
مبانی مخابرات و رادیو
کارگاه الکترونیک عمومی
کار مدار های الکتریکی
کارگاه سیم کشی
مبانی الکتریسیته
مدارهای الکتریکی
مدارهای پایه در الکترونیک
مدارهای روشنایی و اندازه گیری الکتریکی
عیب یابی و تعمیر ماشین های ظرفشویی
عیب یابی وتعمیر ماشین های لباسشویی وخشک کن
تعمیر ماشین لباسشویى و خشک کن (ماشین لباسشویى و خشک کن نیمه اتوماتیک
تعمیر لوازم خانگى گردنده (جلد اول)سشوار و ماشین اصلاح
تعمیر لوازم خانگى حرارتى(جلد اوّل)
تعمیر لوازم خانگى گردنده (جلد دوم)آسیاب، مخلوط کن،همزن و آب میوه گیری برقی
و...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)